Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Darbeler ve Darbe Girişimleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=387)
-   -   Hizbullah bağlantısı Ergenekon iddianamesinde (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=152055)

Mavera 07-31-2011 03:04

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923945)
benim anlamadıgım bu adamlar ilk hizbullah hakkında konuşurken sürekli milliyetçiliği reddediyorlardı.şimdi kürdistan naraları atılmaya başlandı.kürtçüler bile çıktı hacı ne iş ?

orasini ne sen sor ne ben söyleyim haci :).. sorsan yok kürtcü degiliz diyorlar adam iki dakikaya kürdistani kurdu, bayragi cekdi..

cafermelek 07-31-2011 03:04

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923945)
benim anlamadıgım bu adamlar ilk hizbullah hakkında konuşurken sürekli milliyetçiliği reddediyorlardı.şimdi kürdistan naraları atılmaya başlandı.kürtçüler bile çıktı hacı ne iş ?

siz bu konulardan gerçekten alamıyorsunuz. hizbullahta bide başınadan beri kürdistandan bahsediyoruz hiç kimsede kürdistanı inkar edemez. biz bölgesel kürdistandan kürtlerin yoğunluk yaşadığı yöreden bahsediyoruz. kürdistan deyin sizin milliyetçilik damarlarını kabarıyor sanıyorsunz ki milliyetçiyiz.

Hüdavendigâr 07-31-2011 03:06

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923949)
Türkçülüğün olduğu yerde kürtçülüğü olması normal değil mi*

hangi hıyar yapıyor o türkçülüğü ? ki yapılsa bile karşısındakinin hata yapması kendisinin hata yapmasını meşru kılarmı ?

Hüdavendigâr 07-31-2011 03:06

Alıntı:

cafermelek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923951)
siz bu konulardan gerçekten alamıyorsunuz. hizbullahta bide başınadan beri kürdistandan bahsediyoruz hiç kimsede kürdistanı inkar edemez. biz bölgesel kürdistandan kürtlerin yoğunluk yaşadığı yöreden bahsediyoruz. kürdistan deyin sizin milliyetçilik damarlarını kabarıyor sanıyorsunz ki milliyetçiyiz.

he öyle desene bende baştan beri sizin yazılarınıza bakıp hizbullahı yanlış anlamışım :)

Ahmet Yasin 07-31-2011 03:07

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923953)
hangi hıyar yapıyor o türkçülüğü ? ki yapılsa bile karşısındakinin hata yapması kendisinin hata yapmasını meşru kılarmı ?

Hata hatayı getiriyor ne kadar da sabretmeye çalışsamda bazıları Türkleri Tanrı tarafından kutsanmış ırk sayacak...

cafermelek 07-31-2011 03:08

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923956)
Hata hatayı getiriyor ne kadar da sabretmeye çalışsamda bazıları Türkleri Tanrı tarafından kutsanmış ırk sayacak...

sayacak değil saydı...

Ahmet Yasin 07-31-2011 03:09

Alıntı:

cafermelek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 923960)
sayacak değil saydı...

Böyle birine ben ne laf anlatmaya kalkacam

Mavera 07-31-2011 03:24

aha mazlum gelmis :).. ne yapiyorsun hewalim.. o yaziyi sen mi yazdin yoksa kopyaladin mi bakayim :D

cafermelek 07-31-2011 03:24

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 924000)
aha mazlum gelmis :).. ne yapiyorsun hewalim.. o yaziyi sen mi yazdin yoksa kopyaladin mi bakayim :D

okusanız adam yazınca da okumadan yorum yapıyorsunuz. sanki her şeyi siz yazıyorsunuz gibi.

Mavera 07-31-2011 03:26

Alıntı:

cafermelek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 924001)
okusanız adam yazınca da okumadan yorum yapıyorsunuz. sanki her şeyi siz yazıyorsunuz gibi.

sen mazlumun avutamisin, o bana cevap veremiyor mu :)

All times are GMT +3. The time now is 05:41.