![]() |
Alıntı:
|
küresel sistemin içinde hepimiz bulunuyoruz.ben kişilerden bahsediyorum.Sistemle bir ilgisi yok.sisteme suç atmayada gerek yok.bir hatası varsa düzeltilir.insan ama önce kendini düzeltmeli.
|
Alıntı:
|
erbakan cumhuriyetin yerine şeriatı getircam dedikten sonra meclis kürsüsüne çıkıp,cumhuriyeti koruyacağına dair yemin etmiştir.hem kayıp paralardan hüküm giyip ev hapsi aldıktan sonra abdullah gül tarafından af edildi.
kesinlikle net değildi.halka başka, başkalarına farklıydı. |
Alıntı:
|
Atatürk düşmanısınız sanırım.Atatürkün hayatını biraz incelerseniz,erbakan gibi biriyle karşılaştıralamayacak kadar yüce bir insan olduğunu anlarsınız.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kanuni esasi kurani azimussandir deyip yillar sonra anayasadan islami atti :) |
Ben hak ve hukuku çiğneyenlerin düşmanıyım.Kimseye özel bir düşmanlığım yok.Gss den nerelere geldi konu anlamış değilim.Devlet işsizlerin ailesinden zorla para gaspetmek için yasa çıkartmış,bunu yapanların kişiliklerinin seviyesi hakkında tartışmaya bile gerek yok.Millet vekilleri neden bir gecede kendilerine %100 zam yapıyorlar.Neden kendileri ve ailesi sağlık için katkı payı ödemiyorlar.Bütün yükü yoksul vatandaşa yıkıyorlar.Bu davranışları vatan hainliği ile eşdeğerdir.
Seçim zamanı verilen o kadar söz,seçimden sonra unutuluyor malesef.Bunu her parti için söylüyorum. |
Sabahtan gidip yaptırmam gerekiyor işlemleri.Vatandaş olarak artık hayatımızın sonuna kadar kuyruklarda ömür tüketeceğiz galiba.Allah hepimize sabır versin.
Normalde yaptırmayacaktım ama bu kezde sağlık hizmeti alamayacağız.Nerden bakarsan bak vatandaş mağdur bırakılıyor.Birde eve geleceklermiş.of ki ne of. |
All times are GMT +3. The time now is 23:19. |