![]() |
Alıntı:
Kovulanlar kelimesini şöyle büyük harflerle yazsan sonra bi de altını çizsen, içinin yağları eriyiverip de iyi olmamıydı?:hihi2: |
galiba hüdaverdinin yerine cihannura söz vermişler bu keyfi ve sevinci başka türlü açıklayamıyorum :)
|
Alıntı:
Not: Belki de onu da yapmıştır. İtiraf et Mavera. |
abi o isi sen görevden alinincaya biraktim :)
|
Alıntı:
|
biliyorum say ve anlatma abicim :)
|
Alıntı:
Clinton, Yeltsin ve Çiller şeytanın karşısına çıkarlar. Hepsi şeytana dileklerini söyleyeceklerdir o da onlara ne zaman gerçekleşeceğini söyleyecektir. İlk önce Clinton sorar: - Amerika ne zaman her yönden tam olarak dünyanın hâkimi olacak?, der. Şeytan da: - 50 yıl sonra, der. Clinton ağlamaya başlar - Ben göremicem, ben göremicem. Sıra Yeltsin'e gelmiştir. O da sorar: - Rusya ne zaman eski gücüne kavuşacak? Şeytan cevap verir: - 100 yıl sonra. Yeltsin de başlar ağlamaya. - Ben göremicem, ben göremicem. Sıra Çiller'e gelmiştir; o da sorusunu sorar: - Türkiye'deki enflasyon ne zaman düşecek? Bu sefer şeytan ağlamaya başlar: - Ben göremicem, ben göremicem.http://img243.imageshack.us/img243/2...tansmiley4.gif |
|
Not ekleyeyim: Espriden anlamayan arkadaşların gülmemelerinin mahzuru yoktur.
|
abi sen bir espiriye gülüyorsan oturup, düsünürüm cünkü ikimizde ayni seye gülersek birimizde sorun var demekdir :)
|
All times are GMT +3. The time now is 13:56. |