Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Haddinizi bilin.(Devlet Bahceli) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=96294)

unnamed 06-22-2010 19:26

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757477)
Ülkenin Hepsi Mhp'limişte bizim haberimiz yokmuş desene....Önümüzdeki genel seçimlerde MHP tek başına iktidar olursa dansöz kıyafeti giyip mezdeke oynamazsam namerdim.Peki sen aynı şeyi söyleyebilecek misin?

kardeş rodos a yüzsünler yeter(:

Türkistan 06-22-2010 19:29

Alıntı:

;El Emin757477 Nickli Üyeden Alıntı
Ülkenin Hepsi Mhp'limişte bizim haberimiz yokmuş desene....Önümüzdeki genel seçimlerde MHP tek başına iktidar olursa dansöz kıyafeti giyip mezdeke oynamazsam namerdim.Peki sen aynı şeyi söyleyebilecek misin?

kafan bassın biraz MHP li olmak önemli değil yani partili olmak ben Milliyetcilikten bahsediyorum.

El Emin 06-22-2010 19:30

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757479)
kardeş rodos a yüzsünler yeter(:

:):):):) Onlar öyle bir söz söyleyemezler iddialı oldukları konuda söyleseler de tutmazlar.Yürek yok ki.

Türkistan 06-22-2010 19:31

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757474)
ne(:
güldürme insanları...mhp yükseliştemi?
anasol-m deki gibi olursunuz yine...
insanları yiyecek bir lokma ekmeğe muhtaç bırakırsın...
aman Allah uzak etsin sizleri...

insanları bir lokma ekmeğe muhtaç olanları görüyoruz. şimdi çokmu iyi .artı bir dakka huzura bile muhtaç ettiniz ülkeyi.
hem bir lokma ekmeğe hemde bir lokma huzura.

unnamed 06-22-2010 19:32

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757486)
insanları bir lokma ekmeğe muhtaç olanları görüyoruz. şimdi çokmu iyi .artı bir dakka huzura bile muhtaç ettiniz ülkeyi.

kardeş....
sene 2000 değil..dediklerin o zamanlarda kaldı....
sene 2010 buraya gel.....

El Emin 06-22-2010 19:33

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757483)
kafan bassın biraz MHP li olmak önemli değil yani partili olmak ben Milliyetcilikten bahsediyorum.

Senin kafan bassın şakşakçılığını yapıyorsun MHP'nin daha ne olacak.Milliyetçi dediğin milletini seven hizmet edendir.MHP kendine milliyetçi dese kaç yazar zerre Milliyetçilik ile uzaktan yakından alakası yok tek yaptıkları vatana zarar vermek.

Hasan ERBEK 06-23-2010 00:19

Huzurdan bahseden arkadasa ithafen :)
Butun ulkede sukunet hakim olsa her yer gulluk gulistanlik olsa,Ben Bahcelinin hitab ve ses tonunu duyunca huysuzlaniyorum yavv :)

Mavera 06-23-2010 00:24

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757486)

ekmek yoksa, pasta ye!.. Rizki veren Allahdir ve kimseninde acliktan öldügü yok..
Birakin su ajitasyon yapmayi.. sizi doldurmuslar ülkü ocaklarinda sonrada piyasaya sürmüsler!..
daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen güruh burada gelmis kendi capinda yorumlar yapiyor!..
Ekonomiden bihaber olan insanlar gelmis aclik, yoksulluk üzerinden siyaset yapiyor!..
Hadi oradan hadi oradan bu halk sizin zamaninizida biliyor bir gecede bu ülkeyi fakirlestiren zihniyet en son konusacak zihneyettir!..

rizzelli 06-23-2010 00:51

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757471)
sen neden bahsediyorsun.Türkiyenin % 20 si tam milliyetcidir. % 30 u meyillidir. bir o kadar da sempatizandır kafatscısı olmamak kaydıyla.senin kürdün kaç para yazar türkiye cumhuriyetini kuran bu ülke için savaşan Türklerdir.10 tane kürt çanakkalede savaştı diye memelektin sahibimi sandınız kendinizi hadi bakalım başka kapıya burda size ekmek yok.hadi kış kış.

Kafatascı olmamak kaydıyla kendisi bizzat icraa ediyor ırkçılığı.
Şu foruma bakın bir tane bile ne Chpli ne Mhpli eleman adam gibi tartışma yapamıyor.
Söyleyecek lafları yok herhalde.

unnamed 06-23-2010 00:58

Alıntı:

rizzelli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757698)
Kafatascı olmamak kaydıyla kendisi bizzat icraa ediyor ırkçılığı.
Şu foruma bakın bir tane bile ne Chpli ne Mhpli eleman adam gibi tartışma yapamıyor.
Söyleyecek lafları yok herhalde.

söyledikleri laf belli....
ezberlemişler geliyorlar...

All times are GMT +3. The time now is 01:33.