![]() |
*** Mart Ayı İçin Enler Başlamıştır ***
En İyi Tatlı Başbelası üye:sidaam,nazende,yavuzsultanselim,ak iş
Bayonet ne yaptın? :o ilk kez bu katagoride seçildim ::) :) |
Alıntı:
|
ENGİNEER
nazande dldade teşekkürler enlerinizde yer verdiğiniz için sevindirdiniz beni 8) |
En İyi Aktif Üye: BEN
En İyi Yardımsever Üye: ben En İyi Ciddi Üye: ben En İyi Şair Üye: ben En İyi Çok Rastladığınız Üye: ben En İyi Sevdiğiniz Üye: ben En İyi Fanatik Üye: ben En İyi Tatlı Başbelası üye: ben En İyi Geveze Üye: ben En İyi Karizmatik Üye: ben En İyi Kibar Üye: ben En İyi Komik Üye: ben En İyi Daimi Üye: ben En İyi Hızlı Paylaşım Üye: ben En İyi Yavaş Paylaşım Üye: ben En İyi Paylaşımcı Üye: ben En İyi Sevilen Üye: ben En İyi Sevimli Üye: ben En İyi Sinirli Üye: ben En İyi Kültürlü Üye: ben En İyi Sabırlı Üye: ben En İyi Sakin Üye: ben En İyi Bayan Üye: işte bunu bilmiyorum :) En İyi Erkek Üye: ben En İyi İmza: ben'm En İyi Nick: ben'm En İyi Efendi Üye: ben En Muhalefet üye: ben En Bilimsel üye: ben En Tekrarcı üye: ben En iyi en küçük üye: ben En Çok istekte Bulunan Üye: ben BİRAZ SUBJEKTİF OLDU SANKİ !!! :D :D BY EGOİST |
Alıntı:
|
aklına gelipte enlerinde bana da yer veren arkadaşlara teşşekkür ederim....
|
asimov biliyomusun hiç saşırmadım tam sana uygun bir liste olmuşş :D :D :D
|
Alıntı:
hıfz-ı lisan(özellikle bu ayki bazı diyologları tam seyirlik geldi bana :)) bu benimle mi ilgili anlayamdım ::) ::) :-\ En'lerinde yer veren herkese çok teşekkür ediyorum..saolun..=) |
teşekkür ederim bayonet
|
Teşekküler Bayonet...beni sevindirdin ....
:-* |
Şükür gevezelik yapmiyorum artık en geveze üyede oldukya bu forumda olan hiç bir şeye şaşmam gayri :o :(
|
Alıntı:
sende sağol... |
bana teşekkür eden arkadaşların hepsine ben teşekkür ederim.
|
En iyi en küçük üye: sanırım benim (12)
|
En İyi Aktif Üye:
En İyi Yardımsever Üye: En İyi Ciddi Üye:LÜGAT En İyi Şair Üye:NAZENDE En İyi Çok Rastladığınız Üye:HIFZ-I LİSAN En İyi Sevdiğiniz Üye:Hepinizi çoookk seviyorum En İyi Fanatik Üye: En Büyük Beşiktaş başka büyük yok "bendeniz" En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye: En İyi Karizmatik Üye: En İyi Kibar Üye:SÜMEYRA En İyi Komik Üye: En İyi Daimi Üye: En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Ak savaşçı En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye: En İyi Sevilen Üye: En İyi Sevimli Üye:EDİEn İyi Sinirli Üye: En İyi Kültürlü Üye:LÜGAT En İyi Sabırlı Üye: En İyi Sakin Üye: En İyi Bayan Üye: En İyi Erkek Üye: En İyi İmza: En İyi Nick: En İyi Efendi Üye: En Muhalefet üye: En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye: En Çok istekte Bulunan Üye Bence sizler herşeyin en güzelini temsl ediyorsunuz...Şuan aklıma bu kardeşlerim geliyor...Allah razı olsun... |
En İyi Sevdiğiniz Üye:feyza,yavuzsultanselim,akkelebek,esra özdemir,hıfzı lisan,saklıkent,alemdar,kapil
Bayonetcim canım bir çok enin de bana yer verdiğin için çok teşekkür ederim yaa utandım valla :-[ :-[ çok çok teşekkürler :-[ |
[b]
Alıntı:
|
enleri arasında bana yer veren arkadaşlara teşşekkür ediyorum..
|
En İyi Ciddi Üye: lügat,necip fazıl,
En İyi Şair Üye: nazende,ayşe berra En İyi Sevdiğiniz Üye: sevilmeye değer herkes En İyi Tatlı Başbelası üye:duyguseli En İyi Paylaşımcı Üye: nusret En İyi Sevilen Üye: duyguseli En İyi Sinirli Üye: evivates En İyi Kültürlü Üye: jonothan 749, lügat ,mavera,yalçın,paropol,necip fazıl , En İyi Bayan Üye: kelebek,hıfz-ı lisan duyguseli,feride,ayşe berra,nazende,dildade,ismihan,anatolia En İyi Erkek Üye: yavuz Niksar,yalçın dolunay başkanımız mavera,tayyibleyiz,türk evladı,aksavaşcı En İyi İmza: ümitli bekleyiş,gölge,kayıtsız En iyi en küçük üye: ogusdeoguz,ümmü seleme,aksavaşcı, |
Alıntı:
|
Bana enlerinde yer veren kardeşlerimden ALLAH razı olsun .... |
sümeyra ne küçüğü ya dalgamı geçiyosun >:(
|
[quote=bayonet ]
En İyi Çok Rastladığınız Üye:yavuzsulatnselim,sesli34,hıfzı lisan EnİyiSevilenÜye:sesli34,oguzdesouza,jonathan749,ak kelebek,feyza,hıfzılisan bayonet banada yer verdiğin için teşekkürler kardeşim :-* |
[color=black]En İyi Yardımsever Üye:Bayonet,feyza
En İyi Ciddi Üye:Abdullah Kaç En İyi Şair Üye:Fatmanur En İyi Sevdiğiniz Üye:Bayonet,feyza,kelebek,İsmihan ve tüm forum üyeleri En İyi Tatlı Başbelası üye:Duyguseli En İyi Kibar Üye:Dolunay Kadim En İyi Komik Üye:Duyguseli En İyi Daimi Üye:Abdullah KAÇ,Dolunay Kadim En İyi Sevilen Üye:duygeseli En İyi Kültürlü Üye:Necip Fazıl,Yalçın,Aktunahan En İyi Sabırlı Üye:Dolunay Kadim En İyi Bayan Üye:Bayonet,Feyza,ismihan kelebek,sidaam ve ismini sayamadığım bayan üyeler En İyi Erkek Üye:Abdullah Kaç,Dolunay Kadim,Yavuz Niksar,Yavuz Ertürk,aksa-34, En İyi Efendi Üye:Abadullah KAÇ,Yavuz Niksar En iyi ak radyo dj: Tüm AK RADYO djleri :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
En İyi Aktif Üye:duyguseli, nusret, merve, sümeyra
En İyi Yardımsever Üye:dolunay kadim, nusret, duyguseli En İyi Ciddi Üye: lügat, necip fazıl En İyi Şair Üye:nazende, ayşe_berra En İyi Çok Rastladığınız Üye:duyguseli,dolunay kadim, yalçın, merve, sümeyra, gölge, access En İyi Sevdiğiniz Üye:nusret, feyza, dildade, ayşe_berra, nazende, duyguseli, yalçın, En İyi Fanatik Üye:nusret,oğuzdesouza En İyi Tatlı Başbelası üye:duyguseli :D En İyi Geveze Üye: ben diyim küsme olmasın :D En İyi Karizmatik Üye:nusret, sesli-34, yalçın En İyi Kibar Üye: dildade, feyza En İyi Komik Üye:aksavaşçı, duyguseli En İyi Daimi Üye:duyguseli, nusret, dildade, nazende, sümeyra, lügat En İyi Hızlı Paylaşım Üye:feyza, nusret En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye:ben, feyza, nusret, nazende, ayşe_berra, duyguseli En İyi Sevilen Üye:duyguseli, nazende, feyza, azize En İyi Sevimli Üye:suskun prenses En İyi Sinirli Üye:nusret ve ben En İyi Kültürlü Üye:yalçın, Yavuz ErTürk, dildade En İyi Sabırlı Üye:ben En İyi Sakin Üye:ben En İyi Bayan Üye:duyguseli, dildade, nazende, azize, ümmü_seleme, ümitli bekleyiş, ayşe_berra ve hepicisi :D En İyi Erkek Üye:ben ve bütün erkek üyeler :D En İyi İmza:TARTIŞILMAZ BENİMKİ :D En İyi Nick: dildade, nazende (Osmanlı harikası ;) ) En İyi Efendi Üye: lügat, necip fazıl En Muhalefet üye: En Bilimsel üye:ben En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye: En Çok istekte Bulunan Üye Duygu nerdeyse bütün oscarlarımı aldın kıymetimi bil :D ver artımı hep sen isticek halin yok yaa :D |
teşekkürlerde şaşırdım şimdi bak ::)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ama ben hiç listelerde olamıyom bu biraz üzüyor :( |
Alıntı:
|
Rica ederim efendim nedemek gördüğümü, bildiği yazdım çalışan hak eden oscarlarımı almaya hak kazandı
ama ben hiç listelerde olamıyom bu biraz üzüyor Ama bu sözünüzün benim listem için geçerli olmadığını biliyorum ;) diğer arkadaşlarda yavaş yavaş tanıyacaklar sanırım eh sonrada hit'lerden düşmezsiniz.. :) |
Alıntı:
*** Nazende hit felan bozar beni okadar forumdayız ama bi tanıyan olmadı bi en seçilemedik ben herkesi ezbere biliyom yahu.. |
Sümeyra çok teşekkür ederim....
Rıdvan kardeşim, sana ayrıca teşekkür etmem gerekir. Neredeyse bütün enlerde yer vermişsin bana. Allah razı olsun. Ben de bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. Eyvallah... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sumeyra ve Rıdvan Teşekkür ederim ...
|
Enlerinde bana yer verdiğin için teşekkür ederim Rıdvan. :)
|
Bu liste olay olur :P
En İyi Aktif Üye: Hüdaverdi,antiflamatuvar,Duyguseli,Ümitli_bekleyiş ,Ümmü_Seleme,Nazende En İyi Yardımsever Üye: Abdullah KAÇ,Feyza En İyi Ciddi Üye: Necip Fazıl, Yalçın,Kabardey_06 En İyi Şair Üye: Nazende En İyi Çok Rastladığınız Üye: Hüdaverdi,Eddie,RDönmez, En İyi Sevdiğiniz Üye:Mavera,AkTunahan,Nazende,Kayısıkentli44,EnSaR,Eddi e,Hüdaverdi,Aksa-34,Oğuzdesouza,AslanMashadov,EnSaR,Kardelen07,bayo net,Parabol,Kamusalmışşş,anatolia,Romakudüs,Feride .. daha çok var ama. Anladınız siz onu işte. En İyi Fanatik Üye: Oğuzdesouza(Neyin fanatiği olduğu sorusunu tam anlayamadım o nedenle aklıma spor geldi) En İyi Geveze Üye: duyguseli (öyle diyorlar :P) En İyi Karizmatik Üye:AkTunahan, Mavera 8),NecipFazıl,Abdullah Kaç En İyi Kibar Üye:Yalçın Nazende En İyi Komik Üye: aksa-34 En İyi Daimi Üye: Dikkat ettiğim kadarıyla Akkelebek Duyguseli,Ayşe Berra,Nazende En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Ak Kelebek En İyi Yavaş Paylaşım Üye: EnSaR(nerdesin sen ya) En İyi Paylaşımcı Üye: Hüdaverdi,Eddie En İyi Sevimli Üye:Eddie En İyi Kültürlü Üye:Aktunahan, Mavera, Necip fazıl, Türk evladı, Lügat,jonathan, Kabardey_06,Parabol,(siyasi sohbet açısından,kızmaca yok) En İyi Sabırlı Üye: Yalcın,Mavera,Dolunay Kadim En İyi Bayan Üye:NAzende,parabol,Kardelen007,Duyguseli En İyi Erkek Üye:Aktunahan,Mavera,Hüdaverdi,Necip Fazıl,Lügat En İyi İmza:sumeyra En İyi Nick: hipermuhafazakar_sağlıkçı En Bilimsel üye: AKtunahan Ne zor işmiş böyle bi liste hazırlamak kimse kızmasın ama bi daha denemem kesinlikle. :D :D İLK ve SON listemdir 8) Başkanlardan ricam bunu anket haline getirebilirlerse amacına daha uygun olur kanaatindeyim.. 8) 8) Birde şey diyecektim, ismimi listelerinde (kullanıcı adımı) zikreden değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Nam-ı Diğer :İnternettin Hoca :-X |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 15:33. |