Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   SİZCE EN İYİ KANAL HANGİSİDİR (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25694)

NuR-eFSaN 05-13-2008 14:46

SİZCE EN İYİ KANAL HANGİSİDİR

Kanaltürk ve dost tv de fena değil ama STV nın yeri ayrı tabıkı :-*

fütüvvet 05-13-2008 14:48

samanyolu çekmiyorsa kanaltürküde listeye alabiliriz herhalde..

yasinarslanpay 05-13-2008 15:53

Bende oylamaya katıldım Allah'ın izni ile

Demokrat 05-14-2008 00:16

Yakinda kanaltürk diyenlerde artabilir 8) vaybe bir gün kanaltürkü zevkle izliyorum diyecegimi aklimin ucundan gecirmezdim, gerci daha dereyi görmedik ama biz yinede pacalari sivayalim :)

Akmehmet_Akif 05-14-2008 15:59

samanyolu gerçekleri söylüyor o bakımda çıkardık kanal7 de gerçekler size tek bir kanal yeter tek başına kanald.
Kanald:Hükümete karşı komplo planları hazırlanır.İftira atılır.Telefon:444 367 301 :D ;D :P

Ak_Kelebek 05-14-2008 16:02

Kanal7 ;)

haritaci70 05-14-2008 16:08

Kanaltürk ve ulusal kanalı da koymamışsın arkdaşım :-\

Liberal_Demokrat 05-14-2008 16:10

Alıntı:

yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı
Kanal7 ;)

Ne, kanal 7 dimi öncelikle samanyolu olması gerekirdi kelebek hanım , şimdi olmadı bütün hayallerimi tarımar ettiniz , halbuki ne kadar da güvenmiştim size , düşüncelerinize yön verdiğimi düşünüyorken düşündüklerimizden bu kadar cabuk nasıl vaz geçersiniz , hemen sıralamanızı öncelikle samanyolundan kullanın lütfen :D

Kanal 7, Samanyolundan daha çağdaş bir kanal.

BaDe_EsNa 05-14-2008 16:15

Alıntı:

Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Kanal7 ;)

Ne, kanal 7 dimi öncelikle samanyolu olması gerekirdi kelebek hanım , şimdi olmadı bütün hayallerimi tarımar ettiniz , halbuki ne kadar da güvenmiştim size , düşüncelerinize yön verdiğimi düşünüyorken düşündüklerimizden bu kadar cabuk nasıl vaz geçersiniz , hemen sıralamanızı öncelikle samanyolundan kullanın lütfen :D

çok afedersiniz ama cidden merak ettim niye herşeyi bu ondan daha çağdaş bu daha geri olarak nitelendiriyorsunuz :o
yani ne bileyim kanal 7 nin yayınını samanyoluna göre daha çok beğeniyorum kanal 7yi tercih ederim gibi sölemek yerine niye sürekli bu çağdaş şu geri gibi bir yorum :-\

Liberal_Demokrat 05-14-2008 16:19

Alıntı:

BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Kanal7 ;)

çok afedersiniz ama cidden merak ettim niye herşeyi bu ondan daha çağdaş bu daha geri olarak nitelendiriyorsunuz :o
yani ne bileyim kanal 7 nin yayınını samanyoluna göre daha çok beğeniyorum kanal 7yi tercih ederim gibi sölemek yerine niye sürekli bu çağdaş şu geri gibi bir yorum :-\

Cevabı çok basit: Türkiye'nin çağdaş olmasından yanayım. Bunun için mücadele ediyorum. Siz de söyleyebilirsiniz. Bu daha çağdaş diye. Bunda ne varki. Kanal 7 daha ılımlı olduğu için söyledim. Samanyolunun yayınları feodal kültürün bir ürünü.

All times are GMT +3. The time now is 06:57.