![]() |
6. ve 7. cüzde okundu.
|
ALLAH RIZASI İÇİN ALDIĞINIZ CÜZLERİN OKUNDU BİLGİSİNİ VERİN ARKADAŞLAR. BİR CÜZ KAÇ AYA OKUNUYOR ?? EĞER GEÇ BİTECEKSE EN AZINDAN BİLGİ VERİN BİLELİM Kİ OKUNUYOR DEĞİL Mİ ???
LÜTFEN ALDIĞIMIZ CÜZLERİ OKUDUĞUMUZA DAİR BİLGİ VERELİM . SÜREKLİ BÖYLE UYARMAYALIM !!! Selametle. 9. HATİM 'den okundu bilgisi gelmeyen ALINACAK CÜZLER 4. cüz - Feyza - OKUNDU 5. cüz - Feyza - OKUNDU 6. cüz - Feyza - OKUNDU 7. cüz - Feyza - OKUNDU 13.. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 16. cüz-aşk-ı ilahi- OKUNDU 14.. HATİM 'den ( RAMAZAN HATİMİ -1 ) okundu bilgisi gelecek olan cüzler 3. cüz - HASKIZ 4. cüz - HASKIZ 26. cüz - Recep Tayyip Erdoğan 27. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 28. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 29. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 30. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 15.. HATİM 'den ( RAMAZAN HATİMİ -2 ) okundu bilgisi gelecek olan cüzler 16. cüz - aşk-ı ilahi- OKUNDU 17. cüz - aşk-ı ilahi- OKUNDU 24. cüz - dirilis.f - OKUNDU 25. cüz - dirilis.f - OKUNDU 26. cüz - dirilis.f - OKUNDU 27. cüz - dirilis.f - OKUNDU |
ALLAH RIZASI İÇİN ALDIĞINIZ CÜZLERİN OKUNDU BİLGİSİNİ VERİN ARKADAŞLAR.
BİR CÜZ KAÇ AYA OKUNUYOR ?? EĞER GEÇ BİTECEKSE EN AZINDAN BİLGİ VERİN BİLELİM Kİ OKUNUYOR DEĞİL Mİ ??? LÜTFEN ALDIĞIMIZ CÜZLERİ OKUDUĞUMUZA DAİR BİLGİ VERELİM . SÜREKLİ BÖYLE UYARMAYALIM !!! Selametle. 14.. HATİM 'den ( RAMAZAN HATİMİ -1 ) okundu bilgisi gelecek olan cüzler 3. cüz - HASKIZ 4. cüz - HASKIZ 26. cüz - Recep Tayyip Erdoğan 27. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 28. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 29. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 30. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 16.. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 15. Cüz-SİYAH GÜL -OKUNDU 16. cüz-SİYAH GÜL -OKUNDU 19. cüz- AK KELEBEK - OKUNDU 20. cüz- Sertkaya 21. cüz- Sertkaya 22. cüz- Sertkaya 24. cüz- Sertkaya __________________ |
BİR CÜZ KAÇ AYA OKUNUYOR ?? EĞER GEÇ BİTECEKSE EN AZINDAN BİLGİ VERİN BİLELİM Kİ OKUNUYOR DEĞİL Mİ ??? LÜTFEN ALDIĞIMIZ CÜZLERİ OKUDUĞUMUZA DAİR BİLGİ VERELİM . SÜREKLİ BÖYLE UYARMAYALIM !!! Ramazanda alınan cüzler hala bekliyor . Allah aşkına okumak isteyen biri varsa alıp bitirelim Hatimi... Selametle. 14.. HATİM 'den ( RAMAZAN HATİMİ -1 ) okundu bilgisi gelecek olan cüzler 3. cüz - HASKIZ 4. cüz - HASKIZ 26. cüz - Recep Tayyip Erdoğan 27. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 28. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 29. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 30. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 16.. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 15. Cüz-SİYAH GÜL -OKUNDU 16. cüz-SİYAH GÜL -OKUNDU 19. cüz- AK KELEBEK - OKUNDU 20. cüz- Sertkaya 21. cüz- Sertkaya 22. cüz- Sertkaya 24. cüz- Sertkaya 17.. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 1. cüz -Ravza_Ruveyda 15. Cüz -gönülden 16. cüz -dirilis.f 17. cüz -Ümmü_seleme 18. cüz -dirilis.f 19. cüz -dirilis.f 20. cüz -Sert Kaya 21. cüz -Sert Kaya 22. cüz -Sert Kaya 23. cüz -Sert Kaya 24. cüz -Sert Kaya 25. cüz -Sert Kaya 26. cüz - dirilis.f 27. cüz -Ay_Işığı 28. cüz -ak_kelebek |
BİR CÜZ KAÇ AYA OKUNUYOR ?? EĞER GEÇ BİTECEKSE EN AZINDAN BİLGİ VERİN BİLELİM Kİ OKUNUYOR DEĞİL Mİ ??? LÜTFEN ALDIĞIMIZ CÜZLERİ OKUDUĞUMUZA DAİR BİLGİ VERELİM . SÜREKLİ BÖYLE UYARMAYALIM !!! Ramazanda alınan cüzler hala bekliyor . Allah aşkına okumak isteyen biri varsa alıp bitirelim Hatimi... Selametle. 14.. HATİM 'den ( RAMAZAN HATİMİ -1 ) okundu bilgisi gelecek olan cüzler 3. cüz - HASKIZ 4. cüz - HASKIZ 26. cüz - Recep Tayyip Erdoğan 27. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 28. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 29. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 30. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 16.. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 15. Cüz-SİYAH GÜL -OKUNDU 16. cüz-SİYAH GÜL -OKUNDU 19. cüz- AK KELEBEK - OKUNDU 20. cüz- Sertkaya 21. cüz- Sertkaya 22. cüz- Sertkaya 24. cüz- Sertkaya 17.. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 1. cüz -Ravza_Ruveyda 15. Cüz -gönülden 16. cüz -dirilis.f 17. cüz -Ümmü_seleme 18. cüz -dirilis.f 19. cüz -dirilis.f 20. cüz -Sert Kaya 21. cüz -Sert Kaya 22. cüz -Sert Kaya 23. cüz -Sert Kaya 24. cüz -Sert Kaya 25. cüz -Sert Kaya 26. cüz - dirilis.f 27. cüz -Ay_Işığı 28. cüz -ak_kelebek |
BİR CÜZ KAÇ AYA OKUNUYOR ?? EĞER GEÇ BİTECEKSE EN AZINDAN BİLGİ VERİN BİLELİM Kİ OKUNUYOR DEĞİL Mİ ??? LÜTFEN ALDIĞIMIZ CÜZLERİ OKUDUĞUMUZA DAİR BİLGİ VERELİM . SÜREKLİ BÖYLE UYARMAYALIM !!! Ramazanda alınan cüzler hala bekliyor . Allah aşkına okumak isteyen biri varsa alıp bitirelim Hatimi... Selametle. 14.. HATİM 'den ( RAMAZAN HATİMİ -1 ) okundu bilgisi gelecek olan cüzler 3. cüz - HASKIZ 4. cüz - HASKIZ 26. cüz - Recep Tayyip Erdoğan 27. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 28. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 29. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 30. cüz - Recep Tayyip Erdoğan. 16.. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 15. Cüz-SİYAH GÜL -OKUNDU 16. cüz-SİYAH GÜL -OKUNDU 19. cüz- AK KELEBEK - OKUNDU 20. cüz- Sertkaya 21. cüz- Sertkaya 22. cüz- Sertkaya 24. cüz- Sertkaya 17.. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 1. cüz -Ravza_Ruveyda 15. Cüz -gönülden 16. cüz -dirilis.f 17. cüz -Ümmü_seleme 18. cüz -dirilis.f 19. cüz -dirilis.f 20. cüz -Sert Kaya 21. cüz -Sert Kaya 22. cüz -Sert Kaya 23. cüz -Sert Kaya 24. cüz -Sert Kaya 25. cüz -Sert Kaya 26. cüz - dirilis.f 27. cüz -Ay_Işığı 28. cüz -ak_kelebek __________________ |
Aynı şeyleri defalarca yazmaktan artık yoruldum . Okundu bilgisi gelmeyen Hatimlerin sorumluluğu o kişilere aittir. Ben üzerime düşen görevi İnşaAllah hakkıyla yaptım . İsteyen yukarıdan sonkez kontrolunu yapsın . Ben Bölüm sorumluluğunu bırakacağım için bunu sonkez duyurup üzerimden bu sorumluluğu atmak istedim. Selametle. |
LÜTFEN ALDIĞIMIZ CÜZLERİ OKUDUĞUMUZA DAİR BİLGİ VERELİM . SÜREKLİ BÖYLE UYARMAYALIM !!! Selametle. 16.. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 20. cüz- Sertkaya 21. cüz- Sertkaya 22. cüz- Sertkaya 24. cüz- Sertkaya 17.. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 1. cüz -Ravza_Ruveyda 17. cüz -Ümmü_seleme 18..HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 9. cüz -sertkaya 10. cüz -sertkaya 14. cüz - MehmetMert Evet arkadaşlar cüz'ü alıpta okundu bilgisi gelmeyen arkadaşların haber vermesini rica ediyorum....eğer bir hafta boyunca haber alamadığımız cüz'ler için bizler alıp bitirelim inşallah |
16. Hatimden 20. cüz'ü alıyorum...
Tüm arkadaşlarımızdan kalan yarım hatimlerimizin bitirilmesi adına hassasiyet bekliyorum.. 16.. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 20. cüz- Sertkaya -gönülden 21. cüz- Sertkaya 22. cüz- Sertkaya 24. cüz- Sertkaya 17.. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 1. cüz -Ravza_Ruveyda 17. cüz -Ümmü_seleme 18..HATİM 'den okundu bilgisi gelecek olan cüzler 9. cüz -sertkaya 10. cüz -sertkaya 14. cüz - MehmetMert Evet arkadaşlar cüz'ü alıpta okundu bilgisi gelmeyen arkadaşların haber vermesini rica ediyorum... |
Güncellemeeeeee :kızdım:
|
All times are GMT +3. The time now is 14:19. |