Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Unakıtan tarzı işgal açıklaması (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=17933)

mavera 01-10-2008 20:26

Unakıtan tarzı işgal açıklaması

kardes iyice komik oluyorsun..kanit diye gazete yazilarini yapistiriyor kardes adam gibi kanidin varsa buyur yapistir yok böyle eski gazete haberlerini yapistiracaksan konuyu kilitleyecegim cünkü burasi nostaljinin degil, gerceklerin konusuldugu forum..
burada birseyleri kanitlamaya calisiyorsun ama cirpindikca batiyorsun, dikkate alinmadigini, "ti" ye alindigini farkediyorsun ama batti balik yan gider mantigini güdüyorsun...

AKBAHAR 01-10-2008 20:27

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Bunlara kanıt mı diyorsun sen..?? Tezkereden haberin var mı..nelerden bahsediyor,hangi maddeleri içeriyordu ve en önemlisi hükümet neden destekliyordu..Bunları geç birde askerin tezkere için ne düşündüğüne bak.. >:(
Bunları geç sen..biz bunları çokkkk duyduk..Var mı Ak Partinin ulaştığı hizmet yüzdesine ulaşabilmeyi başarmış başka bir parti..Varsa kanıtlada göriyim..Böyle internetten google a dalıp bulmak kolay..''Gugıl oğlum,bul,kes,yapıştır''..Oh ne ala internet.. >:( Google zaten sizin gibi klavye kahramanlarının iişine yarıyor..Sen daha kalkmış size gerçekleri göstermeye çalışıyorum diyorsun.. >:( herşeyi bir kenara bırakta şöyle seçim haberlerine doğru git bakayım..Bu kadar millet aptalda bir siz mi akıllısınız..??Bu kadar insan eğri yolda bir siz mi doğru yoldasınız..? >:( Siz sadece bir avuç azınlıktan ibaretsiniz..Ben yerinizde olsam susar daha fazla alçalmazdım.. >:( >:(

carpitma kardeeees belgeyle konus yalan de eklediklerime güzelce tartisiyoruz ne hakaret var ne de iftira istersen iftirade bunlara hodri meydan

Belge 9

Mutabakat sözde kaldı

Türkiye'nin ile ABD arasında üslerin modernizasyonu için bir mutabakat zaptı imzalanmasına karşın, Türk hava sahasının kullanımı konusunda bir mutabakat zaptı hazırlanmadığı ortaya çıktı.

Türk askerlerinin yabancı topraklarda bulunması ve ABD'ye hava sahasının açılması konulu tezkere TBMM'den geçti ancak, tüm kozlar da ABD'nin eline geçti. Yaklaşık bir ay önce üslerin modernizasyonu konusunda TBMM'den tezkerenin çıkması ile iki ülke arasında imzalanan mutabakat zaptı devreye girmiş ve modernizasyon çalışmaları bu çerçevede yapılmıştı. Ancak "zaman cenderesine" sıkışan ABD, hava sahasının açılması konusunda Türkiye'ye zaman baskısı uyguladı ve mutabakat zaptı hazırlanmadan tezkere TBMM'den geçti.

İnisiyatif ABD'ye geçti

Türkiye'den hava sahasını "transit olarak ülkeyi geçerek Irak'a girmek" için isteyen ABD, hava sahasının kullanımı sırasında hukuki zorunluluk altına girmek istemedi ve bir mutabakat zaptı hazırlanmadı. Böylece ABD, savaş uçaklarının tipi, taşıdığı silahlar ve uçuş irtifası konularında hiçbir yükümlülük altına da girmemiş oldu. Hükümet bir mutabakat zaptı imzalanmadan tezkereyi kullanırsa nükleer, kimyasal ya da biyolojik silahların Türk hava sahasından transit geçişlerine müdahele edemeyecek.

İlk zabıt rafa kaldırıldı

ABD'nin iki tezkereyi farklı gördüğü ve birinci mutabakat zaptını kabul etmeyeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Dışişleri yetkilileri, bu konunun bir detaydan ibaret olduğunu ve hava sahasının kullanımı için sözlü mutabakatın yeterli olabileceğini söylemelerine karşılık, tarafların sözlü mutabakata ne kadar uyacakları belirsizliğini koruyor. TBMM'den ikinci tezkere geçmediği için imzalanmayan mutabakat zaptında yabancı uçakların hava sahasını kullanımı sınırlandırılmıştı. Zabta göre, ABD uçakları hava sahasında 10 bin fitten aşağıda uçamayacak, kesinlikle Türk halkını dehşete ve paniğe sürükleyen uçuşlarda bulunamayacaktı.

Beyaz Saray: Paket olmayacak

Öte yandan Beyaz Saray sözcüsü Ari Fleischer Türkiye'ye yapılacak yardımla ilgili olarak "Yardım paketi, Türkiye'nin tam işbirliğinin karşılığı olarak önerilmişti. Paket şu anda masada değil ve olmayacak'' dedi.

kaynak yeni safak: http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2003/mart/21/p4.html

AKBAHAR 01-10-2008 20:30

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
kardes iyice komik oluyorsun..kanit diye gazete yazilarini yapistiriyor kardes adam gibi kanidin varsa buyur yapistir yok böyle eski gazete haberlerini yapistiracaksan konuyu kilitleyecegim cünkü burasi nostaljinin degil, gerceklerin konusuldugu forum..
burada birseyleri kanitlamaya calisiyorsun ama cirpindikca batiyorsun, dikkate alinmadigini, "ti" ye alindigini farkediyorsun ama batti balik yan gider mantigini güdüyorsun...

tamam daayip ediyon burada ne güzel tartisiyoruz yeni safak sizin okudugunuz basbakanimizin dügürünün gazetesi degilmi?
nereden kaynak istiyorsun sorun degil Anayasa mi Tbmm karari Resmi gazetemi sorun degil eklerim canim kizma yeterkiamma ayip ediyon lütfen

AKBAHAR 01-10-2008 20:33

Alıntı:

AKBAHAR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tamam daayip ediyon burada ne güzel tartisiyoruz yeni safak sizin okudugunuz basbakanimizin dügürünün gazetesi degilmi?
nereden kaynak istiyorsun sorun degil Anayasa mi Tbmm karari Resmi gazetemi sorun degil eklerim canim kizma yeterkiamma ayip ediyon lütfen

Neyse bukadar diyim bu konuya, bu konuda galibiyet benden yana bende noktayi koyuyorum, tsk hersey icin ;D

LüGaT 01-10-2008 20:37

Bu başlığa böyle bir resim gerekliydi artık.Çünkü sadece haber yazarak kendi kendine birşeyler ispatladığını sanan bir arkadaşımız var.Bu arkadaşın ne demek istediğini bir anlasak da cevap verebilsek...Kaçak döğüşmese yani..

Siyasal rakibimizin anlayışı buysa önümüz açık.Haber var sonuç yok...

mavera 01-10-2008 20:38

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Neyse bukadar diyim bu konuya, bu konuda galibiyet benden yana bende noktayi koyuyorum, tsk hersey icin ;D

kücük insanlar, kücük seylerle tatmin olur ;)..siu halkin tokadini bir cok kez yediniz o yüzden sanal ortamda böyle kendini tatmin etmeni gayet iyi anliyorum..
eziklik psikolojisi insanlara kücük seylerden mutlu olmayi ögretir ben bu hissi yasamadim ama senin gibilerle yaptigim tartismalardan dolayi bu konuda deneyimliyim ;)..
kaynak diye burada gazete küpürlerini ekleyen biriyle tartismak oldukca zevkliydi hala daha neyi kanitlamaya calistigini anlayamadigim azinligin sesi olan bu arkadasa ne desek bos..

LüGaT 01-10-2008 20:39

Alıntı:

Öyle nokta koymak kolay mı sevgili Akbahar, bizim aklımızdaki soru işaretleri ve ünlemler ne olacak..Kaygılanıyoruz rakiplerimiz ne hale geldi.(!) Oysa biz ciddi rakipler arıyoruz, nerde acaba (?).

mavera 01-10-2008 20:40

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı

Bu başlığa böyle bir resim gerekliydi artık.Çünkü sadece haber yazarak kendi kendine birşeyler ispatladığını sanan bir arkadaşımız var.Bu arkadaşın ne demek istediğini bir anlasak da cevap verebilsek...Kaçak döğüşmese yani..

sorma kardes bu böyle olmayacak yakinda kendi muhalefetimizide kendimiz olusturacagiz yoksa Türkiye de tek seslilik olacak..

Duygu'Seli~ 01-10-2008 20:41

Alıntı:

Alıntı:

Sen bunları git senin gibi tek hücreli arkadaşlarına anlat..Tarafsızım diyerek hükümeti aklınca alt etmeye çalışıyorsun..Acziyetinizden artık nereye sataşacağınızı şaşırdınız...Belge diye yapıştırdığın yazılardaki yanlışı göster bize..Ben bu haberlerde kusura bakma ama hiçbir terslik göremiyorum..kopyala yapıştır tekniği yerine neden o çok övündüğün aklını kullanmıyorsun.. :-\ doğru ya sizin var olduğunu sandığınız aklınızın aslında olmadığını unutmuşum afedersin..Valla sen istediğini söyle burda seni tınlayan yok güzelim..Git kendine başka yer bul zaman geçirmek için..Bir kere adam olsan doğru olsan,Akbahar kimliği adı altında giriş yapmaz direk üye olur derdini adam gibi söylerdin.. >:( >:( zavallı partizan,klavye kahramanı..acıdım haline dua edicem senin için..Rabbim hidayet etsin,belki doğru yolu görürsün.. :-\

AKBAHAR 01-10-2008 20:44

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı

söyleyin de anlayacaginiz dilden konusalim kardes koni ce bilmiyorun onu kast ediyorsaniz gazetenizin o dönemdeki haberleri ortada yalan diyin ispatlayin pest edim bende teskere gecmedi diyor fazil kardes bunda kendi okudugu gazetenin haberini belge olarak ekliyom bunda da captiriyorsunuz konuyu benim belgeler ortada hatta yalan oldugunu da iddaa edemessiniz yoksa okudugunuz gazeteyi yalancilikla itham etmis olursunuz ne diyim bilmiyomki?, burada yalan ,iftira,fesat karistirdigimi iddaa edinde olsun vbitsin artik

All times are GMT +3. The time now is 11:53.