![]() |
Prof.Dr. Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
birde insanlari sirtindan vurmak demissin...... kim kimi sirtindan vurdu bence bi düsün istersen |
arkadaşlar sanırım yazı biraz uzun olduğu için okumadınız...
lütfen tekrar okursanız sevinirim... sevgili arkadaşlar şu anki konjonktüre göre meclise girmeye iddialı 4 parti var... bunlardan biri malumunuz Ak Parti, diğeri CHP, MHP ve DP... bu sonuca yapılan anketlere göre vardım... şimdi size soruyorum... yıllardır bu ülkede solun başını CHP ve DSP çekmiştir.... yıllardır bu ülkeda sağın başını ise MHP çekmiştir... CHP ve DSP , AK Parti'ye karşı işbirliği yapmıştır... hatta o da yetmemiş yıllarca birbirinin kuyusunu kazan iki farklı zihniyet bile AK Parti'ye karşı birleşme eğilimdedir... CHP+MHP demek istiyorum... biz ne yapıyoruz peki şu an... bir zamanlar aynı saflarda koşturduğumuz kişilerle siz- biz kavgasından başka? unutmayalım ki şu anda yapmış olduğumuz tartışma başkalarının ekmeğine yağ sürmekden başka bir şey değildir benim merak ettiğim nokta şudur? şu an SP saflarında olan arkadaşlar bu şekilde devam ederse, ve önümüzdeki seçimlerde AK PArti oy kaybederek muhalefete düşse, SP'li arkadaşlarımız bu duruma gerçekten sevinecekler mi? yani SP'li arkadaşlar AK Parti iktidarı yerine CHP+MHP koalisyonunu mu tercih ediyorlar? bu arada bir şey daha eklemek istiyorum... aramızda Diriliş nickli bir arkadaşımız var namı diğer Abdurrahman kardeşim.. ben kendisiyle başka bir sitede Sol zihniyete karşı AK Parti'yi savunduğumuz için tanıştık... ve burada da fikir alışverişine devam etmekdeyiz... biz diğerlerine karşı bu şekilde çalışmalıyız... (yanlışım varsa düzelt abdurrahman) arkadaşlar biz birlik olmalıyız... diğerlerine karşı bizi savunmalıyız... diğerlerine karşı, biz ve siz kavgası yapmak sadece diğerlerinin önününü açar, bizim önümüzü kapatır.... en başta demiştim ya aslında bu konu başlığı altında yazmak istemiyorum diye... bu şekilde bir tartışmaya döneceğini bildiğim için bu konu başlığı altında yazmak istememiştim... eleştiriyse, eleştiri... her türlü eleştiriye açık olmalıyız... ve özellikle istirham ediyorum... Tayyip Erdoğan'ın söylemlerine bakın... tek laf sözlemediği tek eleştiri yapmadığı parti SP'dir.. belki saygıdandır.. Belki başka sebebdendir.. orasını bilemeyiz... ama ne hikmetse Saadet partisi her fırsatta yerden yere vurmuştur AK Parti'yi... hatta ve hatta ... CHP'den ve MHP'den bile daha fazla muhalefet yapmıştır AK Parti'ye... ama bu muhalefet eleştiri sınırlarını aşmıştır arkadaşlar... lütfen elinizi vicdanınıza koyun... size daha dün keni kulaklarımla dinledim diyorum KON TV'de Erbakan Hoca'nın sözlerini okumayanlar için tekrarlayayım '' Ey Konyalılar Konya Milli Görüş'ün kalesidir... Siz ki eğer milli görüş yerine AKP'ye oy verirseniz Alaaddin Keykubat, Mevlana sizleri çarpar'' yapmayın arkadaşlar.... bu şekilde davranmak diğerlerinin işine geliyor.... Bize zarar veriyor.... dikkat ediyorum size fayda veriyor demiyorum bize zarar veriyor diyorum.... |
abi teşekkür ederiz köşe yazarlarına taş çıkartmışsın allah ufkunu dahada genişletsin inş. saol
|
Alıntı:
yani alliyacaginiz hep sayin erbakana sira gelincemi kiriliyorsunuz. yapmayin yani herkesin bildigi bir seyler var. bilen tek bizler degiliz....... |
ayrılmasaydık iktidar olamazdık ve bu ülkede düzelmezdi!
|
Alıntı:
evet yav.o nasıl sevgi öyle.böyle bir sevgi: ''Tayyiipp,seni seviyorum.ama yanlış yoldasın.cehennemde cayır cayır yanacaksın.biz doğru yoldayız,gel buraya.sen batılsın.sen siyonizme hizmet ediyorsun.Chpye verilen oyla Ak partiye verilen oy aynı amaca hizmet eder'' kul hakkı asla affedilmez.öbür dünyada Erbakan hoca,başbakanımızdan helallik ister artık |
Alıntı:
|
konuşacak birşey kalmamış zaten Mürsel abi son noktayı koymuş...
|
All times are GMT +3. The time now is 19:00. |