![]() |
Alıntı:
konuyu sürekli güncel tutup gözümüze sokman benim bu konudaki kararımı değiştirmeyecek... |
Alıntı:
alakası dağdan kestim laiklik. neo laiklik hayırlı olsun dedikya keyfiniz bilir ben karşıyım kınıyorum ve tasfip etmiyorum. cemaatle ne alakası varsa artık biz laikliği konuşuyoruz. islam olan karşılığını konuşuyoruz sen demedende cem dahi geçmemişti bırak cemaati cemaatı orataya atıp sıkıştırmaya çalışma. yaşasın " Erdoğan laikliği " dememizi bekliyon bizimde kararımız değişmeyecektir herkes kendine |
amenna lakin durum ortada molla...
bana hiç samimi bir başlık gibi gelmedi... ki başlığın durumuda ortadadır... ki açtığın başlıkla elbet ki görüşümde değişmeyecek, ama sürekli yapma bunu... |
ne alakası var başlık içimden ne geldi ise tepkim ne ise yansıttım helal olsun başbakan bekliyorsan yok kardeş. çünkü ben tebrik değil tepki konusu aşmışım ve durum vahimdir. ister değişir ister değişmez ben tepkimi ve tutumumu paylaştım.
sürekli derken neyi kast ettiniz anlamadım duyanda dakka başı bu konuyu tekrar tekrar açıyorum sanacak. |
hacı ben bir Ak Partiliyim...
dışarıda partime ve başbakanıma nasıl laf söyletmiyorsam buradada aynı şekilde söyletmem... ama her seferinde iğneleyici birşeyler yapıyorsun.. açtığın konulara bir bak derim... |
Yani molla bide bilmiyormuş gibi yapmıyormusun:D
Senden başka bu forumda gereksiz güncelleme yapan varmı kardeşim:) Bir konuyu parmağına sardınmı bırakmıyorsun... |
Partizan mıyız ? Müslüman mı ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 00:01. |