![]() |
ÇOCUĞUNUZ OLURSA İSMİNİN NE OLMASINI İSTERSİNİZ
kız olursa:
Eslem;En selamatli, en emin, en doğru yol. Ecrin:allahın hediyesi demek .hediyeden kasıt sevap anlamı taşıyor. erkek olursa: taha ve emir isimleini koymak isterim allah kısmet ederse ve eşim olacak insanda kabul ederse. |
vazgectim :)
erkek olursa :mustafa mirza(muhammed mustafa(S.A.V)'in musatafa'sı ;)) kız olursa :ledeyna |
Kız olursa Şeyma
Erkek olursa Muhammed koymak istiyorum fakat tabiki beyimiz ne derse o olur.. :P :D (ama yinede kızım olursa kesinlikle adını Şeyma koyucam inŞallah çok büyük bi anlamı var bende.) |
busenur ve burak koyadım.yedek olarakta yaprak,damla,nesrin,aslı erkeğe yedek olarak berk,tuberk,fatih
|
Alıntı:
|
evet vesselam;siyaset takımı kurmayı düşünüyorum.hatta milletvekillerini de aileden çıkaracam derrrmişim.
|
Yüce rabbimde nasib ederse
ERKEK olursa;çağrı KIZ olursa;Eslem istiyorum... |
Kenan / Melik
Nazenin / Verda İki isim birden düşünüyorum, ileridede hangisini kullanmak isterlerse hiç olmazsa seçenekleri olur benim gibi tek isime kalmazlar. :-\ |
ilk defa sizden duyduğum isimleri okudum ama güzelmiş isimler:):)
benim bi çocuğum olsaydı ben kesinlikle recep tayyip koyardım şimdi inanmayabilirsiniz abartıyor da diyebilirsiniz..ama hiç biriniz bendeki Tayyip Erdoğan sevgisini bilmiyorsunuz o sebeplee oğlum olsa recep tayyiipp kızım olsa düşünmedim..sadece erkek ismi var :):) |
İNŞALLAH ÇOCUĞUM OLMAZ
|
All times are GMT +3. The time now is 02:44. |