Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Ekonomi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=261)
-   -   Resul Kurt : "GSS primini ödemeyince haciz mi gelecek?" (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159207)

HaArP 02-27-2012 03:45

Alıntı:

serin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 993601)
Kimden vebal gelecek çok merak ediyorum.Herkes yaptığından sorumludur.Hem adil olma,hukuk dışına çık,hemde sistemi suçla olur mu hiç? Adam gibi adam da yamuk olmaz.Her şeyi nettir.

Küresel Sistemi Baz alarak mı baz almadan mı söylediniz ?

serin 02-27-2012 03:54

küresel sistemin içinde hepimiz bulunuyoruz.ben kişilerden bahsediyorum.Sistemle bir ilgisi yok.sisteme suç atmayada gerek yok.bir hatası varsa düzeltilir.insan ama önce kendini düzeltmeli.

HaArP 02-27-2012 03:55

Alıntı:

serin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 993605)
küresel sistemin içinde hepimiz bulunuyoruz.ben kişilerden bahsediyorum.Sistemle bir ilgisi yok.sisteme suç atmayada gerek yok.bir hatası varsa düzeltilir.insan ama önce kendini düzeltmeli.

Ben acizane Bir Erbakan Tanıyorum... Netti Küresel sistem onu insanın gözünde net olmasından dolayı ne hale getirdi ! Siz Sistemi bilmesseniz altındaki detaylarda bir şey arayamazsınız !

serin 02-27-2012 04:07

erbakan cumhuriyetin yerine şeriatı getircam dedikten sonra meclis kürsüsüne çıkıp,cumhuriyeti koruyacağına dair yemin etmiştir.hem kayıp paralardan hüküm giyip ev hapsi aldıktan sonra abdullah gül tarafından af edildi.

kesinlikle net değildi.halka başka, başkalarına farklıydı.

HaArP 02-27-2012 04:08

Alıntı:

serin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 993609)
erbakan cumhuriyetin yerine şeriatı getircam dedikten sonra meclis kürsüsüne çıkıp,cumhuriyeti koruyacağına dair yemin etmiştir.hem kayıp paralardan hüküm giyip ev hapsi aldıktan sonra abdullah gül tarafından af edildi.

kesinlikle net değildi.halka başka, başkalarına farklıydı.

Bende size Atatürkün Hilafeti koruyacağına dair yemin ettiğini hatırlatırsam sonra Cumhuriyeti İlan ettiğini söylersem...! ne dersiniz ?

serin 02-27-2012 04:16

Atatürk düşmanısınız sanırım.Atatürkün hayatını biraz incelerseniz,erbakan gibi biriyle karşılaştıralamayacak kadar yüce bir insan olduğunu anlarsınız.

HaArP 02-27-2012 04:19

Alıntı:

serin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 993615)
Atatürk düşmanısınız sanırım.Atatürkün hayatını biraz incelerseniz,erbakan gibi biriyle karşılaştıralamayacak kadar yüce bir insan olduğunu anlarsınız.

Sizde Erbakan ve Başbakan düşmanı olmalısınız ki ideolojik olarak bakıyorsunuz ! Meseleye şöyle devam edelim Erbakan net değildi ! Atatürkte değil onları eliyoruz devam edelim mi !

İntifada 02-27-2012 10:13

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 993611)
Bende size Atatürkün Hilafeti koruyacağına dair yemin ettiğini hatırlatırsam sonra Cumhuriyeti İlan ettiğini söylersem...! ne dersiniz ?

:)
kanuni esasi kurani azimussandir deyip yillar sonra anayasadan islami atti :)

serin 02-27-2012 13:58

Ben hak ve hukuku çiğneyenlerin düşmanıyım.Kimseye özel bir düşmanlığım yok.Gss den nerelere geldi konu anlamış değilim.Devlet işsizlerin ailesinden zorla para gaspetmek için yasa çıkartmış,bunu yapanların kişiliklerinin seviyesi hakkında tartışmaya bile gerek yok.Millet vekilleri neden bir gecede kendilerine %100 zam yapıyorlar.Neden kendileri ve ailesi sağlık için katkı payı ödemiyorlar.Bütün yükü yoksul vatandaşa yıkıyorlar.Bu davranışları vatan hainliği ile eşdeğerdir.

Seçim zamanı verilen o kadar söz,seçimden sonra unutuluyor malesef.Bunu her parti için söylüyorum.

serin 02-28-2012 03:03

Sabahtan gidip yaptırmam gerekiyor işlemleri.Vatandaş olarak artık hayatımızın sonuna kadar kuyruklarda ömür tüketeceğiz galiba.Allah hepimize sabır versin.

Normalde yaptırmayacaktım ama bu kezde sağlık hizmeti alamayacağız.Nerden bakarsan bak vatandaş mağdur bırakılıyor.Birde eve geleceklermiş.of ki ne of.

All times are GMT +3. The time now is 23:19.