Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Son dakika! Ak Parti Kapatılmadı! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=38091)

aktürkiye 07-30-2008 20:55

Son dakika! Ak Parti Kapatılmadı!

chp ve abdurrahman çıldırıyodur :D :D

elif zeynep 07-30-2008 20:55

canan arıtman ,, besbelli ki şoka girmiş , ne diyeceğini bilemiyor, malum umduğu dağlara karlar yağdı.. :-X

BingolluGenc 07-30-2008 20:55

Alıntı:

hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
Bu Canan Arıtman'ı arıtacak bir tesis varsa gösterin atayım içinede arınsın :D

bingölde murat nehri varda oraya atsan orası kirlenir..

aktürkiye 07-30-2008 20:56

kıskananlar çatlasın patlasın :D

RDönmezs 07-30-2008 20:56

Savcı, baykal ve uşakları napıyorlar acaba :D :D ohh ohhhh :D ohh ohhh :D

BingolluGenc 07-30-2008 20:57

ben bu çoşkuyu burada değil gidip diyarbakır il başkanlığında kutluyacam...

aktürkiye 07-30-2008 20:58

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Savcı, baykal ve uşakları napıyorlar acaba :D :D ohh ohhhh :D ohh ohhh :D

çatlıyorlarrrrrrr :D :D :D

oguzdesouza 07-30-2008 20:58

Çıldırın Çıldırın AK PARTİ için Çıldırın :D :D

BingolluGenc 07-30-2008 20:59

--------------------------------------------------------------------------------
ben bu çoşkuyu burada değil gidip diyarbakır il başkanlığında kutluyacam...

Hüdaverdi 07-30-2008 21:00

Ah Rıdvan neden sildin ırkçının mesajını,ne güzel 'düzeltme' yapıp not düşecektim ;D

Demokrat 07-30-2008 21:00

soda var, soda, soda hemde buz gibi :)...bazi siyasi akbabalar umdugunu bulamayinca, bildik söylemlerle ortaligi karistirmaya calisiyorlar ;D ;D

RDönmezs 07-30-2008 21:01

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Ah Rıdvan neden sildin ırkçının mesajını,ne güzel 'düzeltme' yapıp not düşecektim ;D

Vala ben bişi silmedim kardeşim :D ben silmem bugün melek gibiyim keyiften uçuyorum :D AK müzikleri açtım dinliyomm :D

POLAT 07-30-2008 21:02

Allah ın izniyle kapatmaya kimsenin gücü yetmez

aktürkiye 07-30-2008 21:02

gölgelerin üzerimize geldiği en zor günlerde bile GÜNEŞİN DOĞUŞUNA BİNLERCE KEZ ŞAHİT OLDUK
DURMAK YOKK.....

DÜRÜST 07-30-2008 21:02

Gerçekten bu karara çok sevindim

hipermuhafazakar 07-30-2008 21:02

Durun millet daha işimiz bitmedi. Asıl bundan sonra başlıyor !

STATÜKOYA KAPATMA DAVASI GELİYOR

kardelen007 07-30-2008 21:03

Aynen bende müziklerini dinliyorum...Yeniden Türkiyem...Bugün kaç kişi çatlıcak acaba ya da kriz falan geçircek :D :D :D :D

Abrek 07-30-2008 21:04

chp forumunda beni kovdular yaaaaa :( :D

FıRaT_34 07-30-2008 21:05

ergenekoncular ağıt yakıyorlarmış :-X

forumcu 07-30-2008 21:07

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Neymiş Ak Parti Kapatılacak
Neymiş Recep Tayyip ERDOĞAN ceza alacak
Neymiş artık Ak Parti devri kalmayacak....

Mahkeme ne dedi?

Halkın partisi KAPATILAMAZ!
DURMAK YOK HİZMETE DEVAM....

Canı isteyen herkese kapak olması dileğiyle...

ya oğuz sen ne cins adamsın ya:) chp sitesinde chpli akp sitesinde akp li oluyosun... sende haklısın zaman kötü :D
bu arada arkadaşlar farkındamısın bilmem ama anayasa mahkemesi akp yi suçlu buldu ve ceza verdi bu hareketlerinizle suçunuzu itiraf etmiş oluyorsunuz, ve Allahtan beteri gelmedi diye dua ediyorsunuz...
bu adama ölümü gösterip komaya razı etmedir.. aranızdan kaçı akp nin çıkardığı yasalardan haberdar? kaç yasanın meclisten döndüğünü bileniniz ne kadar? o yasaların ne işe yaradığını türkiyeyi nasıl avuç avuç teslim ettiğini biliyor musunuz? hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız, ancak bazı gerçekleri ortaya koyma zamanı gelmiştir.. farklı ideolojik yollar seçilebilir, tartışılabilir ancak akp ne bir ideolojidir nede siyasi bir oluşum. akp türkiyenin çağdaş demokrasinin temellerine balta vurmak için kurulmuş bir ordudur. emperyalist bir ordu... savunduğunuz partiyi ayrıntılı bir şekilde araştırmanızı tavsiye ediyorum.
ayrıca birilerine çamur atmak sizi yüceltmez, türkiye böyle ilerlemez. lütfen ahlakınızı koruyarak yorum yapın, bu emir olarak algılanmasın, sadece insani bir istek... iyi forumlar

aktürkiye 07-30-2008 21:08

Alıntı:

Abrek Nickli Üyeden Alıntı

:D :D çekemediler tabi

eddie 07-30-2008 21:09

ce desen kovuluyorsun zaten orda.. :) yeni üyelik alsan da değişmiyor durum

RDönmezs 07-30-2008 21:09

Alıntı:

Abrek Nickli Üyeden Alıntı

Benide Forumtr'den kovdular :D adamların çok fena damarlarına bastım :D 2 gün ban yedimmm :D çokta tınn :D ohh ohhhhh :D
adamlar kafayı yiyor :D

Saltuk Buğra Han 07-30-2008 21:11

Zaman zaman Akpartinin kapatılmasına hoş bakmadığımı belirttim.Bilenler bilir.
Kapatılırmı kapatılmazmı bunun için her hangi bir yorumda bulunmadım.
Sadece bir kez bir arkadaşın açtığı ankette kapatılmaz diye oy kullandım.Ama yoruma girmedim.Bunuda bilenler bilir.
Ülkemize ve Türk milletine hayırlı olsun diyor,tebrik ediyorum.

Ama şunuda unutmayın ki muhalifler olarak tabir ettiğniz bizler ,her zaman ensenizdeyiz.

Sizler gibi durmak yok derken ,bizlerinde boş durmadığını hemen sizin arkanızda olduğumuzu unutmamanız dileğimle
Tekrar vatana millete ve hayırlara vesile olsun.

oguzdesouza 07-30-2008 21:14

forumcu nickli arkadaş sana hiç cevap veremiyecem bugün çok mutluyum istersen sana bi soğuk su yollarım :D :D

Hüdaverdi 07-30-2008 21:15

Sindiremeyenleri bana bilirin yeter ;D

aktürkiye 07-30-2008 21:16

mehmed ali biran'ın yüzünü görmeniz lazımmmm muhahaha :D :D

forumcu 07-30-2008 21:17

Alıntı:

forumcu nickli arkadaş sana hiç cevap veremiyecem bugün çok mutluyum istersen sana bi soğuk su yollarım :D :D

desteğin için teşekkürler ;)

RDönmezs 07-30-2008 21:18

Alıntı:

aktürkiye Nickli Üyeden Alıntı
mehmed ali biran'ın yüzünü görmeniz lazımmmm muhahaha :D :D

Bırak onu yaaaa :D kafayı yedi garibimmm :D

Demokrat 07-30-2008 21:18

Alıntı:

forumcu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Mahkeme ne dedi?

ya oğuz sen ne cins adamsın ya:) chp sitesinde chpli Ak Parti sitesinde Ak Parti li oluyosun... sende haklısın zaman kötü :D
bu arada arkadaşlar farkındamısın bilmem ama anayasa mahkemesi Ak Parti yi suçlu buldu ve ceza verdi bu hareketlerinizle suçunuzu itiraf etmiş oluyorsunuz, ve Allahtan beteri gelmedi diye dua ediyorsunuz...
bu adama ölümü gösterip komaya razı etmedir.. aranızdan kaçı Ak Parti nin çıkardığı yasalardan haberdar? kaç yasanın meclisten döndüğünü bileniniz ne kadar? o yasaların ne işe yaradığını türkiyeyi nasıl avuç avuç teslim ettiğini biliyor musunuz? hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız, ancak bazı gerçekleri ortaya koyma zamanı gelmiştir.. farklı ideolojik yollar seçilebilir, tartışılabilir ancak Ak Parti ne bir ideolojidir nede siyasi bir oluşum. Ak Parti türkiyenin çağdaş demokrasinin temellerine balta vurmak için kurulmuş bir ordudur. emperyalist bir ordu... savunduğunuz partiyi ayrıntılı bir şekilde araştırmanızı tavsiye ediyorum.
ayrıca birilerine çamur atmak sizi yüceltmez, Türkiye böyle ilerlemez. lütfen ahlakınızı koruyarak yorum yapın, bu emir olarak algılanmasın, sadece insani bir istek... iyi forumlar

ahlak ve edep dersi verecek en son kisi sizin gibilerdir!... sizide anliyorum halkin istegi yönünde tam anlamiyla olmasada bir karar cikiyor ve bunu bile hazmedemiyorsunuz..
Sizin gibi asalaklar önümüze asla takoz olamaz!

Mcht_Ln 07-30-2008 21:19

Sıradakini alalım... 8)

kardelen007 07-30-2008 21:19

Tüh bak göremedem haber falan izleyemdim bugün....Turşu satıyodur yüzü nolsun??? :D :D :D

oguzdesouza 07-30-2008 21:19

Alıntı:

Alıntı:

desteğin için teşekkürler ;)

ne demek ben teşekkür ederim :)

parabol 07-30-2008 21:19

Haberi askeri kampta kocaman lcd karşısında aldım...Tüm gün haberi alcam diye denize bile girmedim....

Haber açıklanınca arkamdan bir kadın bir feryat bastı "Allah kahretsin yaaa" şeklinde bende dönüp "olması gereken oldu hanımefendi dedim" İnanın o anda subay astsubay ve eşleri öyle bir baktılar ki hayatımın tehlikeye girdiğini düşündüm bir an... :D

forumcu 07-30-2008 21:24

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Mahkeme ne dedi?

ya oğuz sen ne cins adamsın ya:) chp sitesinde chpli Ak Parti sitesinde Ak Parti li oluyosun... sende haklısın zaman kötü :D
bu arada arkadaşlar farkındamısın bilmem ama anayasa mahkemesi Ak Parti yi suçlu buldu ve ceza verdi bu hareketlerinizle suçunuzu itiraf etmiş oluyorsunuz, ve Allahtan beteri gelmedi diye dua ediyorsunuz...
bu adama ölümü gösterip komaya razı etmedir.. aranızdan kaçı Ak Parti nin çıkardığı yasalardan haberdar? kaç yasanın meclisten döndüğünü bileniniz ne kadar? o yasaların ne işe yaradığını türkiyeyi nasıl avuç avuç teslim ettiğini biliyor musunuz? hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız, ancak bazı gerçekleri ortaya koyma zamanı gelmiştir.. farklı ideolojik yollar seçilebilir, tartışılabilir ancak Ak Parti ne bir ideolojidir nede siyasi bir oluşum. Ak Parti türkiyenin çağdaş demokrasinin temellerine balta vurmak için kurulmuş bir ordudur. emperyalist bir ordu... savunduğunuz partiyi ayrıntılı bir şekilde araştırmanızı tavsiye ediyorum.
ayrıca birilerine çamur atmak sizi yüceltmez, Türkiye böyle ilerlemez. lütfen ahlakınızı koruyarak yorum yapın, bu emir olarak algılanmasın, sadece insani bir istek... iyi forumlar

ahlak ve edep dersi verecek en son kisi sizin gibilerdir!... sizide anliyorum halkin istegi yönünde tam anlamiyla olmasada bir karar cikiyor ve bunu bile hazmedemiyorsunuz..
Sizin gibi asalaklar önümüze asla takoz olamaz!

valla imanlı olduğunu soyleyen birine yakışmayan sözler bunlar. beni tanımazsın nasıl olduğumu nerden biliyorsunda hakaret ediyorsun? bu arada takozu önünüze koymak isteyen kim?

Demokrat 07-30-2008 21:28

ben yazdiklarindan yola cikarak yorum yaptim... neresinden tutsak elimizde kaliyor bu arada milletin imanindan, parasindan sanane :) takoz olayini senin daha iyi bilmen gerekir 8)

forumcu 07-30-2008 21:33

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
ben yazdiklarindan yola cikarak yorum yaptim... neresinden tutsak elimizde kaliyor bu arada milletin imanindan, parasindan sanane :) takoz olayini senin daha iyi bilmen gerekir 8)

ne yazdımki? daha iyi biliyosam bırak ben karar vereyim :)

Necip Fazil 07-30-2008 21:33

Sayfalar dolusu tez yazabilirim şuan bu konu hakkında ama " Allah c.c. hakkımızda hayırlısını bizlere nasib eylesin " demek şuan itibari ile yeter gibime geliyor.

Ergenekon operasyonu ile belini büktüğümüz derin devletin, bu karar ile dizlerini de kırmış bulunuyoruz.

Velhasılı kelam, " Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes, Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es... "

VesseLam ;)

Meftun 07-30-2008 21:34

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Haberi askeri kampta kocaman lcd karşısında aldım...Tüm gün haberi alcam diye denize bile girmedim....

Haber açıklanınca arkamdan bir kadın bir feryat bastı "Allah kahretsin yaaa" şeklinde bende dönüp "olması gereken oldu hanımefendi dedim" İnanın o anda subay astsubay ve eşleri öyle bir baktılar ki hayatımın tehlikeye girdiğini düşündüm bir an... :D

canım benim :D

ben de metroda çığlık atınca kadının biri şimdi sana ne faydası var bunun dedi :D

adamın biri de cidden mi deyip telefona sarıldı...

keşke güngörendeki olay olmasaydı da kutlayabilseydik ;)

Meftun 07-30-2008 21:35

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Sayfalar dolusu tez yazabilirim şuan bu konu hakkında ama " Allah c.c. hakkımızda hayırlısını bizlere nasib eylesin " demek şuan itibari ile yeter gibime geliyor.

Ergenekon operasyonu ile belini büktüğümüz derin devletin, bu karar ile dizlerini de kırmış bulunuyoruz.

Velhasılı kelam, " Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes, Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es... "

VesseLam ;)

seni görmek çok güzel, hele ki sevincli bir günde ikinci bir sevinç sebebi oldun ;) hoş geldin :)

All times are GMT +3. The time now is 23:23.