Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Mart 2009'da Ak Parti'nin Oy Oranı Ne Olur? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=43387)

şeriatçı 10-20-2008 18:41

1 oy eksik alacağı kesin. Askeriye'ye ses çıkaramayan AKP'ye oy vermem bir daha.

Beylerbeyi 10-20-2008 18:53

2007 seçimlerini zaferle geçirdikten sonra iktidarda kaldığımız 15 aylık süreçte çok başarılı olduğumuz söylenemez.

2009 da %50 civarı oy alabiliriz fakat bu çok başarılı olduğumuzdan değil, çok başarısız siyasi partilerin bize rakip oluşundandır.

6 yıllık iktidarlığımız döneminde çok yumuşak politika izledik. alkol ve zina konularında samimi değildik, hala bunlar için bir önlem almıyoruz. yasa çıkarmaya kalkıyoruz iki üç azınlığın isteğine boyun eğip geri adım atıyoruz. bu konularda hiçbir zaman büyük çoğunluğun isteğini yerine getiremedik!

türban ve ihl konularında çok pasif kaldık. 6 yıldır eğer hala üniversitelerde, kamu kurum ve kuruluşlarında başını örten bir bayan bulunmuyorsa bu kesinlikle ve kesinlikle hükümetimizin ayıbıdır. tek sorumlusu da partimizdir. hiçkimse bana kalkıpta mahkemeyi bahane etmesin.

ihl konusu da büyük bir yara. robert koleji gibi hıristiyan misyoner bir okuldan mezun olan biri ülkemizde çok güzel yerlere rahatlıkla gelebilirken, yahudi misyoner okulları ülkemizde kendi dini günlerinde tatil yapıp, kendi inançlarına göre giyinebilirken, ihl liler hem üniversiteden hem giyimlerinden dolayı yasaklanıyorsa bu da hükümetimizin ayıbıdır.

CUMHURİYET_ 10-21-2008 14:16

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 446071)
alkol ve zina konularında samimi değildik, hala bunlar için bir önlem almıyoruz. yasa çıkarmaya kalkıyoruz iki üç azınlığın isteğine boyun eğip geri adım atıyoruz. bu konularda hiçbir zaman büyük çoğunluğun isteğini yerine getiremedik!

Sayın M--U--R--A--T;

Neden alkolün yasaklanmasını istiyorsun?

Zinanın yasaklanması derken neyi kastediyorsun? Açar mısın?

FarukARSLAN. 10-21-2008 14:47

Alıntı:

ANTİ İRTİCA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 446347)
Sayın M--U--R--A--T;

Neden alkolün yasaklanmasını istiyorsun?

Zinanın yasaklanması derken neyi kastediyorsun? Açar mısın?

Cevabı ben vereyim.. Orda alkol yasaklansın diye bir cümle geçmemiş. Önlem alma meselesi de, eğer sigaraya önlem alınıyorsa bu zararlı olduğu içindir.. Alkol de zararlı değil midir?
Zina da mı serbest olsun?..

Sonra bilmem nereli gazeteciye tecavüz edilince, işte irticacı hükümetin adamları nelerde yapıyor dersiniz.. Yahu şaşmayın şaşmayın Türkiye burası !

CUMHURİYET_ 10-21-2008 14:51

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 446354)
Sonra bilmem nereli gazeteciye tecavüz edilince, işte irticacı hükümetin adamları nelerde yapıyor dersiniz.. Yahu şaşmayın şaşmayın Türkiye burası !

Niyet okuyorsunuz, düşünmeyi reddediyorsunuz.

Benim hakkımda olup olmadık iddialarda bulunmaktan vazgeçin.

siyah gül 07 10-21-2008 15:22

Alıntı:

ANTİ İRTİCA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 446358)
Niyet okuyorsunuz, düşünmeyi reddediyorsunuz.

Benim hakkımda olup olmadık iddialarda bulunmaktan vazgeçin.

Sizin hakkınızda iddiada bulunan yok fakat baktığınız konular sadece sansasyonel cevaplar vererek sinir bozmak başka birşey değil için bunu görmemek için kör olmak gerekiyor sanırım

CUMHURİYET_ 10-21-2008 15:24

Bence AK Parti, yüzde 10'dan daha az oy alır. Yerel seçimlerde esamesi bile okunmaz.

errorr 10-21-2008 15:26

Sizin Zihniyetiniz Belli Sadece chp liler Cumhuriyetci

Sadece mhp liler milleytci

Bizim Farkımız Belli bizde hepsi zaten fazlasıyla mevcut çünkü biz Ak Partiliyiz

siyah gül 07 10-21-2008 15:27

[quote=ANTİ İRTİCA;446374]Bence AK Parti, yüzde 10'dan daha az oy alır. Yerel seçimlerde esamesi bile okunmaz.[/quote

Çok komiksin gerçekten bu söylediğine kendine inanmıyorsun ama laf olsun diye söylüyorsun işte

yeldasart 10-21-2008 16:48

Alıntı:

anti irtica Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 446374)
bence ak parti, yüzde 10'dan daha az oy alır. Yerel seçimlerde esamesi bile okunmaz.

arkadaşa katılıyorum yobazlar halkın bagızuab çoktunuz sadaka devleti haline gitrdiniz gun gelcek devran donecek akp halka hesap verecek mustafa kemal aydınlıgımı akp anayasa mahkmesince kanıtlanmıs karanlıgımı

All times are GMT +3. The time now is 05:37.