![]() |
Eger AK Parti Kapatilirsa naparsiniz?
Eğer Ak Parti kapatılırsa ve Başbakanımız ceza alırsa onun istediği partiye oy veririm ya da hiç sandığa gitmem daha iyi.. Seçsinler partiyi kapatanlar kafalarına göre en fazla 1-2 sene dayanır.. Kaldıramazlar..
|
Sanma Bu Tekerlek Kalır Tümsekte Yarın Elbet Bizim Elbet Bizimdir Gün Doğmuş Gün Batmış Ebed Bizimdir! Yarınlar bizim olacaktır,hiç şüpheniz olmasın! |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu anlayış,yorum,yöntem farkı recep tayyip erdoğan siyaset sahnesine çıktığı ilk günden bu yana var... sonunda da ayrışma kaçınılmaz oldu... ama için rahat değilse rahatına geleni yap ;) |
akp kapatılırsa ne olur arkadaşlarım bu soruyu bu şewkilde sormanın bir manasını anlamadım zaten akp kapatılıcak aslında hiç doğru bir karar olmayacak akp ye oy vermiş samimi insanların verdikleri temsil yetkisine karşı yapılmış büyük bir haksızlık olacak.bana kalırsa akp nin içinde akp nin kapatılmasına sebep olduğu söylenen r.t.erdoğanında bulunduğu 39 kişi için ayrı ayrı yargılama yapılabilir ve gerçektende suçsuzlarsa zaten aklanırlar suçlarıda varsa sonuna kadar cezalarını çekmeliler toplu bir cezalandırma değilde fredi bireysel ceza davaları açılmış olsaydı 16 milyon seçmenin seçme hakkına tecavüz edilmiş olmazdı
Akp kapatılırsa ne olur arkadaşlar akp nin kapatılması için yeterli argümanlar zaten ortadadır ama laikliğe aykırı olduğundan filan değil 1-insanları laik antilaik diye ayırdığı için zaten kapatılmalıdır 2-Mükaddes dinmiz islamı sadece başörtüsüne endekslediği için zaten kapatılmalı 3-Başörtüsünü dine alet ettiği için zaten kapatılmalı 4-kendisini dindar olarak tarif etmesine rağmen kendisine güvenen dindar insanları yahudi cesaret ödülü aldığı için zaten kapatılmalı 5-Abdullah öcalana sayın şehitlerimize de kelle deme gafletine düştüğü için zaten kapatılmalı 6-Yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele edeceğini söylemesine rağmen kendi hükümetlerinde yolsuzluk ve yoksulluk denen canavarları tekrar hortlattıkları için zaten kapatılmalı 7-Milliyetçi Dindar Muhafazakar olduğunu herfırsatta söylemesine rağmen ortadoğuyu kan gölüne çeviren abd nin askerlerine karşı duacı olduklarını söyledikleri ve bu halkı kandırdıkları için zaten kapatılmalı 8-6 senedir bu halk bu partiye tek başına iktidar ve güç vermiş olmasına rağmen yoksulluk işsizlik terörizm yolsuzluk la mücadele etmedikleri için zaten kapatılmalı 9-Ab nin herdediğini emir telakki ettikleri için zaten kapatılmalı 10-Ilımlı islam ve dinlerarası diyalog gibi saçma sapan ve tehlikeli bir hatanın içinde oldukları için zaten kapatılmalı 11-32 islam ülkesinin sınırlarını değiştirme projesi olan bop un eş başkanı olduğu için zaten kapatılmalı 12-Vatan topraklarını babalar gibi satarım zihniyetiyle siyaset yaptıkları için zaten kapatılmalı 13-12 özel harekatçımızın kafasına ırakta çuval geçiren abd nin şeytan askerlerine ve abd ye hesap sorulmadığı için zaten kapatılmalı 14-Sürekli gömlek değiştirip ona inanan insanların duygularıyla oynadıkları için zaten kapatılmalı 15-chp ile sürekli tartışma ve polemik siyasetinin oy kazancı olduğunu bilerek bu doğrultuda bir siyaset izlemesi ve rant elde etmeyi siyaset zannettiği için zaten kapatılmalı 16-Gömlek değiştirmeden evvel ab için hristiyan kulübüdür siyonizmin anavatanı dır deyip gömleklerini değiştirdikten sonrada ab ye girmek için hertürlü tavizi verdikleri için zaten kapatılmalıdır. 17-16 dolar miyarderini varetmelerinin sevincini yaşarken bu dönemdede 36 dolar milyarderimiz var demeyi meziyet sayıp 15 milyonun üzewrinde açlık sınırında insanı görmezden gelerek zaten kapatılmalıdır. 18-Türk tarımını ab ve imf istedi diye bitiren her kalem tarım ürününe kota koydukları için zaten kapatılmalı 19-Alman kiliselerine ve hristiyan vakıflarına mülk edinme hakkı verdikleri için zaten kapatılmalı 20-Çözüm yolu bulmak yerine sürekli maduriyet rolüyle oy almayı marifet saydıkları için zaten kapatılmalı 21-Zengin iş adamlarının okuttuğu çocuklarının bir kaç sene içerisinde gemi alabilecek seviyeye geldiği için zaten kapatılmalı 22-İktidarı ve gücü elinde bulundurmalarına rağmen ab nin ve insanhakları mahkemesinden medet umup ab nin anayasasının altına imza attıkları için zaten kapatılmalı 23-Kendi çocuklarına çürük raporu alıp diğer memleket evlatlarına karşı askerlik yan gelip yatma yeri değildir didiği için zaten kapatılmalı 24-adnan menderes ve özal gibi geçmişte siyaset yapmış vefat eden insanları siyasete alet ettikleri için zaten kapatılmalı 25-Kuş gribi gibi bir hastalıktan dahi rant elde etmek isteyen bakan çocuklarının likit yumurta satma peşinde oldukları için zaten kapatılmalı. 26-Dokunulmazlık zırhını en iyi şekilde kullandıkları ve bu zırhın kalkması için hiç bir faalliyette bulunmadıkları için zaten kapatılmalı Bu listeye ekleneblecek okadar çok yanlış varki bu yazdıklarımın herbiri akp nin kapatılması için başlı başına sebeptir |
Alıntı:
Tipik bir MHP'li gibi konuştun. Geçenlerde MHP sitelerine göz attım o kadar iftiralar varki sadece güldüm. |
Alıntı:
Hayal gücüne ve çamur atma kabiliyetine hayranım bence bunu değerlendir.. Mesela Baykıl ın yanında işe başlayabilirsin... |
Alıntı:
Attığı tüm mesajları tek tek inceledim :) Arkadaş MHP kafasıyla konuşuyor hep, MHPliler ne pislik taıyorlarsa aynısını bu konuşuyor... :) |
Eger Ak Parti Kapatilirsa naparsiniz?
ya arkadaşlar size gülüyorum bu nasıl mbir körü körüne bağlılık bu yazdıklarımın bir tanesini örnek gösterebilirmisiniz
Hangisi yalan hangisi iftira tamam anladık akp ye gönülvermiş inandırılmış insanlarsınız benim akp nin tabanından en ufak bir riyakarlık veya samimiyetsizlik görmüyorum siz inanmış ve dini kimliğinizi yaşama ve özgürce ifade edecek tek partinin akp olduğunu düşünüyosunuz ama maalesef böyle değil ben akp nin tavanından son derece müzdaribim ben onlara inanmıyorum icraatleriyle söyledikleri tam ters bir rotada yadıklarımın yanlış olduğunu söylemişsiniz ben bir müslümanım türk milliyetçisiyim ancak bazı akp liler gibi en iyi müslüman olduğumu düşünmüyorum bunu yüce yaratıcı bilir ama şunu çok iyi biliyorum iftira büyük bir günahtır ve iftira atarak kul hakkınada tecavüz edeceğimi bildiğim için böyle bir hayasızlığ9ı kendime yediremem benim burda yazdıklarım iftira değil medy7ada basında ve gözümüzün önünde olan olaylardır bunları görmezden gelemem dilsiz şeytan olamam küçük bir araştırma yapın emin olun sizde bunları göreceksiniz allaha emanet olun |
Eger Ak Parti Kapatilirsa naparsiniz?
az önce başbakan ekonomi konferansında soruları cevaplıyordu...uluslararaası bir konferanstı....dinleseydin eğer sadece dinimizi özgürce yaşayabilme umuduyla bu partiyi seçmediğimizi anlardın koçtürk!
mesela yazdıklarından şu maddeye örnek verir misin?ama lütfen cevabın tuncay özkandan alıntı olmasın..malum seçim zamanı size mi yoksa chp ye mi oy versek diye çok düşündüler ya... ortak paydanız dışında somut örnek istiyorum ;) 6-Yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele edeceğini söylemesine rağmen kendi hükümetlerinde yolsuzluk ve yoksulluk denen canavarları tekrar hortlattıkları için zaten kapatılmalı |
All times are GMT +3. The time now is 23:24. |