![]() |
Alıntı:
o acidan basari bizim icin olmazsa, olmaz degildir.. kaldiki o saldirilarin münferitligi ak partinin trabzonda, türkiye ortalamasindan fazla oy almasida bunun acik göstergesidir.. nasilki gs nin stad konusunda sicagi sicagina tepkisi olduysa, trabzonsporlularinda olmusdur o yüzden genele yaymamak lazim yoksa her fenerliyide dünkü lavuk! gibimi görelim! |
bu konuda fazla abartı yapılıyor yargısız infaz felan...
|
Köpekler istedi diye atlar ölmez...
Daha dün Sayın Başbakana Feneri şampiyon yaptı diye saydırırken bugün yapılan operasyonla iştahları kabarıp başkalarının koynundan gelecek olan şampiyonluğu bekleyen Ts' li ar5kadaşla sadece acıyarak bakıyorum... |
Aziz yildirim herhalde ergenekonculardan iyi tüyolar almis, bir iyilesemedi gitti :)..
ama en cok hosuma giden angut.com daki muhabbetler oku, oku doyamiyorum :D.. isyan eden mi dersiniz, silahlanalim diyen mi dersiniz, bagimsizligimizi ilan edelim diyen mi dersiniz, sandikda görüsen mi dersiniz, bundesliga ya katilalim diyenmi dersiniz, eger düsersek para basip bir takimi satin alalim diyen mi dersiniz, bankasya tartismalarimi dersiniz harbiden cok geyik muhabbetler :D |
Alıntı:
Bizde kadıköy'den boğaza kadar yapacağımız konvoyda sizlere bakacağız.. Başbakan'ın yaptığı yanlışı hala daha söylüyorum bizde döneklik olmaz.. Sizler hala daha klübünüzün yaptığı müfteriliği kabullenemiyorsunuz.. |
Alıntı:
Seçim sonuçları ile beraber gördük neyin olup olmadığını... Başkasının koynundan gelen şampiyonlukla tatmin olabiliyorsanız bizim sözümüz yok zatende bunu her alanda aluşkanlık haline getirmeyin sakın... |
Alıntı:
Kupayı cenabet ettiniz yıkarız geçer :) Biz memleketimizin takımını tutuyoruz bunu gururla söylüyoruz istanbul yalakası değiliz çok şükür ;;) |
Ayrıca hani bizi Başbakan şampiyon yapmıştı, sayın dönek olmayan arkadaşlar...
Neden şikeye döndünüz şimdi... Dün Başbakanın desteği ile şampiyon oldunuz derken bugün şike ile şampiyon oldunuz demek döneklik değilde nedir... |
Alıntı:
Abdestinide siz aldırın ;) |
Alıntı:
Adam gibi düşeriz kahpece yükselmeyiz.. Trabzonspor'lu olmak böyledir.. :) |
Alıntı:
Memleketinizde bi trabzonspormu var :) 1461 trabzonu tut neden tutmuyorsun :) Karadenizde bir sürü trabzonsporlu var afaroz edin onları madem taraftarliktan trabzon kütüklu değiller :) |
Alıntı:
Biz kahpeliği sizin GS ye yattığınız maçlarda öğrendik... |
Alıntı:
Memleketinizde bi trabzonspormu var :) 1461 trabzonu tut neden tutmuyorsun :) Karadenizde bir sürü trabzonsporlu var afaroz edin onları madem taraftarliktan trabzon kütüklu değiller :) |
|
Alıntı:
ikincisi fenerbahçe küme düşürüldü diye travma geçirecek ne bilim depresyona girecek taraftar oldugunu zannetmiyorum,ki aradan çıkarasa öyle bir-iki hıyar bırakın çıldırsınlar,memleketten deli adamların temizlenmesi için bir vesile olmuş olur. ayrıca bu olayı ak partiye,başbakana,hükümete mal etmek nasıl bir zeka ürünüdür hayretle ve gülerek izliyoruz.. |
Alıntı:
Burada tartıştığımız konu fenerbahçe'nin yaptığı şikedir. Ve ortada kesin deliller kanıtlar tutuklular vardır.. Alıntı:
Trabzonspor Anadolu takımıdır.. Trabzonspor'u Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde seven , tutan , destekleyen bir sürü insan var hepsi benim kardeşimdir canımdır.. Onlar ne kadar Trabzon'luysa bende onlar kadar oralıyım.. Trabzon'un kurulan en eski klübü 1967'de kurulan Trabzonspor'dur.. 2 Tane Trabzon klübünün birleşmesiyle kurulmuştur.. Bu yüzden Trabzonspor'luyum oldu mu şikesporlu.. |
Fenerbahçe'nin küme düşmemesi ihtimali yok denecek kadar azdır.
TRT Spor - Atilla Türker |
İstanbul Emniyet Müdürlüğü : 19 Maçta şike ve teşvik tespit edildi.
TRT Spor |
Alıntı:
|
atilla türker dediyse tamamdır beyler dağılın ;D;D
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Artık fenerin en büyük hedefi kümeden çıkmak ;D
|
Alıntı:
biz düselim ikinci lige, sizde korkusuz maclara cikin demi? :) saka saka Eger gercekden sike durumu dogruysa, versinler cezamizi pasa pasa cekeriz. Benim üzüldügüm ve yalnis buldugum (bana göre) bu futbolun cok ciddiye alinmasi. hayatda o kadar önemli seyler var. futbol bizler icin sadece eglence amacli olmali. ne yazikki kendini takimina adayanlar, bir yenilgi veya sike ortaya cikinca sagliklarinda oluyorlar. o kadar kaptirmiyalim kendimizi. |
Gs liysem fenere olan gıcıklığımdandır ;D
|
fazla sevinme gs li, yakinda sizdede cikar biseyler. :)
ne demisler: gülme komsuna gelir basina |
Çıksın umrumda olmaz ben mi bir şey kaybetcem ;D
fener kaybetsin yeterli ;D |
ayyy inanmiyorum, tam galatasarayli.
öyle olsun bakalim:) |
Gs temiz takımdır bizden çıkmaz böyle şeyler :karizmatik:
Tüm kalbimizle en temiz duygularımızla kümede fenere başarısızlıklar dileriz ;D Kümede bile şampiyon olcaksınız ama hala Türkiye kupasını alamadınız :w: |
ben gs dende süpheleniyorum yoksa gs nin bu sene kümede kalmasini nasil aciklayabiliriz ki :D
|
yakinda duyulur sizdende birseyler, bekliyelim ve görelim ;-)
güzel ve iyi niyetli dileklerin icin tskler.;ı: bu konuya pek hakim degilim ama neden trabzonspor, sivasspor, fenerbahce,... sike yüzünden gözaltina aliniyor, baskinlara ugruyor. galatasaraya niye bir baskin dahi yok? yoksa kacirdigim birseylermi var?:hmm |
Gs temiz,ellerinde delil yok ki bize dokunulmadı :güzel:
ankaragücünü tutun fb yerine ;D |
;D oooooldu, yok gs yi tutalim. hangi takim gs ye karsi oynuyorsa, ben o takimi tutarim, zaten bugüne kadarda hep öyle olmusdu
konyasporu tutacam artik;D |
Türkiye Futbol Federayonu'nun Disiplin Talimatı çok açık. Şikeye karışan hangi futbol takımları varsa küme düşürülürler.
Futbol Disiplin Talimatı'nın 55. Maddesi şöyle: MADDE 55 – MÜSABAKA SONUCUNU ETKİLEME (1) Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik pirimi verilmesi de bu kapsamdadır. (2) Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir. (3) İhlalde sorumluluğu bulunan kişi veya kulüplere ayrıca para cezası verilir. (4) Anılan yasağın hakemler tarafından ihlali halinde sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir. |
fenerli olmadıktan sonra sorun yok ;D
|
tipik gsliymissin hüdaverdi, fener olmasinda ne olursa olsun.:)
cok beklersin, biz ikinci ligdede desdekleriz takimimizi. neyse sizlere iyi yazismalar, ben kaciyorum. herkese iyi geceler. |
MADDE 55 – MÜSABAKA SONUCUNU ETKİLEME
(1) Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik pirimi verilmesi de bu kapsamdadır. (2) Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir. 55. Madde o kadar ağır ki, şikeye teşebbüs etmek dahi küme düşürme cezasını gerektirebilir. |
Ne sinema ne tiyotro ne de alemde bir gece en büyük eğlence fenerbahçe işte napalım ;D
|
eglen eglene bildigin kadar gsli. ne ikinci lige, ne alacagimiz cezalara sadece ve sadece galatasarayin sevinmesi beni üzüyor.:kızdım:
son gülen iyi güler.:V |
Basalım kahkahayı o zaman ;D
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 16:11. |