![]() |
http://kitap.antoloji.com/media/eren...838_k_6802.gif kitapın biri bu sanırım ama diğerini bulamadım.
Din ve mitoloji bölümüne de baktım ama yok acaba adımı yalnış yazdım. (feyza) tapınağın gizli kapısı dimi..? |
|
Ölüm Son değildir yazar Selim Gündüzalp. Ben 1. sini okudum 2. ve 3. de çıkmış :)
|
Alıntı:
170 sahife.. İlki 2003te basılmış ancak bendeki 2006 basımlı 2. baskısı.. Şu an piyasada mıdır hiç bilmiyorum.. Ama olmaması zayıf bi ihtimaldir heralde.. ;1 |
Alıntı:
Çok saol faruk kardeşim, ALLAH senden,de razı olsun tafsiyene icabet edicem:) |
Çıra yayınlarından çıkmış RAMAZAN KAYAN hocamıza ait YOl RİSALESİ adlı kitabı okumaktayım...
ideolojilerin karanlık dünyasında tevhid duruşumuzu bozmadan,sürüklenen yığınlar değil,sürükleyen yığınlar olmamız yolunda ufuk açıcı çok güzel bir kitap.. |
İskendar Pala - Tavan Arası
Kelimelere dökülmemiş ve 'bilme'yle kucaklaşmamış neler var pinhan.. Anladım ki, bilme fukarasıyım. Seninle (..........) herşey oldu ayan.. {Kadim} |
Ragıp akyavaş Edeb yahu
1950 1970 arası yazı ve makalelerinden oluşmuş o günleri anlatan edebi ahlaki içerikli bir solukluk eser iki cilt. Aynı dönem de Gazzali el munkız mineddalal gazzalinin ilim tasnifleri, bilginin kaynağı hayat tecrübesi ürünü bir eser |
Mustafa İSLAMOĞLU- Yerliler ve Yersizler
|
Ferdi TAYFUR - Şekerci çırağı... :cool: :saygılar: :karizmatik: |
All times are GMT +3. The time now is 12:13. |