![]() |
bende yenileyeyim ; :)
Cumhurbaşkanı: Çilik Başbakan:Politikaci Rejimden sorumlu bakan:Politikacı :D Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı:bilgi mudavimi Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı:Karaeşref İç İşleri Bakanı:Ishakyılmaz Kültür ve Turizm Bakanı:Melektube Diyanet Bakanı:İslam Milli Eğitim Bakanı:FarukArslan Maliye Bakanı: Duyguseli Tarım Bakanı: Orman Bakanı: Kadından Sorumlu Devlet Bakanı:Ümmü_seleme Ulaştırma Bakanı:Enfal Devlet Bakanı:Ümit-ak Devlet Bakanı: M-u-r-a-t Devlet bakanı:aşk-ı ilahi |
Sağol kardeşim inşallah gerçekleşecek:)
|
Alıntı:
|
Kadından Sorumlu Devlet Bakanı:Ümmü_seleme
;1..teşekkürler |
Alıntı:
tşk.:saygılar: (+) |
Alıntı:
bu yüzden seni her gördüğümde beğeni veriyorum seleme :hihi2: ömür boyu beğeni kazandın benden :=) |
:D :D kısacası padişah murat yazsaydınız :D
|
bazı bakanlar bakanlıklarının kıymetini bilemediler bu yüzden kabinemde değişiklik yapıyorum. yeni yüzlerle devam etmek daha yararlı olacak ülkemiz için :)
Cumhurbaşkanı: yalçın Başbakan: M--U--R--A--T Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: özgün_genç Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Hüdaverdi İç İşleri Bakanı: Gölge Kültür ve Turizm Bakanı: gönülden Diyanet Bakanı: dirilis.f Milli Eğitim Bakanı: rukkaye Maliye Bakanı: politikaci Tarım Bakanı: şeyh şamil Orman Bakanı: ak_kelebek Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: aşk-ı ilahi Ulaştırma Bakanı: ümmü_seleme Devlet Bakanı: MelekTube Devlet Bakanı: ishakyilmaz vatana millete hayırlı olsun.. Ya Allah Bismillah :) biraz pembe bir kabine mi oldu ??? neyse fena olmadı. hayırlı olsun :) |
işi ehline vermek lazım sayın başbakanım beni millieğetim bakanı yaparsanzı bütçenizin yarısını gözden çıkartmaknız gerekebilir:)
|
eh gerçekten pembe bi kabine olmuş...
ama gerçekte olmayan ve olmayacak gibi görünen...bari sanalda olsun.... ...teşekkürler...politikacı..:+ |
| All times are GMT +3. The time now is 20:00. |