![]() |
EyvAllah Yavuz ve Bekir reyizler..
|
Allah razı olsun unnahmet ...güzel tesbitler...
|
vay vay sağolun canlar
|
Sağol abi düşündüğün için
|
sendemi onurcan abi;D
|
En Aktif Üye: Hüdavendigar, Almi, Hüdaverdi, Mavera, ottoman, BlueMoon, Gönülden, AKıncı, cartman, seyyah, sevban, bayrakbekçisi, azap, furkancabakış, beylerbeyi, tarantula, terennüm, eşref, Nun, HaArp,cihannur, Bennur
En Yardımsever Üye: Mavera , Terennüm En Ciddi Üye: Eşref , Yalçın KARACA En Çok Rastladığınız Üye: AKıncı , Mavera , En Fanatik Üye: EZEL , AKıncı En Tatlı Başbelası üye: AKıncı En Geveze Üye: bayrakbekçisi ( BANLI ) En Karizmatik Üye: Terennüm , Yalçın KARACA , Mavera En Kibar Üye: Terennüm , Eşref En Komik Üye: bayrakbekçisi , Hüdaverdi , EpivaTeS En Daimi Üye: AKıncı , mavera En Paylaşımcı Üye: AKıncı , Furkancabakış En Sevilen Üye: Terennüm En Sinirli Üye: EZEL ve ben En Heyecanlı üye: bayrakbekçisi En Sabırlı Üye: Terennüm ve yönetici kardeşler. En Şair Üye: Mustafa Cilasun En iyi İmza: Chronicle , OTTOMAN En iyi Kullanıcı Adı: Terennüm , OTTOMAN , AKıncı En Efendi Üye: Terennüm En Muhalefet üye: Furkancabakış , EZEL En Bilimsel üye: EZEL En Entellektüel üye: Seyyah , Yalçın KARACA En Tekrarcı üye: bayrakbekçisi En Milliyetçi üye: EZEL , Furkancabakış , Hüdaverdi ve ben En Özgürlükçü üye: Furkancabakış En Aykırı üye: Benhur , TYH En iyi Yorum yapan Üye: Terennüm , Yalçın KARACA En Kendine güvenen Üye: AKıncı , bayrakbekçisi En Anlaşılamaz üye: bayrakbekçisi En Anlaşılır üye: Terennüm , Yalçın KARACA , Mavera En Yeteneğini yansıtan üye: Terennüm , AKıncı , mavera , furkancabakış.. bunlarda benden olsun bana yer verenlere eyvallah :) |
eyvAllah Blur
|
Sağolasın muhterem...
|
sağolasınız
varolasınız |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 00:55. |