Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=158)
-   -   işteeeee türk gençliğiinn efsane yemeği MAKLUBEEEEE (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27859)

romakudüs 05-07-2008 01:07

işteeeee türk gençliğiinn efsane yemeği MAKLUBEEEEE

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Bu konuda çok haklısınız, gerçekten Türkiye iken, değil biz mutfağa girelim, öğretmenlerimiz bize servis bile yaptırmıyorlardı. Bir Hadis vardı ya;

" Bir toplumun efendisi, o topluma hizmet edendir " diye ... Bunun şuuru içerisinde olmak, ve bununla amel etmek başka bir güzellik olsa gerek ;)

VesseLam

öyle üstad öyle

tayyipleyiz 05-07-2008 01:09

Ona haiz bir ömür sürme duası hep dilimizde, inşaallah muvaffakiyetler de bizlerle olsun... ;)

Ayşe_Berra 05-07-2008 01:10

Bende çok seviyorum, tez zamanda yiyebilmek ümidiyle.. :(

Necip Fazil 05-07-2008 01:12

Sizin asker bey ile tanışmak nasib olur ise, ailece bir maklube sefası yaparız inşaAllah Ayşe kardeş :) ;)

VesseLam

Ayşe_Berra 05-07-2008 01:16

Alıntı:

Sizin asker bey ile tanışmak nasib olur ise, ailece bir maklube sefası yaparız inşaAllah Ayşe kardeş :) ;)

VesseLam

İnşallah, sen Türkiye'ye dön inşallah biz ailecek sizi ziyarete geliriz kardeşim. Ama siz yaparsınız bir sadece yeme kısmıyla ilgileniyoruz çünkü :-X :-X

Düş Sokağı Sakini 05-07-2008 01:17

yeme kısmıyla kim ilgilenmez ki ???

_Yeniden_ 05-07-2008 01:19

Her çarşamba yerdim bir zamanlar... 8)

O kadar kalabalık olurduk bitiremezdik şunu :)

Ayşe_Berra 05-07-2008 01:19

Alıntı:

Düş Sokağı Sakini Nickli Üyeden Alıntı
yeme kısmıyla kim ilgilenmez ki ???

Değil mi???

Ama ciddi anlamda çok yemek yapamasamda pratikte, yaptığımı da güzel yaparım. yanlız bazı şeyler bilmekten öte ayrı bir hüner gerektiriyor sanırım maklube konusunda bende o yetenek yok :-\

Necip Fazil 05-07-2008 01:20

İnşaAllah kardeş, bu sene zaten dönüş yapıyorum, bekleriz her zaman ;)Bu arada benimde yemekle pek aram yoktur zaten : )

VesseLam

Ayşe_Berra 05-07-2008 01:23

Alıntı:

İnşaAllah kardeş, bu sene zaten dönüş yapıyorum, bekleriz her zaman ;)Bu arada benimde yemekle pek aram yoktur zaten : )

VesseLam

Yemek derken yeme eylemiyle mi, yoksa genel olarak yemekle mi? Sen Trabzon'luydun değil mi kardeşim?

Bu arada bizde bekleriz Mevlâna Diyarına, etliekmek yediririz size ya da su böreği, Konya pilavı...

All times are GMT +3. The time now is 04:07.