![]() |
Bjk:5 1:V. manisa (BEŞİKTAŞ Uefa Liginde)
emre bu gerçekçilikle sümeyye seni bu konudan atar demedi deme :D :D :D
|
Alıntı:
sana yalnızca şunu soruyorum maçları takip ediyor musun? her hafta tüm maçları izliyor musun? |
Bu cevabı vernce çıldırıcaksın biliyorum ama izlemiyorum hayır..
2003 yılında hiçbir maçını kaçırmazdım ama ne kadar sevsemde bu başarısızlıkla hiçbir maçınız izleyesim gelmez heralde.. |
Alıntı:
Yok ya atar mı hiç(: Atmaz dimi? Ya atarsa :'( |
:D :D :D hatta gözlerinden ateş çıkıyo şu an :D
|
Alıntı:
izlemediğin o kadar belli ki zaten bilen insan bunları söylemez soruyu sorarken cevabını zaten biliyordum biz beşiktaşlılar başarıya aşık değiliz biz maçımızı kazandığımız için değil beşiktaş olduğu için izliyoruz nasıl olur da maçları hiç izlemeden beşiktaş taraftarına bu denli haksız bir eleştiride bulunursun? bana cevap ver o zman sadece şampiyonluk maçında bilet kuyruğu oluşan gsliler mi daha iyi destekliyor bir maç yenilince oyuncularını döven fbliler mi? hangisi büyük söyle bana son şıkkı saymıyorum onlar 'sefil' oldukları için! |
Ya taraftarın sadakati açısından tabi ki Beşiktaş tartışılmaz..
Ama benim söylemek istediğim şu..Hani statta ki taraftar grubu hep aynı insanlar..Farklı insanlar ''Beşiktaşın bugün çok müthiş maçı var, Avrupa maçı var yada şampiyonluğa oynuyor'' diyerek gelemiyolar..Gelmek istemiyolar çünkü takımda hep bi rezillik var.Sürekli oyuncularımız yurtdışına kaçar, Teknik direktör kovulru ve bize tazminat davası açar vs vs... Böyle bir takıma yeni yetişen nesili nasıl sevdircekler bilmiyorum ama sen benim taraftarlığımdam şüphe duyma asla...Ben seiyorum Beşiktaş'ı yaa (: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ KARDEŞİM 8) (: |
Alıntı:
kim neden gitmıyor? beşiktaşın her maçı önemlidir söyle bana hangi maçımız önemsizdi bu maç? mesela sana şunu sorayım maçlarda hep aynı grup var diyorsun pes! tamam hadi senin dediğin olsun aynıgrup olsun ve sen bu durumdan şikayetçisin neden peki sen maça gidip o simaların içinde farklılık yaratmıyorsun? herşeyi başkalarından beklersen başarı zaten gelmez şunu da söylemeden geçemeyeceğim bir insan başarıyı izlemek için gidiyorsa beşiktaş maçına yani başarıya endekslemişse kendini hiç gitmesin zaten otursun evinde! bizim diğer taraftarlardan farkımızı diğerleri bile anladı sen anlamadın mı emre? kalitemizi dünya kabul etti sen hala göremedin mi? |
Ya aslında demek istediğimi anlatamadım ama neyse...
Sümeyye Beşiktaş'a benden çok senin gibi taraftarlar lazım ama helal olsun.. |
Alıntı:
başka bir deyişle beşiktaş'a TARAFTAR lazım SEYİRCİ değil! |
All times are GMT +3. The time now is 13:18. |