Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   2 Özal, 1 Demirel, 8 Sezer (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=24483)

Parantez 04-02-2008 07:07

2 Özal, 1 Demirel, 8 Sezer

Alıntı:

facia Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

akkparti Nickli Üyeden Alıntı
çok merak ediyorum sadece türkçede büyük ünlü uyumu varmış gibi yine saçmalayıp durdun ama
orada büyük ünlü uymuna uymayan 3 kelime var diğerleirini anlayabildin mi :D :D :D

aa bu arada dünyada sadece büyük ünlü uyumu değil birde genel kültür denen şey var haberin olsun ;D ;D

kardesim 2 kisiden biri akp ye oy vermesi icin yuzde 47 degil yuzde 50 oy alman lazım seninmi matematigin eksik Gülümseme

al hesap makinesini hesapla

ben sana bunumu sordum ?

cahilim anlamadım oradan yırtmaya çalıştım onuda beceremedim yüzüme vurma napayım diyorsun yani ;D ;D ;D ;D

facia 04-02-2008 07:09

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

çok merak ediyorum sadece türkçede büyük ünlü uyumu varmış gibi yine saçmalayıp durdun ama
orada büyük ünlü uymuna uymayan 3 kelime var diğerleirini anlayabildin mi :D :D :D

aa bu arada dünyada sadece büyük ünlü uyumu değil birde genel kültür denen şey var haberin olsun ;D ;D

kardesim 2 kisiden biri akp ye oy vermesi icin yuzde 47 degil yuzde 50 oy alman lazım seninmi matematigin eksik Gülümseme

ben sana bunumu sordum ?

cahilim anlamadım oradan yırtmaya çalıştım onuda beceremedim yüzüme vurma napayım diyorsun yani ;D ;D ;D ;D

e kardesim senin yuzde 47 nin yuzde 50 ye esit olmadıgını gostermem icin kimi getirmem lazım bu kadar kafan calısmıyorsa :) ben ne yapayım

Parantez 04-02-2008 07:14

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

ben sana bunumu sordum ?

e kardesim senin yuzde 47 nin yuzde 50 ye esit olmadıgını gostermem icin kimi getirmem lazım bu kadar kafan calısmıyorsa :) ben ne yapayım

bkz:yuvarlak hesap ;D ;D

LüGaT 04-02-2008 07:16

Alıntı:

gerek yok ananıda al git artık o sana ögretir

Gereksiz ve tahrik edici mesajlar içeren bu konu kilitlenmiştir.

Saygılar

All times are GMT +3. The time now is 04:20.