Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Trabzonspor (TS) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=159)
-   -   Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=153803)

Mavera 08-25-2011 02:55

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939408)
o değilde benficanin fenerbahcenin acıttiği yerlerinizin acısı geçtimi bizim acımızı paylaşıyorsun :)

icime dogru yarin benficayla ayni gruba düsecegiz :).. artik aliriz intikami, sizinle olan hesabida zaten her sene görüyoruz, no problem :D

Hüdavendigâr 08-25-2011 02:55

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939403)
Küçük bir il takımı ama 2 saattir uğraşıyorsun ;ı: ;ı:

benmi uğraşıyorum yoksa fenerbahçe acıbadem ile yollarını ayırınca bile "Trabzon şampiyon hurraa" diyen sizmi ?

Özgür Çağrı 08-25-2011 02:56

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939405)
İlk gün söylediğimiz gibi ;

Yeter ki adalet yerini bulsun , isterse kıyamet kopsun..

Deriz.. Merak etmeyin.. Sadri Şener gözaltına alındığında bizler komplo , cemaat o şu bu demedik ;ı:

trabzon şampiyon olamadığında tayyip bizi şampiyon yapmıyor oy moy yok hesap vereceksin tayyipp ;D

diye ağlayıp sızlayan vatandaş sen değil misin ?;D

ayıp ayıp :hihi2:

Hüdavendigâr 08-25-2011 02:56

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939410)
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/168035.jpg

:w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w:

ahh ahh keşke trabzonspor'un bi avrupa macerası olsaydıda bende paylaşsaydım :(

Mavera 08-25-2011 02:57

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939411)
trabzon şampiyon olamadığında tayyip bizi şampiyon yapmıyor oy moy yok hesap vereceksin tayyipp

diye ağlayıp sızlayan vatandaş sen değil misin ?

;D

harbiden rezalet bir taraftarınız var hiç bir şey görmemişsiniz sonradan görmeler gibi davranıyorsunuz ;D

sana istersen simdi angut. com daki basliklari aktarayim..
aglamalar, sizlamalar, isyanlar, intihar edenler :D.. hükümet istifa, feto canin cehenneme, cemaat dersanelerine protesto,federasyonu basalim, istanbulu yakalim, daga cikalim diyenler var :D

CeVHeR 08-25-2011 02:57

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939419)
aglamalar, sizlamalar, isyanlar, intihar edenler :D.. hükümet istifa, feto canin cehenneme, cemaat dersanelerine protesto,federasyonu basalim, istanbulu yakalim, daga cikalim diyenler var :D

Ama onlar şu an burada değiller ;)

Blur 08-25-2011 02:57

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939413)
Tabi tabi Başbakana demediğini bırakmayan bizlerdik zaten...

Ama biz memleket değerlerini futboldan üstün tutarız, sizin gibi olaydık şimdi Başbakana atıp tutuyor olurduk...

Trabzon'luyum oda memleketim başbakana atıp tutunca bu memleketin vatandaşı olmuyormuyuz :olmaz:

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939415)
benmi uğraşıyorum yoksa fenerbahçe acıbadem ile yollarını ayırınca bile "Trabzon şampiyon hurraa" diyen sizmi ?

Trabzonspor'un şampiyonluğu muhtemelen tecil edilecek.. Bunun yüzünden bu sevinç yoksa şu konuda şampiyonuz diye bir şey yazan biri oldu mu ? 3-5 facebook sayfasının paylaşımlarına bakma :güzel:

Özgür Çağrı 08-25-2011 02:58

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 939419)

hayır bunları diyen blur bey
kalkmış kıyamet kopsa bir şey yapmazdık diyor
ya

o açıdan dedim ;D

İntifada 08-25-2011 02:58

doğup büyüdüğüm şehrin takımını tutuyorumda bide sana sorayım tuttuğun memleket çok iyi halttı ne diye alayıniz toplandiniz ıstanbula :)
Yada memleketinizin diğer takımlari değilde niye trabzonspor hadi onuda geçtim trabzonsporlu olupta trabzonlu olmayanların durumu nedir :)
Canlarım benim sizi ne güzel uyuşturmuşlar :)
Memleket meselesi falan :)

Hüdavendigâr 08-25-2011 02:58

bu arada trabzonsporlular grup halinde aşağı atlamaya başladılar ;D

All times are GMT +3. The time now is 00:11.