![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Eşcinsel olması beni zerre kadar ilgilendirmiyor ve bilip bilmememde birseyi değistirmeyebilir. Biz ne kadar " taş fırın erkeğiyiz " diye övünebiliyorsak gayet tabi eşcinselde "on numara eşcinselimdir yani" diyip övünebilir. Simdi forumda muhafazakar insanlar ablalar var pek rahat konusamıyorum mevzuyu ki sahsımın ilmi tartısmalarda zerre ayıp anlayısı yok gibidir. Ama cinsellik bir haz isidir,ve yemek yemekten pek farkı yoktur. Adam acılı sever adam tuzlu sever. E erkek kız sever kimi kendi gibi erkek sever yani ben adamın haz anlayışına dair yorum yapmam veya uçkuruyla ilgilenmem pek etik ve doğru değil.Ki kimseyede cinsel kimliğim noktasında dokundurtmam şahsımda kısmen aseksüel sayılır panseksüel gençliğe inat :) -İsin dini boyutu farklı orası inanc mevzudur.- Alıntı:
|
Alıntı:
Şunu bende kabullenerek söylüyorum ki evet Müslümanım demek sadece lafta kalmaktadır..Gerçek müslüman dediğin gibi %1 bile değildir..(Gerçeği sadece yüce Allah bilir)Görünene göre söylüyorum.. |
Eşcinselliği normal saymak fıtrata göre zıttır.Yani Allah'ın sevmediği şeyleri sevmek, yaradılışı değiştirmeye kalkmak şirk ve fasıklıktır.Eşcinselliği arzulayan buyursun onu da tercih etsin.Burada bunu normal karşılamak abesle iştigaldir.Gavur adetlerini benimseyen, onların modasına uyan Türklük'ten bahsetmesin.
|
Alıntı:
yapılan yorum:eşcinsellik ve toplumdaki yansımaları :w::w::w: |
;D;D;D Vallahi kardeşim her şey El Emin'in;
""Adalet bölümün okuyorum ahbap hukuktan konusacağın en son adayım olayım forumda, yaşıma rağmen senden daha fazla maddi hengame geçirdiğinden de şüphen olmasın. Biz hala nefesimizi adımımızı kontrollü alıyoruz,şimdi evimizden oturup yazmıyoruz mücadelemizde elimizden geldiği kadar devam edecektir. Benimle aynı görüşte olsun yada olmasın zerre umrumda değil. Benim mhpli dostumda vardır gidip cafesinde sabahtan aksama kadar muhabbet ettiğim,"""eşcinsel""" arkadasımda vardır yeri geldiğinde cinsiyet kimliğini konusup tartıstığım yeri geldiğinde futbol konustuğum feminist arkadasım dahi vardır. Düsünmeyi bilecek ve stigmatik ezberci biri olmayacak. Dinlemeyi becerecek,aklıyla düsünecek kıcıyla değil. Irk gibi basit şeylerin arkasına girip ce-eee yapmayacak realist olup gerçekci objektif ve adil yaklasabilecek. Demagoji yapmak icin konusmacak düsünce ürecet.Anladıysan ne ala anlamadıysanda önemi yok umrumda da değil."" Yorumu ile başladı ;D;D ben konuyu çok iyi takip ettim ;D;D El Emin..!!!! Seviyorum seni kardeşimmm!! :w:;D:w:;D:w: El Emin'in Yorumunda konu edinilen futbol,feministlik,milliyetçilik ve milli mücadele konuları arasından ""MEÇHUL ADAM"" 'ın eşcinsellik alt başlığını seçmesi ve ""Biri çıkıp da "ne mutlu ben eşcinselim, bununla birlikte türklüğümle övünüyorum" dese ne dersiniz ona?..."" gibi bir yorum yapması sonucu konumuz geçirdiği rotasyon sonucu bu noktaya gelmiştir ;D |
Burada Türklüğü İslam'dan daha önce ön plana çıkaran gerzekler var.Adam saplantıda kalmış sanki üstünlük ırklardaymış gibi ezbere konuşuyor.Allah ve resulünün en sevmediği şey ırkçılık ve milliyetçiliktir.Bu kavramlar sadece o kavmi birleştirici olup diğer kavimleri ötelemekten başka bir şey değildir."Ne mutlu Türküm diyene" sözü kesinlikle ırkçılık olduğu için onu ağzıma bile almak istemiyorum.Bu söz bağlayıcı değildir.BEN TÜRKLÜĞÜMLE DEĞİL, MÜSLÜMANLIĞIMLA ÖVÜNÜRÜM.
Yeryüzünde binlerce ırk var.Allah 'ın rızası ırklar üzerinde değildir.Allah,İslam'a yardım eden kavmi sever.Bu ülkede başka ırktan olanlara biz "Ne mutlu Türküm diyene" zorla dedirtebilir miyiz?.Bir kere siz gidin Osmanlı'nın medeniyetini öğrenin.O sizin eski gözüpek türkler yok artık.Gazetelerin 3.üncü sayfasında ne hale geldiğimizin küçük bir halidir.Madem türklüğümüzle övüneceksek o halde gavur aşıklısı ve taklitçisi olmayacağız sıkı mı buna itiraz edecek olan... Ben "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!" SÖZÜNÜ IRKÇILIK OLARAK ALGILIYORUM.BU,SADECE KENDİ IRKIYLA ÖVÜNMEDİR.MÜSLÜMAN OLMAYAN TÜRK'TEN DE HAYIR YOKTUR.IRKÇILIK, SİYONİSTLERİN VEYA YAHUDİLERİN VAZGEÇMEDİĞİ BİR İLKEDİR.BU, MUHARREF TEVRATTA'DA AYNEN ZİKREDİLİR.ALLAH KATINDA HİÇBİR DEĞERİ VE ÜSTÜNLÜĞÜ DE YOKTUR.BEN DE DİYORUM Kİ: "NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE!.." Bu sözü söyleyin bütün müslüman ırklar sizi kucaklayacaklardır.Bu söz bütün müslüman kardeşlerimizi kucaklar....Bu hikmeti hala kavramış değilsiniz...Irkçılık değil ümmetçilik önemlidir.İşte bu müslümanları bir araya getirir ve sevgi oluşturur.. Hele şu içimizde milliyetçiler var ya bunlar hala kabuğundan çıkamadılar.Marijinallikten de kurtulamadılar.Dünya üzerinde hiçbir Türk cumhuriyetleri ile diyalog kurmadılar.Ulan sizin milliyetçiliğinizi eşşek arısı soksun emi?... |
All times are GMT +3. The time now is 22:23. |