Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   SİZİN GAZETENİZ HANGİSİ?... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25427)

ofli 05-07-2008 19:26

SİZİN GAZETENİZ HANGİSİ?...

ZAMAN ve TARAF...
Ama unutmayın arkadaşlar.Gerçekleri yazan gazeteler de var:Milliyet-Hürriyet-Akşam-Posta-Vatan :) :) :) :) :) :D :D

Nurullah03 05-07-2008 19:31

Vakit Zaman Yeni Şafak

akmerter 05-08-2008 21:36

CUMHURİYET SOZCU POSTA

vuslata özlem 05-08-2008 21:48

internet gazete ;D

Liberal_Demokrat 05-13-2008 13:14

Taraf gazetesini okuyorum.

Liberal_Demokrat 05-13-2008 13:16

Zaman gazetesi okuyan arkadaşlara bir sorum var: Zaman neden bedava satılıyor? Fethullah Gülen'in gazetesi olduğu doğru mu?

fütüvvet 05-13-2008 13:23

Alıntı:

Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Zaman gazetesi okuyan arkadaşlara bir sorum var: Zaman neden bedava satılıyor? Fethullah Gülen'in gazetesi olduğu doğru mu?

SEN GERÇEKTEN SAÇMALAMA DÖNEMİNDESİN HERHALDE..

Liberal_Demokrat 05-13-2008 13:24

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı

SEN GERÇEKTEN SAÇMALAMA DÖNEMİNDESİN HERHALDE..

Hayır ciddi bir soru sordum. Neden cevaplamaktan kaçıyorsunuz?

NuR-eFSaN 05-13-2008 13:25

Bende zaman gazetesi hatta aboneyimdir hem eve gelir hem işyerine . .

Bu arada zaman gazetesının hiç bedava satıldığını görmedim.Doğru haber doğru yerde ve doğru ZAMAN' DA yer alıyor.

Satışları gayet iyi. . . Onun şunun gazetesi diyede yadırgamamak lazım bence. . .Önemli olan gazetenın kalitesidir.En azından saçma sapan haber yok . . Yok şu şık bu rüküş şu şunla yakalandı bu bunla görüntülendi.Türkiyeyı bunlar kurtarmayacak yada yürütmeyecektir... Zaman gazetesine Helal olsun ve kendisinide çok bşarılı buluyorum.

Üstelik gazetenın ekleri zaman gençlik olsun haftasonu eki olsun gayet muhteşem :-*

Liberal_Demokrat 05-13-2008 13:29

Alıntı:

FiNDuK_GuSeLi Nickli Üyeden Alıntı
.En azından saçma sapan haber yok . . Yok şu şık bu rüküş şu şunla yakalandı bu bunla görüntülendi.Türkiyeyı bunlar kurtarmayacak yada yürütmeyecektir...

Yalan söylemeye gerek yok. Magazin haberleri zevkle okuyorum. En azından siyaset gibi hep aynı gündem yok. Sürekli değişen bir gündemi var. Magazin haberleri konusunda Hürriyet gazetesini ve Haftasonu dergisi hoşuma gider.

Magazin de bir Türkiye gerçeği. Bir gazetenin asgari de olsa magazin haberi vermesi gerektiğine inanıyorum.

All times are GMT +3. The time now is 23:44.