Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Çarşı'nın fesh edilmesini protesto ediyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=30168)

politikaci 05-28-2008 16:46

Çarşı'nın fesh edilmesini protesto ediyorum

ben mesela dedim.türkiyede en çok taraftara sahip takım galatasarayken neden 1 taraftara ihtiyacımız olsun

Hüdaverdi 05-28-2008 16:46

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Seni anlıyorumda ben GS'a başarısızmı dedim ... Konu Çarşı ile ilgiliyken uA'ı araya sokan sendin.

Taraftar nasıl önemli değil anlamadım ... GS bu başarıları ile taraftar toplarken Beşiktaş , Çarşı grubunun organizasyonu ile yapılan tezahürat ve şovlarla ilgi çekerek taraftar topluyor. O atmosferi yaşayan çocuklar Beşiktaş'lı oluyor.
1 tane taraftarla GS istediği kadar süper futbolcular alsın değil kupa gazoz kapağı bile kazanamaz. Taraftar büyük etkendir.

bu yüzden şampiyon olamıyorsunuz ;)

rikopasa 05-28-2008 16:48

Alıntı:

bu yüzden şampiyon olamıyorsunuz
Maalesef ligimizde şampiyonluk futbolun çok dışında gelişen parametrelere bağlı olduğundan şampiyonluk konusunda sizler kadar verimli olamıyoruz. En büyük parametrede ŞİKE ...

akgenclik56 05-28-2008 16:50

Alıntı:

Alıntı:

Maalesef ligimizde şampiyonluk futbolun çok dışında gelişen parametrelere bağlı olduğundan şampiyonluk konusunda sizler kadar verimli olamıyoruz. En büyük parametrede ŞİKE ...

şikemi :D :D :D fenerle karıştırdın:)

politikaci 05-28-2008 16:50

işinize gelince fakir ezik bir takımız işinize gelince şike yapıyoruz galatasaray avrupada şike yapmıyor avrupada şike yapan takım yok. çok başarılı takım olsaydınız 8 tane yemezdniz

akgenclik56 05-28-2008 16:52

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
işinize gelince fakir ezik bir takımız işinize gelince şike yapıyoruz galatasaray avrupada şike yapmıyor avrupada şike yapan takım yok. çok başarılı takım olsaydınız 8 tane yemezdniz

:D :D şike yapacak paramız olsaydı o parayla değil şike yapmak fotbolcu satın alırdık:)

Demokrat 05-28-2008 16:54

Arkadaslar konuyu lütfen taraftar gruplari üstünlügüne getirmeyelim, konu hakkinda söyleceklerimizi söyleyelim, konu cekisme halini alirsa kilitleyecegim..
evet carsi hakkinda görülseirmizi alalim..Demokrat carsiya karsi 8)

CeVHeR 05-28-2008 16:55

Konuyu amacından saptırmayalım... 8)

Hüdaverdi 05-28-2008 16:56

Alıntı:

Alıntı:

iftirayı meslek haline gitirdiniz ;)

şampiyon olduğunuzda -ki 15 yılda bir- şike yok,başkası olunca hemen 'şike',garip ;)

akgenclik56 05-28-2008 16:56

ben çıkayım bari konudan yine takipteyiz.
Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar konuyu lütfen taraftar gruplari üstünlügüne getirmeyelim, konu hakkinda söyleceklerimizi söyleyelim, konu cekisme halini alirsa kilitleyecegim..
evet carsi hakkinda görülseirmizi alalim..Demokrat carsiya karsi 8)

çarşı demokrata karşı :D

All times are GMT +3. The time now is 07:12.