![]() |
BAŞÖRTÜSÜ KONUSUNDA ÜLKÜCÜLERİN ÖLÇÜSÜ!
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
"Öyleyse köpek gelişen lahanadır, insan havlayan köpektir." Evrimci koministler bu zırvaya fazla inanmış anlaşılan. 8) |
İslamın küçük bir niteliğini dahi bilmeyenlerden biri duyunca Hakk dine inanıyor.
İyi bildiğini iddia edenler uzaklaşıyor..ikileme bakın .. İnanmayana kelam az.. |
Sana 32 farz derdim ve rezil olurdun ama ne yazık ki elinin altında google var o yüzden bu ihtimali geçiyorum...
Neyse...Zamanımı seninle harcayamam...Yalnız şunu unutma... Bir gün öleceksin ve sana topraktan sonrasını ne Gomünizmin nede başka bir ideoloji anlatabilir...Mutlaka öleceksin..Öyleyse bu dünya için hayatını harcayan sen bir hiç uğruna mücadele ediyorsun.. Gerici dediklerininse sonsuz bir hayat idealleri var... Gerçi senin Komünist olduğunu düşünmüyorum ama neyse... (: |
Alıntı:
|
Atlada gel (:
|
Alıntı:
Hangi bilimden bahsediyon sen..? |
Alıntı:
Öyledir, bir Allah'a tapmayan binlerce bilim adamına tapar. Bilimle, mantıkla, izanla yerden yere vurulmuş, varsın olsun. Sahtekarlıklarını itiraf etmişler, varsın olsun. Adı üstünde zaten "teori"... Bu teoriye en fazla bu kadar inanılır işte, sen ve çevrendeki bir kaç bahtsız. "İnkar etmeye şartlananlar...", Allah yol göstersin onlara... |
arkadasin atasi maymundur belki niye üstüne gidiyorsunuz ki :)
|
All times are GMT +3. The time now is 07:41. |