Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Videolar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=481)
-   -   Furkan Vakfı - Türkçe Olimpiyatları Konusunda Yorumu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150043)

Hüdaverdi 06-24-2011 14:36

Şarkı şiir önerilerini alayım ?
nevzen tevfikin şiiri iyi giderdi ha ;D

Ammar 06-24-2011 14:36

ben kısa bir anımı anlatmak istiyorum. lidese ben Atatürk'ün büyük ebatlarda portesini çizmiştim ve Sergiye alınacaktı. bende buna sevinmiştim. bir kardeşimize anlattım bana dediği şu " o resmi sergileme büyük vebal alırsın diye" neden dedim " senin o çizimin kaç kişiye sevdireceğini kaç kişinin içine onun muhabetini koyacağını bilemzsin bunlardan her biri vebal olarak sana yeter " diye işte o zaman benim 8 gen büyük jetonum düştü. furkan'ın dediği gibi gurur verici olabilir ama başka açılardan bakmasını bilmek lazım.

Özgür Çağrı 06-24-2011 14:38

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906743)
Şarkı şiir önerilerini alayım ?
nevzen tevfikin şiiri iyi giderdi ha ;D

he seneye be hey dürzüyü okusunlar hüdo reyiz
millette salya sümük alkışlar
türküz türkçüyüz atatürkçüyüz sloganlarıyla salona muhteşem bir hava kazandırılır.
osman pamukoğlu atsızcılar cumhuriyet güç birliği destekçileri okyanus ötesine teşekkür mesajları yollarlar
;D
tamam tamam senaryo kötü oldu :hihi2:

Terennüm 06-24-2011 14:39

tek ümidim var kardeşim oda nedir biliyor musun?

çok şükür rabbimden başkasına secde ondan başkasına ruku etmedim..eğer böyle birşeye meyletmek değil içimden geçerse dahi emanetini o an aslın diye dua ederim..

Ammar 06-24-2011 14:41

geleceğin Türkeşcileri yetişiyor diye tahmin ediyorum. milliyetçilikte MHP yakında ellerine su döker. :)

Hüdaverdi 06-24-2011 14:42

Kötülemeyin la adamlar iyi iş çıkarıyor.
Ama bu sonuncusunda çok fazla atatürk vurgusu yapılması benimde dikkatimi çekti.
Kapanışta 'yeni bir dünya' şarkısı yerine 10. yıl marşı okumalarından bile korktum bir ara.

Ammar 06-24-2011 14:46

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906753)
Kötülemeyin la adamlar iyi iş çıkarıyor.
Ama bu sonuncusunda çok fazla atatürk vurgusu yapılması benimde dikkatimi çekti.
Kapanışta 'yeni bir dünya' şarkısı yerine 10. yıl marşı okumalarında bile korktum bir ara.

10.yıl marşı demek o zaman düzeltiyorum.

geleceğin ulusalcıları yetişiyor diye tahmin ediyorum. milliyetçilikte MHP ve CHP yakında ellerine su döker.

Terennüm 06-24-2011 14:48

kardeşler istediğinizi söylemede serbestsiniz yazdıklarınızdan çıkan sonuç şu:
hased çekememezlik kıskançlık aksini iddia eden varsa buyursun..

Özgür Çağrı 06-24-2011 14:48

Yavuz bülent bakiler olimpiyatlarda söz alıp bu organizasyonu eleştirelerin anasına babasına laf atması ne kadar alçak ve yalaka bir davranış sergilediğini zaten göstermiştir.
Seneye be hey dürzü şiirinide bu adam okusun
hani diyor ya şiirde baban kim olurdu bilemezdin şerefsiz diye

söylenenler zafer sarhoşluğu içinde söylendiyse durum daha da fena
o zaman, zirveden aşağı düşüş başlamış demektir

Hüdavendigâr 06-24-2011 14:50

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 906742)
anıtkabire bir daha ki gidişlerinde sizde peşlerine takılın isterseniz
atanızı özlemişsinizdir

Asrımızda insanları şirke bulaştırmanın adı put tapıcılığının adı İslama hizmet olmuş ...

Bugüne kadar hiç anıtkabire gitmedim ama insanların düşüncelerine ve yaptıgı işlere saygı göstermesini bilirim.Benim derdim türkçe olimpiyatlarını savunmak yada atatürk sempatizanlıgı yapmak değil.sadece eleştrilerinizde takındıgınız dalgacı üslubunuz ve haddi aşan sözlerinizdir.söylemlerinizle büyük vebal alıyorsunuz,dikkat edin.

All times are GMT +3. The time now is 16:27.