Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   AKP yi Diger Partilerden ayiran Özelligi nedir (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14672)

Akıncı44 08-20-2008 13:47

Ak Parti yi Diger Partilerden ayiran Özelligi nedir

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
kabuğunu kırmış,eskiye çizgi çekmiş yıllanmış hatalardan dönmüş eskiyi hakettiği yerde bırakmış, dini ticarete dökmüş zihniyetten kurtarmış,bize oy vermeyen müslüman değil dir,liderimiz masumdur,sizden yani bizden olmayanlar siyonistin uşaklarıdır diyen güruhtan kendini kurtarmış BİR EKİPTEN OLUŞMASI EN BÜYÜK ÖZELLİKLERİ.LİDERİ LİDER OLAN BİR PARTİ.RABBİM SÖZÜNE TESİR VERSİN BAŞBAKANIMIZIN.RABBİM ONU VE EKİBİNİ ESKİ ÖRÜMCEKLİLERDEN KORUSUN VE KURTARSIN..

Söylemlerine dikkat et ve biraz araştır kardesim...Ve cahil olmak bunu senin için söylemiyorum üstüne alınma ancak İslam hukukunu bilseyik eğer hakiki manada bu cümleleri kurmazdın...Rabbim bilmeyi onla amel etmeyi cümlemize nasip etsin..

islam 08-28-2008 04:33

Alıntı:

kabuğunu kırmış,eskiye çizgi çekmiş yıllanmış hatalardan dönmüş eskiyi hakettiği yerde bırakmış, dini ticarete dökmüş zihniyetten kurtarmış,bize oy vermeyen müslüman değil dir,liderimiz masumdur,sizden yani bizden olmayanlar siyonistin uşaklarıdır diyen güruhtan kendini kurtarmış BİR EKİPTEN OLUŞMASI EN BÜYÜK ÖZELLİKLERİ.LİDERİ LİDER OLAN BİR PARTİ.RABBİM SÖZÜNE TESİR VERSİN BAŞBAKANIMIZIN.RABBİM ONU VE EKİBİNİ ESKİ ÖRÜMCEKLİLERDEN KORUSUN VE KURTARSIN..

Bu sözleri ve söyleyeni kınıyorum belirli bir zümreye direk olrak hakaret edilmiştir.. Sözlenen sözler çoğumuzun babsına, kardeşine ve yakın bir dostuna söylenmektedir.. çünkü ben kendimden biliyorum siyasi görüşler akrabalık tanımaz .. biri akp verir diğeri ESkİ partiye(bahsedilen) bu yüzden ..
kesinlikle kınıyorum... :-X

Hüdaverdi 08-28-2008 04:41

Ama herşey kınanmaz ki ? Hep kınama hep kınama nereye kadar 'islam' :-*

Karşıt görüşleri değiştirmek veya doğruyu bilmesini sağlamak kınamakla olsaydı şuan chplilerin hepsini kınar doğru yolu bulmalarını sağlardık.Kınamakla karşıdaki kişiye bir şey anlatılmaz,sadece sinirlerini zıplatır o kadar,bu yüzden her önümüze gele bir kınama postası atmayalım :-*

my_alp 08-31-2008 15:45

insanların dini duygularını sömürüp din ticareti yapması

Ulu Önder Atatürk cizdigi yolun tersinden hareket etmesi.

Laiklik karsıtlıgının odagı oldugu icin para cezası almıs olması.

Parti Baskanının cocuklarının amerikada okuması ve calısması.

Parti baskanının aynı zamanda amerikanın ortadogu projesinin esbaskanı olmus olması

gibi seyler sıralanabilir

islam 08-31-2008 16:02

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Ama herşey kınanmaz ki ? Hep kınama hep kınama nereye kadar 'islam' :-*

Karşıt görüşleri değiştirmek veya doğruyu bilmesini sağlamak kınamakla olsaydı şuan chplilerin hepsini kınar doğru yolu bulmalarını sağlardık.Kınamakla karşıdaki kişiye bir şey anlatılmaz,sadece sinirlerini zıplatır o kadar,bu yüzden her önümüze gele bir kınama postası atmayalım :-*

hakaret edildiği zaman kınamaz isen veya itiraz etmez isen onu hakaretine hak vermiş olursun ben bu forumda bu tür tartışmalara girmemmek üzre kendime sözüm var.. oyüzden üstümdeki yükü attım analaşılır olmak dileği ile...

şeyh şamil 08-31-2008 16:07

Alıntı:

Bu sözlere sadece gülüyorum ve islam kardeşim gibi bende KINIYORUM

güliş 09-27-2008 01:18

Ben öncelikle konu başlığındaki yanlışlığı dile getirmek istiyorum;sanırım "Ak Partiyi" Diger Partilerden ayiran Özelligi nedir' demek istemiştiniz.Rica edersem düzeltme şansınız varsa düzeltir misiniz? Çünkü bizi diğer partilerden ayıran en önemli özellik bana göre "AK" oluşumuz!

FarukARSLAN. 10-17-2008 18:00

Ciddi manada AK oluşu ve cesuryüreklilikle seç,m meydanında her vaadinin deçildikten sonra da peşinden koşması. . . Yani Türkiye'nin özeti olması (Öncekilerin -geneli- üst tabakanın partisiydi)

ikRaSu 10-29-2008 23:40

Bence Akp diğer partilerden hiçbir farkını göremiyorum Hocamın dediği gibi Saadet partisi ve diğerleri

All times are GMT +3. The time now is 11:00.