Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Fikir Akımı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=224)
-   -   AKP DEĞİL AK PARTİ!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=53087)

Leyli_Can 01-24-2009 23:49

akp diyince ne oluyor ki ha akp nin açılımını illa ak parti diyenler in aklına akp açılımı başkamı geliyor yoksa akp açılımı adalet kalkınma partisi değilmi

politikaci 01-25-2009 12:44

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 497724)
[/CENTER]
saçmalama murat kimseye isim falan dayatmıyoruz dışarısı bizi bağlamaz fakat bu foruma üyeysen kurallarına uyacaksın bu kadar basit beğenmeyen gelmesin... ;1

İyi ozaman yönetime karşıyım şuanda,banlayacaklarmı?Böyle mantıksız şey olurmu? Ben akpliyim akpartiliyim ve Adalet ve kalkınma partiliyim..

partimizin sitesinde,orjinal adı saymak yasakmı yani nasıl bir zihniyettir bu?

Benim adım Hatice mesela,başkaları sırf bana düşmanlıktan ötürü,ismimin anlamında kötü birşey olmasada Hatice dese,ben asıl adımdan vazgeçermiyim..Bana hatice denmesini yasaklarmısınız?

Necip Fazıl 01-25-2009 13:00

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 498187)
İyi ozaman yönetime karşıyım şuanda,banlayacaklarmı?Böyle mantıksız şey olurmu? Ben akpliyim akpartiliyim ve Adalet ve kalkınma partiliyim..

partimizin sitesinde,orjinal adı saymak yasakmı yani nasıl bir zihniyettir bu?

Benim adım Hatice mesela,başkaları sırf bana düşmanlıktan ötürü,ismimin anlamında kötü birşey olmasada Hatice dese,ben asıl adımdan vazgeçermiyim..Bana hatice denmesini yasaklarmısınız?

bak güzel kardeşim partinin orjinal adını saymak yasakmı diyorsun... partinin orjinal adı ADALET VE KALKINMA PARTİSİ'dir kısaltması ise AK PARTİ'dir... bunu akp diye kısaltan art niyetli insanlar var... ama bunu alışkanlık için de kısaltanlar var bunlara sözüm yok... benim kızdığım art niyetlilerdir herkes üstüne alınmasın... ;1 ;1

politikaci 01-25-2009 13:02

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 498212)
[/CENTER]
bak güzel kardeşim partinin orjinal adını saymak yasakmı diyorsun... partinin orjinal adı ADALET VE KALKINMA PARTİSİ'dir kısaltması ise AK PARTİ'dir... bunu akp diye kısaltan art niyetli insanlar var... ama bunu alışkanlık için de kısaltanlar var bunlara sözüm yok... benim kızdığım art niyetlilerdir herkes üstüne alınmasın... ;1 ;1

:) gerçek kısaltma akpdir..kulağa hoşgelsin ve bir partide iki mana taşısın diye akparti denilmektedir.Bende diyorum sevgili abicim,Artniyetliler benim adımı değiştiremez.. :)

Beylerbeyi 01-25-2009 13:03

art niyetlileri nasıl anlayacaz? böyle mantık olur mu Allah aşkına?

yok şu iyi niyetlidir bırakalım akp desin, sorun yok. şunun tipini beğenmedim kesin kötü niyetlidir hurraaaa hücum..

Necip Fazıl 01-25-2009 13:05

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 498217)
:) gerçek kısaltma akpdir..kulağa hoşgelsin ve bir partide iki mana taşısın diye akparti denilmektedir.Bende diyorum sevgili abicim,Artniyetliler benim adımı değiştiremez.. :)

ama kısaltması AK PARTİ'dir... akp değil bu konuda senin hassas olmanı beklerdim açıkçası ileride AK PARTİ'nin içerisinde göreceğime şüphem olmadığı için... ;1 :çiçek:

genişzaman 01-25-2009 13:05

Haticeye değil neticeye bakmak lazım tabi :D :D :D ...

Üç mevsim 01-25-2009 13:07

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 498217)

Bir çocuk doğunca adını kim koyar sahipleri değil mi..

Bir parti doğunca adını kim koyar yine sahipleri değil mi..

Hayır Gerçek Kısaltma AKP değil, bizim lügatımızda böyle bir kelime yok. Kulağa hoş görünsün diye vs değil, zekice düşünülmüş ve şefaflığı ifade etsin diye bilerek konulmuştur.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin gerçek kısaltılmış adı AK Parti'dir.. ;1

politikaci 01-25-2009 13:09

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 498227)
Bir çocuk doğunca adını kim koyar sahipleri değil mi..

Bir parti doğunca adını kim koyar yine sahipleri değil mi..

Hayır Gerçek Kısaltma AKP değil, bizim lügatımızda böyle bir kelime yok. Kulağa hoş görünsün diye vs değil, zekice düşünülmüş ve şefaflığı ifade etsin diye bilerek konulmuştur.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin gerçek kısaltılmış adı AK Parti'dir.. ;1

:) peki Akparti yazmaya üşeniyorum..akp desem,ben artniyetlimi oluyorum :)

Beylerbeyi 01-25-2009 13:10

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 498229)
:) peki Akparti yazmaya üşeniyorum..akp desem,ben artniyetlimi oluyorum :)

hiiiii naptın sen, çabuk tövbe et :D

All times are GMT +3. The time now is 15:56.