![]() |
Listenin başlarını bence...
forum yöneticileri çeksin.. altlara doğru, kategorileri ekleyelim.. onun altlarına bölüm sorumlularını koysunlar... ama o listede ben olmayayım bir zahmet... |
Evet Yöneticilerden de seçelim...
Onların başı kelmi...??? Ağustos ayında yeşilli mavili kırmızılı pembeli ne varsa geçsin bakem...;D |
geçsin...
herkes bir şu yarışmaya girsin... düzenleyip geri çekilmek yok öyle... bekliyoruz sayın yöneticiler... |
Tarkan ve Messi için fırsat hâlâ kaçmadı.http://img408.imageshack.us/img408/1219/hnzrsmiley.gif
|
Galiba sanırsam mutlak olarak kesin siz zor bulursunuz kanımca...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yönetim uyuma! |
Alıntı:
Abi saat daha 10 birakta uyusunlar, herkes senin gibi erken mi kalkacak :) |
bu başlığa nerdeyse 300 mesaj yazılmış. ilginç..
|
Alıntı:
Erken yöneticilik yapan OY ALIR.... :) |
Ben ayaktayım :)
|
MaşALLAH Nun gece gündüz demeden forumu bekliyor :) Dur durak yok :)
|
Yok erken kalkarım devamlı, bugün nette işim vardı, giriş yaptım ben de :hihi2:
Ya da evet Hatice, dediğin gibi, korksun benden =D Turşucu tayfası yani =DD Liste bıraktığım gibi =) |
Alıntı:
|
:) zaten senden herkes korkuyor(kaçın Nun geliyor :) )
|
Önemizdeki yarışmaya bayanlar birden fazla eklensin çünkü forumdaki bayan üyelerin oyların hepsi ona gidiyor haksızlık olmasın ;ı:
|
Alıntı:
Nasıl desem, nasıl anlatsam bilemiyorum :hihi2: Muhalif bir üye, ama kendine bile muhalifti =D En iyisi konuyu dağıtmadan listeye dönelim biz =D barışcan anlamadım dediğini ben, Feride için mi diyorsun yani, yani ona verilen oyların bayan dayanışması olduğunu mu söylemek istiyorsun =DD |
Son 4 yarışmayada baktığınız zaman yarışmada sadece mayıs ayında 2 bayan arkadaşımız var diğerlerinde bir bayan arkadaşımız var neden daha fazla eklenmiyor.?
umarım anlamışsınızdır sayın NUN :) |
Ha tamam ben de söylüyorum ama koymuyorlar =D
Bayanların başarısından ürken beyler var =D Anket listesini onaylayıcı, birden fazla kişiye onay vermiyor =DDDD Ahh ah, bir günlüğüne normal üye yapacaklar beni, sokacaklar listeye, ki tozu dumana katayım, listeleri altüst yapayım felan :hihi2: |
bariscan listedekilerden sadece birinin bayan oldugunu nasil anladin ben kendim, ukba, sen ve muhammet disindakilerin cinsiyetini bilmiyorum :)
|
Bayanlardan ürken varmı bilmiyorum lakin alt sıralarda ezilmesinler diye tek kişi konuluyor olabilir.Bayan dayanışması hmm olmuyor değil ;D
|
Alıntı:
İlginç bir kişilikmiş o üyemiz.:karizmatik: |
Alıntı:
|
Alıntı:
mesela ak firtinasi da bayan ondan sonra novek konusunda süphelerim var cihan dada "nur" uzantisi isi bozuyor, haarp i hic tanimiyorum :) |
Alıntı:
;D;D;D |
Hadi ya yanıldım desene o zaman sözümü geri alsam geç olmaz değilmi? :)
|
Alıntı:
|
Söz ağızdan çıktı birkez:hihi2: en azından bu vesile ile arkadaşları tanımış oluruz.Hemen topu taca at sen :ağla:
|
Alıntı:
Cihannur: Köken: Far.+Ar. Cinsiyet: Erkek Dünyayı aydınlatan, nurlu, ışıklı. Cinsiyet: Kız Dünyayı aydınlatan, nurlu, ışıklı. Kişi Adları Sözlüğü Cihannur: Dünyayı aydınlatan, nurlu, ışıklı. Türk-Hind Padişahı Ekber'in büyük oğlu. Erkek ve bayan adı olarak kullanılır. İsimlerin Anlamı İnternet Sitesi |
Alıntı:
Mimlendin bir kere! =) |
Yöneticiler üyelerin forumdaki profillerinde cinsiyetlerini belirtirebilecekleri bir ekleme yaparlarsa, kimin erkek kimin bayan olduğunu öğrenebiliriz.
|
Günaydınlar...=)
|
NUN maşallah konuyu silip süpürmüşsün :w:
Üyelerin kadın erkek olduğunu belirtecek bir ekleme mi :) Günaydın...=) mı :) yahu anket sohbetinden çıktı bizim en uzun sohbet başlığına dönmüş burası :) Tüm katılımcı arkadaşlar verdiği oylarından ve anketin tarafsızlığı konusunda müsterih olsunlar...anket bizlerin kontrolü altındayken konuyu şahsileştirip tüm yöneticilerimizi zan altında bırakacak tüm mesajlar silinecektir bilgilerinize...NUN diyeceğini demiş zaten bizimki laf :) |
Kaşla göz arasında yine benim yorumlarımı silmişsin nun alacağın olsun. Her harfi için ayrı ayrı hak helal etmeyeceğim sana..
|
benim projeme neden kimse bakmıyor?
gelecek ay yöneticiler olsunlar.... mavili, kırmızılı, kahverengili, yeşilli... renkli bir ay geçirelim... |
Alıntı:
Ya bu arada Gönülden, neden biz Bayan Dayanışması yapmıyoruz, erkek egemen bir liste neden hazırlıyoruz :ağla: barışcan, beni kendime getirdi, "Ne yapıyoruz biz böyle" dedim içimden =) Buna "Dur" diyecek yok mu? Var, biz :hihi2: Savulun, Battal Gazi'nin kızının torununun, kızının torununun, kızının torunu geliyor :hihi2: |
Alıntı:
NUN bayan dayanışmasımı dedin...yahu bayan varda bizmi listeye almadık :( bir ay 5 arkadaş aldıkmıydı diğer aya bayan kalmıyor :w: Ama madem konu burda dillenmiş diğer ankette ne kadar bayan üye varsa toplayıp süper danışıklı bir liste hazırlarız :hihi2: cümle alem liste görsün :) |
Alıntı:
Yoksa bile varmış gibi bir tavır takınmalıyız =D En azından derin yapılanmamız varmış gibi hissedip devamlı diken üstünde oturmalılar :hihi2: Alıntı:
Araya bir iki tane Tavşan Atlet yerleştirmeliyiz :hihi2: Gereği düşünüldü, beylere soruldu? Tavşan Atlet olmak isteyen var mı? Beyler cevap verdi? Töbe valla... Zuhaha :hihi2: |
Alıntı:
Tavşan Atlet mi? Hımm, iyi fikir.http://img816.imageshack.us/img816/9...yansmiley1.gif Başlayabilirsiniz Nûn. Ağustos Ayının Üyesi yarışmasında ilk Tavşan Atletimiz siz olun. http://img844.imageshack.us/img844/2782/koansmiley2.gif |
bildigim kadariyla en fazla yorum yapilan anket bu olsa gerek.. :).. ey ukba sen nelere kadirsin :)
|
All times are GMT +3. The time now is 18:25. |