Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Futbolda şike soruşturmasi! Aziz Yıldırım gözaltında (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150704)

Mavera 07-07-2011 00:28

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912631)
geçin onu bir evvela...
şampiyon olamayınca ak parti binalarına niye saldırıyodu millet...

her takimda böyle münferit durumlar vardir ki Trabzponspor tami tamina 28 yildir sampiyon olmamasina ragmen, ufak bir sehir takimi olmasina ragmen,bütcesi istanbul takimlariyla karsilastirmayacak kadar ufak olmasina ragmen her dönem zirveye yarisiyoyor, türkiye kupasi kazaniyor, süper kupa kazaniyor, en kötü ilk 5 de ligi bitiriyor..
o acidan basari bizim icin olmazsa, olmaz degildir.. kaldiki o saldirilarin münferitligi ak partinin trabzonda, türkiye ortalamasindan fazla oy almasida bunun acik göstergesidir..
nasilki gs nin stad konusunda sicagi sicagina tepkisi olduysa, trabzonsporlularinda olmusdur o yüzden genele yaymamak lazim yoksa her fenerliyide dünkü lavuk! gibimi görelim!

onurcan 07-07-2011 00:32

bu konuda fazla abartı yapılıyor yargısız infaz felan...

CeVHeR 07-07-2011 00:38

Köpekler istedi diye atlar ölmez...

Daha dün Sayın Başbakana Feneri şampiyon yaptı diye saydırırken bugün yapılan operasyonla iştahları kabarıp başkalarının koynundan gelecek olan şampiyonluğu bekleyen Ts' li ar5kadaşla sadece acıyarak bakıyorum...

Mavera 07-07-2011 00:45

Aziz yildirim herhalde ergenekonculardan iyi tüyolar almis, bir iyilesemedi gitti :)..
ama en cok hosuma giden angut.com daki muhabbetler oku, oku doyamiyorum :D..
isyan eden mi dersiniz, silahlanalim diyen mi dersiniz, bagimsizligimizi ilan edelim diyen mi dersiniz, sandikda görüsen mi dersiniz, bundesliga ya katilalim diyenmi dersiniz, eger düsersek para basip bir takimi satin alalim diyen mi dersiniz, bankasya tartismalarimi dersiniz harbiden cok geyik muhabbetler :D

Blur 07-07-2011 00:53

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912636)
Köpekler istedi diye atlar ölmez...

Daha dün Sayın Başbakana Feneri şampiyon yaptı diye saydırırken bugün yapılan operasyonla iştahları kabarıp başkalarının koynundan gelecek olan şampiyonluğu bekleyen Ts' li ar5kadaşla sadece acıyarak bakıyorum...

Bak bak..

Bizde kadıköy'den boğaza kadar yapacağımız konvoyda sizlere bakacağız..

Başbakan'ın yaptığı yanlışı hala daha söylüyorum bizde döneklik olmaz..

Sizler hala daha klübünüzün yaptığı müfteriliği kabullenemiyorsunuz..

CeVHeR 07-07-2011 00:55

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912638)
Bak bak..

Bizde kadıköy'den boğaza kadar yapacağımız konvoyda sizlere bakacağız..

Başbakan'ın yaptığı yanlışı hala daha söylüyorum bizde döneklik olmaz..

Sizler hala daha klübünüzün yaptığı müfteriliği kabullenemiyorsunuz..

Seçim sonuçları ile beraber gördük neyin olup olmadığını...

Başkasının koynundan gelen şampiyonlukla tatmin olabiliyorsanız bizim sözümüz yok zatende bunu her alanda aluşkanlık haline getirmeyin sakın...

Blur 07-07-2011 00:56

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912639)
Seçim sonuçları ile beraber gördük neyin olup olmadığını...

Başkasının koynundan gelen şampiyonlukla tatmin olabiliyorsanız bizim sözümüz yok zatende bunu her alanda aluşkanlık haline getirmeyin sakın...

Sizin koynunuzdan gelmedi ki şampiyonluk.. 7 Maçınız incelemede..

Kupayı cenabet ettiniz yıkarız geçer :)

Biz memleketimizin takımını tutuyoruz bunu gururla söylüyoruz istanbul yalakası değiliz çok şükür ;;)

CeVHeR 07-07-2011 00:56

Ayrıca hani bizi Başbakan şampiyon yapmıştı, sayın dönek olmayan arkadaşlar...

Neden şikeye döndünüz şimdi...

Dün Başbakanın desteği ile şampiyon oldunuz derken bugün şike ile şampiyon oldunuz demek döneklik değilde nedir...

CeVHeR 07-07-2011 00:57

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912640)

Biz memleketimizin takımını tutuyoruz bunu gururla söylüyoruz istanbul yalakası değiliz çok şükür ;;)

Abdestinide siz aldırın ;)

Blur 07-07-2011 00:59

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912642)
Abdestinide siz aldırın ;)

Olur olur canını sıkma..

Adam gibi düşeriz kahpece yükselmeyiz..

Trabzonspor'lu olmak böyledir.. :)

İntifada 07-07-2011 01:04

Alıntı:

Aferin size :)
Memleketinizde bi trabzonspormu var :)
1461 trabzonu tut neden tutmuyorsun :)
Karadenizde bir sürü trabzonsporlu var afaroz edin onları madem taraftarliktan trabzon kütüklu değiller :)

CeVHeR 07-07-2011 01:06

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912643)
Olur olur canını sıkma..

Adam gibi düşeriz kahpece yükselmeyiz..

Trabzonspor'lu olmak böyledir.. :)

Biz kahpeliği sizin GS ye yattığınız maçlarda öğrendik...

İntifada 07-07-2011 01:10

Alıntı:

Karadenizde bir sürü trabzonsporlu var afaroz edin onları madem taraftarliktan trabzon kütüklu değiller :)

Hüdaverdi 07-07-2011 01:18

http://hizliupload.com/img/87636111428454657873.jpg

Hüdavendigâr 07-07-2011 01:22

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912610)
Eskişehirspor - Trabzonspor maçından sonra kalp krizi geçirip vefat eden Trabzonspor'lu amcamızın hesabını kim verecek ?

hayatını futbol maçına endeksleyen ve bu uğurda canını veren bir amcanızın vefatı için üzülmeyin bence.bırakın o kendi vereceği hesap ile meşgul olsun ;D

ikincisi fenerbahçe küme düşürüldü diye travma geçirecek ne bilim depresyona girecek taraftar oldugunu zannetmiyorum,ki aradan çıkarasa öyle bir-iki hıyar bırakın çıldırsınlar,memleketten deli adamların temizlenmesi için bir vesile olmuş olur.

ayrıca bu olayı ak partiye,başbakana,hükümete mal etmek nasıl bir zeka ürünüdür hayretle ve gülerek izliyoruz..

Blur 07-07-2011 01:31

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912651)
Biz kahpeliği sizin GS ye yattığınız maçlarda öğrendik...

Attığınız sadece bi iftira ve başbakanında söylediği gibi attığı iftirayı kanıtlayamayan adamlar " Müfteri " Argoda da şerefsiz olarak adlandırılır belirteyim dedim..

Burada tartıştığımız konu fenerbahçe'nin yaptığı şikedir. Ve ortada kesin deliller kanıtlar tutuklular vardır..

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912649)

Ben Trabzon'lu olmayan Trabzonspor'lulara laf söyledim mi AK ıncı : )

Trabzonspor Anadolu takımıdır.. Trabzonspor'u Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde seven , tutan , destekleyen bir sürü insan var hepsi benim kardeşimdir canımdır.. Onlar ne kadar Trabzon'luysa bende onlar kadar oralıyım..

Trabzon'un kurulan en eski klübü 1967'de kurulan Trabzonspor'dur.. 2 Tane Trabzon klübünün birleşmesiyle kurulmuştur.. Bu yüzden Trabzonspor'luyum oldu mu şikesporlu..

Bilal Baştan 07-07-2011 01:34

Fenerbahçe'nin küme düşmemesi ihtimali yok denecek kadar azdır.

TRT Spor - Atilla Türker

Bilal Baştan 07-07-2011 01:36

İstanbul Emniyet Müdürlüğü : 19 Maçta şike ve teşvik tespit edildi.

TRT Spor

Blur 07-07-2011 01:36

Alıntı:

Bilal Baştan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912659)
Fenerbahçe'nin küme düşmemesi ihtimali yok denecek kadar azdır.

TRT Spor - Atilla Türker

Hayır fenerbahçe'lilerin derdi ne biliyormusun renkdaş adamlar resmen diyor ki bizim klüp bi şerefsizlik yapmış biliyoruz ama bizi yalnız göndermeyin :)

Hüdavendigâr 07-07-2011 01:37

atilla türker dediyse tamamdır beyler dağılın ;D;D

Cihannur 07-07-2011 01:41

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912610)
Eskişehirspor - Trabzonspor maçından sonra kalp krizi geçirip vefat eden Trabzonspor'lu amcamızın hesabını kim verecek ?

Bana bunun cevabını ver.. Olumsuz etkileyecek diye küme düşürmeyecekler mi adamları..

Suç belli ceza belli ..

ADALETLİ YORUMLAR YAPIN !

Adaletli yorumlar yaparım. Bu konuda daha önce yazmış olduğum bir mesajımı buraya alıntılıyorum:

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912586)

Ben de tam bunu kastediyorum işte. Milyonlarca Fenerbahçeli vatandaşımız var. Eğer Federasyon'dan Fenerbahçe için ağır bir karar çıkarsa, kalp krizinden vefat etmiş olan o Trabzonsporlu vatandaşımızın yaşadığına benzer sıkıntıları pek çok Fenerbahçeli vatandaşlarımız da yaşayabilirler. İşte bu yüzden verilecek kararda hem adalet gözetilmeli, hem de eğer ağır bir karar çıkacaksa kamuoyu böyle bir karara önceden hazırlanmalıdır. Fenerbahçeli olsun, Trabzonsporlu olsun, diğer kulüpleri tutanlar olsun hepsi bizim vatandaşımızdır; aralarında şu kulüplü bu kulüplü diye ayrım yapamayız.

Ne demişim o mesajımda: İşte bu yüzden verilecek kararda hem adalet gözetilmeli, hem de eğer ağır bir karar çıkacaksa kamuoyu böyle bir karara önceden hazırlanmalıdır.

Hüdaverdi 07-07-2011 01:50

Artık fenerin en büyük hedefi kümeden çıkmak ;D

fatos 07-07-2011 02:46

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912669)
Artık fenerin en büyük hedefi kümeden çıkmak ;D

ayyy ne fenasin, galatasarayli iste :V
biz düselim ikinci lige, sizde korkusuz maclara cikin demi? :)
saka saka

Eger gercekden sike durumu dogruysa, versinler cezamizi pasa pasa cekeriz.

Benim üzüldügüm ve yalnis buldugum (bana göre) bu futbolun cok ciddiye alinmasi. hayatda o kadar önemli seyler var. futbol bizler icin sadece eglence amacli olmali. ne yazikki kendini takimina adayanlar, bir yenilgi veya sike ortaya cikinca sagliklarinda oluyorlar. o kadar kaptirmiyalim kendimizi.

Hüdaverdi 07-07-2011 02:49

Gs liysem fenere olan gıcıklığımdandır ;D

fatos 07-07-2011 02:52

fazla sevinme gs li, yakinda sizdede cikar biseyler. :)

ne demisler: gülme komsuna gelir basina

Hüdaverdi 07-07-2011 02:54

Çıksın umrumda olmaz ben mi bir şey kaybetcem ;D
fener kaybetsin yeterli ;D

fatos 07-07-2011 02:58

ayyy inanmiyorum, tam galatasarayli.

öyle olsun bakalim:)

Hüdaverdi 07-07-2011 03:00

Gs temiz takımdır bizden çıkmaz böyle şeyler :karizmatik:
Tüm kalbimizle en temiz duygularımızla kümede fenere başarısızlıklar dileriz ;D
Kümede bile şampiyon olcaksınız ama hala Türkiye kupasını alamadınız :w:

Mavera 07-07-2011 03:09

ben gs dende süpheleniyorum yoksa gs nin bu sene kümede kalmasini nasil aciklayabiliriz ki :D

fatos 07-07-2011 03:09

yakinda duyulur sizdende birseyler, bekliyelim ve görelim ;-)

güzel ve iyi niyetli dileklerin icin tskler.;ı:

bu konuya pek hakim degilim ama neden trabzonspor, sivasspor, fenerbahce,... sike yüzünden gözaltina aliniyor, baskinlara ugruyor. galatasaraya niye bir baskin dahi yok? yoksa kacirdigim birseylermi var?:hmm

Hüdaverdi 07-07-2011 03:12

Gs temiz,ellerinde delil yok ki bize dokunulmadı :güzel:
ankaragücünü tutun fb yerine ;D

fatos 07-07-2011 03:16

;D oooooldu, yok gs yi tutalim. hangi takim gs ye karsi oynuyorsa, ben o takimi tutarim, zaten bugüne kadarda hep öyle olmusdu

konyasporu tutacam artik;D

Cihannur 07-07-2011 03:18

Türkiye Futbol Federayonu'nun Disiplin Talimatı çok açık. Şikeye karışan hangi futbol takımları varsa küme düşürülürler.

Futbol Disiplin Talimatı'nın 55. Maddesi şöyle:

MADDE 55 – MÜSABAKA SONUCUNU ETKİLEME

(1) Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik pirimi verilmesi de bu kapsamdadır.

(2) Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir.

(3) İhlalde sorumluluğu bulunan kişi veya kulüplere ayrıca para cezası verilir.

(4) Anılan yasağın hakemler tarafından ihlali halinde sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir.

Hüdaverdi 07-07-2011 03:20

fenerli olmadıktan sonra sorun yok ;D

fatos 07-07-2011 03:29

tipik gsliymissin hüdaverdi, fener olmasinda ne olursa olsun.:)
cok beklersin, biz ikinci ligdede desdekleriz takimimizi.

neyse sizlere iyi yazismalar, ben kaciyorum.

herkese iyi geceler.

Cihannur 07-07-2011 03:31

MADDE 55 – MÜSABAKA SONUCUNU ETKİLEME

(1) Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik pirimi verilmesi de bu kapsamdadır.

(2) Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir.

55. Madde o kadar ağır ki, şikeye teşebbüs etmek dahi küme düşürme cezasını gerektirebilir.

Hüdaverdi 07-07-2011 03:31

Ne sinema ne tiyotro ne de alemde bir gece en büyük eğlence fenerbahçe işte napalım ;D

fatos 07-07-2011 03:36

eglen eglene bildigin kadar gsli. ne ikinci lige, ne alacagimiz cezalara sadece ve sadece galatasarayin sevinmesi beni üzüyor.:kızdım:

son gülen iyi güler.:V

Hüdaverdi 07-07-2011 03:37

Basalım kahkahayı o zaman ;D

HaArP 07-07-2011 03:39

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 912570)
Hiç gülesim yoktu sen biraz fazla takıntı etmişin hacı komplo teorisi üzerine olan kitaplarına ilgin çok sanırım :)

Siyaset böyledir... Takdir sizin...

All times are GMT +3. The time now is 16:11.