Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   düşüncelerinizi merak ediyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=31835)

Berika 06-18-2008 17:39

düşüncelerinizi merak ediyorum

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
ev hapsinden kasit sadece sehir sehir ulke ulke dolasamamasi sanirim

Hayır Bir Başka. Evin dışına zorunlu ihtiyaçlar hariç çıkamıyor. Yani evde hapis. Aşağıda da polis 24 saat bekliyor. Mesela cezaevinde insan dışarı çıkıp gezebiliyor mu? Gezemiyor. Normalde hocamızın da cezaevine girmesi gerekiyordu fakat sağlık durumu nedeniyle ceza evi değil evinde hapis tutulmasına karar verildi. Yani mekan ismi farklı olsada evini cezaevi yaptılar.

Konuyla ilgili fikrime gelince. Bu ülkede ne teröristler bağışlandı. Sayın cumhurbaşkanımızın hocasını muhakkak affetmesi gerekir. Zaten affetmese bile kartelci basın yalan haberlerle canımızı sıkıyor. Bırakın bu seferde Erbakan hoca hakkında haberlere canımız sıkılsın. En azından değdi deriz.

hayır o kadar kısıtlı değil..haberlerde izlemiştim bir çok yere gidebilecek.... ???

LoNeLiNeSS 06-18-2008 17:41

He yaa af etsin insan hiç hocasını affetmez mi cıx cıx cıx hiç yakıştıramadım... :o :o :o

Berika 06-18-2008 17:44

Alıntı:

LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
He yaa af etsin insan hiç hocasını affetmez mi cıx cıx cıx hiç yakıştıramadım... :o :o :o

:o

Feyza 06-18-2008 17:49

Kişiye özel af olmaz bence, zaten cezasıda ağır değil.

Feyza 06-18-2008 17:58

Alıntı:

yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı

Ceza ne feyza hanım , gerçek hukuk içinde gerçek cezalara maruz kaldığınımı düşünüyorsunuz sayın Erbakanın, yoksa ideolojik bakış ve hıncın kurbanı olduğunun farkında mı değilsiniz, birileri birilerini linç kampanyaları içinde suclu ilan edip , suclunun dünyasına yakın olanların dünyasına kendi irinlerini tek tip prototipi aşılamaya calıştıklarının farkına vardığımızda sanırım suc ve sucluyu belirleyenler evrensel suc normları ile aldığı cezaların kesin yargısı ile yargılanmaktan kurtulamayacaklar , hukuk ve onun üstündeki paslı ellerden arındığımızda hukuk kim bilir bize bile lazım olur. sevgilerimle

Bakın ev hapsi ağır bir ceza değil demek istedim. Sayın Erbakan'a yapılan haksızlıkları destekliyorum demedim. Haksız yere verilmiş bir cezada olsa hukuken kesinleşmiş bir cezası var. Ben olaya Erbakan Hoca olarak bakmıyorum, Ben genel olarak kişiye özel Af olmasından yana değilim. Cumhurbaşkanımızın Erbakan hocaya affı kabul ettiği taktirdede neler olucağınıda az çok biliyorsunuzdur.

Onlybullet34 06-18-2008 17:58

Ortada bir suç var mı ? Var ise ceza olmalı burası hukuk devleti sonuçta ev hapside fazla ağır olmasa gerek ...

Feyza 06-18-2008 17:59

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Ceza ne feyza hanım , gerçek hukuk içinde gerçek cezalara maruz kaldığınımı düşünüyorsunuz sayın Erbakanın, yoksa ideolojik bakış ve hıncın kurbanı olduğunun farkında mı değilsiniz, birileri birilerini linç kampanyaları içinde suclu ilan edip , suclunun dünyasına yakın olanların dünyasına kendi irinlerini tek tip prototipi aşılamaya calıştıklarının farkına vardığımızda sanırım suc ve sucluyu belirleyenler evrensel suc normları ile aldığı cezaların kesin yargısı ile yargılanmaktan kurtulamayacaklar , hukuk ve onun üstündeki paslı ellerden arındığımızda hukuk kim bilir bize bile lazım olur. sevgilerimle

Bakın ev hapsi ağır bir ceza değil demek istedim. Sayın Erbakan'a yapılan haksızlıkları destekliyorum demedim. Haksız yere verilmiş bir cezada olsa hukuken kesinleşmiş bir cezası var. Ben olaya Erbakan Hoca olarak bakmıyorum, Ben genel olarak kişiye özel Af olmasından yana değilim. Cumhurbaşkanımızın Erbakan hocaya affı kabul ettiği taktirdede neler olucağınıda az çok biliyorsunuzdur.

Ayrıca burası Türkiye gerçekçi olalım biraz....

bilgi müdavimi 06-18-2008 18:01

Bence çıkarmalı.Adam yıllarca devlete hizmet etsin,onu da c.başkanlığı ve siyaset için ytiştirsin ve de o affı çıkarmasın.Acıyorum adama..Ama Abdullah GÜLDEN bu hareketi bekliyorum.

Onlybullet34 06-18-2008 18:01

Alıntı:

Bu çok değer verdiğimiz hukuk yarın ak partimizi kapattığında , hukuka olan saygımızın hiç bitmemesini temenni ediyorum sevgilerimle

Aynı temennileri paylaşıyorum.

LoNeLiNeSS 06-18-2008 18:03

Alıntı:

Bu çok değer verdiğimiz hukuk yarın ak partimizi kapattığında , hukuka olan saygımızın hiç bitmemesini temenni ediyorum sevgilerimle

ü

Ne yani hukuk partimizi kapattı bize haksızlık yapdı diye herkez suçsuz olduğuna inandığı kişileri serbest mi bıraksın...

All times are GMT +3. The time now is 04:31.