![]() |
Alıntı:
Evliya-ı RAP Cemiyeti<<== ;D;D |
Alıntı:
|
Köprü altı darbe planı :w: Şarkısıda hazır,Duman'dan ;D
Perdiven altıda olabilir ;D |
Benden bülent abi nasıl olur...:)
Haketmediğimi düşünüyorum orayı...:) |
Alıntı:
|
madem maliye bizde :)
kimse bütçesinin dışında harcama yapmasın..her kurum ve bakan kardeşlerimiz tasarruf yapsın:) hüdaverdi kardeşimde komutanlara söylesin tskdaki korkunç israfa son versinler..bütçeden aslan payını alıpda hala kısıtlı imkanlarla terörle mücadle ediyoruz, karakollarmıza ödenek yok gibi açıklamalar yapıp topu taça atmasınlar.. tasarruf tedbirlerini ve sunumumu bakanlar toplantısında gerekli bakanlıklara ileteceğim:) kaynağınızı kendini imkanlarınızla sağlayın :) yağma hasanın böreği hesabı kapanmıştır...:)ne kadar köfte o kadar ekmek:) |
Alıntı:
Çok hoş bir yorum olmuş ... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Abi beni çok muhteşem bir yere yazmışsın ah gel bir Diyarbakırın halini gör abi ..:) İçler acısı 10 yıldır ihale aşamasında olan yerler vs vs beni çok süper yere verdin abi teşekkür ederim ben hemen işe koyuluyorum.Ya ALLAH Bismillah..:)
|
Ahmet, zAHMET oldu, sonunda oluşturmuşsun kabineni,
zaten biraz daha gecikseydin, kabineyi kurma görevi muhalefete geçecekti ;D Milli Eğitim Bakanına bugünlerde oldukça kızgınım. Milli Eğitim konusunda zerre kadar bilgisi yok. KPSS açıklandıktan sonra bir TV programına katıldı. Kendisine dediler ki "Sayın Bakan KPSS de branş sıralamalarını verecek misiniz?" Nimet Çubukçu afalladı, konuşamadı. Branş sıralaması ne demek anlamadı? Şok oldum, dondum kaldım. Gidip anneme sordum branş sıralaması ne dedim? takır takır söyledi, :) böyle birini nasıl olur da bakan yapıyoruz anlamıyorum. bir dönem sosyal hizmetlerden sorumlu bakandı, bu bakanlığa ait birimlerde çalışan arkadaşlar kadının hiçbir icraatına şahit olmadıklarını söylediler. böyle tembel ve cahillerin partimizde ne işi var? çekilsin ben geçecem yerine ;D |
işi ehline vermek bu yüzden önemli..eminim milli eğitim hakkında başbakakn bakandan daha fazlasını bilgisi vardır..
akpartinin yanlışlarının başında da bu geliyor kim başbakana yada abdullah güle yakınsa lobi faaaliyetleriyle bakanlığı kapıyor..bence kabinede revizyon şart..referandumdan sonra bazı bakanlarda görülen metal yorgunluğunu görev değişimiyle yeni dinamik ve liyakatli olanlarla değiştirilmelidir.. |
Alıntı:
tam adamına koymuşsun abi hee...:@:@ |
Cumhurbaşkanı: Ukba
Başbakan: Hüdaverdi Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Mavera Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Hakan Özkan İç İşleri Bakanı: El Emin Kültür ve Turizm Bakanı: Akıncı 34 Diyanet Bakanı: Furkanca Bakış Milli Eğitim Bakanı: adem etyemez Maliye Bakanı: AK Kelebek Tarım Bakanı: Hatice Orman Bakanı: Ertuğrul Özgül Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: ALmi' Ulaştırma Bakanı: Nun Devlet Bakanı: Fırat Devlet Bakanı: Noktaların Efendisi |
İyice düşüşe geçmişim. Tam alta alsaydın Murat.
|
la sonunda beni disisleri bakani yaptin ya, ölsemde gam yemem.. ilk isim kibrisi yunanlilara vermek olacak, halkiyla beraber :)
|
İlk vaadim,her eve bir kılıçdaroğlu :w:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Başbakan: Hüdaverdi
Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Mavera İç İşleri Bakanı:ElEmin Diyanet Bakanı: Furkanca Bakış Maliye Bakanı: AK Kelebek Bu kadro bana hiç tekin gelmedi..:) Kadronda yer almak ayrı bir güzel abi Teşekkür ederim.:) |
Alıntı:
niyeki ya ben cemil cicek i cok begeniyorum ve bence hükümetimizin agir toplarindan.. |
Alıntı:
tamahkarları sevmem, bir dahaki dönem milletvekili olarak kal da gör bakim :) |
Alıntı:
o adanın canı cehenneme. ne yunana kalsın ne türke. Allah tsunamiyle vurur inşallah Kıprısı. |
Alıntı:
yok yunanlilarla anlasirdik biz onlara kibrisi verelim onlarda maci yarin fenere versin :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ula o kadar kişiyi bakan yaptık, bi beğeni, bi teşekkür bile gelmedi be, ne cimri, ne pinti insanlarsınız beyav ;D
bu ne biçim bir hayat, bu ne bohem hayat? bu ne iştir anlamadım gitti... aaa ;D neyse bu kabineyi unutmıyacam, cimrilerden kabine oluşturdum, en kısa sürede değiştiriyorum sizi :) |
Alıntı:
|
bak biraz dımdım ettim, beğeniler gelmeye başladı, olmaaaz istemem artık. zaten bi kıymeti de kalmadı. bir dahaki sefere yoksunuz dediysem yoksunuz, boşuna beğeni verip kendinizi kurtarmaya çalışmayın ;D
neyse hadi, istemem yan cebime koyun ;D |
İstemiyorsan eksi beğeni vereyim yöneticiler veriyor nede olsa :w:
|
Esasında bende yapacaktımda...
Kabineleri görünce içim karardı...;D Bu kadro iş başı yapsın... Devlet birbirine girmezse bende hiç bir şey bilmiyorum...;D |
Girmeden zaten çıktı isyan :)
|
Alıntı:
3 yıllık forum hayatımda, profilime tıkladığımda şu Efendinin ismini bir türlü göremedim beyav ;D cebinde akrep var kesin.. |
Alıntı:
Öyle bir alışkanlığım yok...;D |
Başbakan: Hüdaverdi
Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Mavera İç İşleri Bakanı: El Emin Diyanet Bakanı: Furkanca Bakış Maliye Bakanı: AK Kelebek Abi bu kadronun neresine artı vereyim ki :) Kadro hiç tekin değil ülkeyi sadece uçuruma götürür..:) |
Alıntı:
ah o ne acıdır ki o eksiler beğeni puanlarını götürür, ah sen gel onu bana sor, yüreğime sor, yanıyor hacı yanıyor. keretanın beğenisi de çok olunca bayağı bi götürmüştü benimkileri ;D dedim hacım haram mı bu beğeniler? alnımızın teriyle kazanıyoruz ne yapıyorsun uçuruyorsun eksi meksi beğeni ne iş? tekme tokat girdiydik birbirimize ;D |
Alıntı:
ne demekEl Emin, bi dahaki sefere başbakansın, unutturma ama bana ;D |
Yani sayfalar dolusu nasıl yazabiliyorsunuz hayret ediyorum :)
Forumun hatunları sizi esefle izliyor =) Konuya odaklanın bu bir, ikinci olarak, başlıkta; Başbakansınız. Bakanlarınızı Forumdaki Hangi Üyelerden Seçerdiniz? Diyor, yani siz başbakansınız, başkası değil! Başlığı açan riayet etmiyor ki, diğerleri odaklansın =) Bu bir bant kaydıdır, lütfen dikkate alınız :) |
Alıntı:
başlığın sahibi yüksek derecede mütevazi olduğu için kendini başbakan yapmıyor, ama haklısın başlığa dikkat etmek dolayısıyla Başbakan olmak lazım :) |
Sistemi değiştirdim...
Diktatör akıncı... Kabine vs yok... |
| All times are GMT +3. The time now is 23:39. |