![]() |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ?
17.27 2-İsim? Rıdvan 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 29.10.1988 Akrep burcuyum..:) 4-Dövmen varmı ? ne dövmesi yaa töbe töbe :) 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? yok hıçkırarak ağlayacak kadar bi kız yok ;) 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Cola Turka:D 8-Tercih ettiğin rakam ? hep tek sayılar 1,3,5,7,9 :) 9-Sevdiğin müzik türü? Rap,türkü :) 10-En sevdiğin çiçek ? gül,lale 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? anlamadım :) 12-Sevdiğin renkLer? sarı mavi şampiyon fener:) 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Allah'ın izni ile başarılı mutlu.. 14-A$ıkmısın? yok aşık oluncak kız yok.. 15-AiLeiLen mi tek mi? ailemle tabiki.. 16-Tuttuğun takım ? FENERBAHÇE :) 17-OLmazsa oLmazın ? cp tlf ve bilgisayarım :) 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? yok 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? boşa giden 5 yılımı silmek isterdim.. 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? yaa sabah olmuş offff :) 21-En nefret ettiğin hareket? sokaka otobüste yüksek sesle konuşulması yemek yerken ağzın şapırtılması 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? bilmem 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? yaa ben seni görünce dilim tutuluor.. 24-Takma adın ? Rıdo derler hep :) 25-En sevdiğin spor? Yüzmek,futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? iş kız olunca fena utangacım ama yeri geldimide lafımı koyarım ;) 27-Konu$tuğun diLLer? azıcı Türkçe başka yok :) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? hmm ok :) 29-$imdi saat kaç? 17.35 valla :) 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? YTÜ 2 yıllık okuorum :) |
Daha İyi Tanıyalım...
belki size tuhaf gelebilir ama bu tür sorularla insanlar birbirini tanıyabilirmi sizce, yada şöyle soralım, ne kadar tatmin eder insanı bunlar???
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 09.15 ;D
2-İsim? YARADILMIŞLARIN EN ŞEREFLİSİNİ DÜNYAYA GETİREN MÜBAREK KADININ ADINI TAŞIYORUM(£M!N£) 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 10.03.1986 BALIKIM YAW BALIK ;D 4-Dövmen varmı ? :-\ HAYIR.. 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? ::) HAYIR ... 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? İKİSİDE DEĞİL 8-Tercih ettiğin rakam ? 1 9-Sevdiğin müzik türü? BEN BİR KIRAÇSEVERİMMMM :P 10-En sevdiğin çiçek ? PAPATYA 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? MENFAAT İÇİN YALTAKLIK YAPMAK IĞĞ >:( 12-Sevdiğin renkLer? MOR BEYAZ SİYAH 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? İYİ BİR YÖNETİCİ OLMAK İSTİYORUM... 14-A$ıkmısın? HAYIR YAW ??? 15-AiLeiLen mi tek mi? AİLEM ..ONLARSIZ ASLA 16-Tuttuğun takım ? TAKIM TUTMUYORUM ;) 17-OLmazsa oLmazın ? ÇOK VAR YAW HANGİSİNİ SAYSAM :D 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? HEPSİ YANIMDA ÇOK ŞÜKÜR 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? HAYATIMDAN ŞİMDİLİK MEMNUNUM... 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? BİRAZ DAHA UYUYAYIM LÜTFEN ANNE YAAA 21-En nefret ettiğin hareket? EL HAREKETİNDEN VE BAŞÖRTÜME ÇARPARAK SARILMALARI IĞĞĞ >:( 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? KENDİM OLMAK EN GÜZELİ 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? BEN ÖZÜR DİLEMEYİ PEK SEVMEM KEŞKE ARA SIRA YAPABİLSEM.. 24-Takma adın ? YOK 25-En sevdiğin spor? MASA TENİSİ 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? UTANGAÇLIK NEDİR BİLMEM ;D TABİ BAZI YERLERDE MUHAKKAK OLUR.AMA BEN ÇOK AÇIKSÖZLÜYÜM ZİRA BİÇOK ZAMAN BENDE KAYIPLARA YOL AÇTI :( 27-Konu$tuğun diLLer?TÜRKÇE ;D YUNANCA 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? ALLAHA EMANETSİN.. 29-$imdi saat kaç? 09.25 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??İSTANBUL ÜNİV. SOSYAL BİLİMLER YÜKSEK OKUL mezunuyum |
Daha İyi Tanıyalım...
BUNU YAPTIĞIMA İNANAMIYRUM OYSA İLK OKULDA ÖĞRETMİŞTİ HOCAM KIZIM O ÖLE YAZILMAZ 03.10.1986 ;D DEĞİL 10.03.1986 ;D :P EE BU DURMDA ZEYCAN HOCA SANA İHTİYACIM VAR...::) SABAH SEDASI MI ÇARPTI NE :-X...
|
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
SLM ARKADAŞLAR
|
Daha İyi Tanıyalım...
22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin?
FATİH SULTAN MEHMET(HER NE KADAR KIZ OLSAMDA DİŞİ VERSİYONU OLMAK İSTERDİM) |
Daha İyi Tanıyalım...
slm arkadaşlar hayırlı forumlar
|
Daha İyi Tanıyalım...
Bu sorulara içten ve doğru cevap verelim maksat birbirimizi daha iyi tanımak
1-Saat kaç ? 21:36 2-İsim? çetin sezen 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 16,04,1983 koç 4-Dövmen varmı ? hayır,zaten bi insan vücuduna niye bişeyler çizdirirki hiç anlamam 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır,zaten ilahi aşk(ALLAH cc) hariç birisine aşık olduğum için ağlıyacağımı hiç sanmıyorum 6-Pepsi mi Coca coLa mı ?bizamanlar coco cola idi allaha şükürki şimdi öğle biderdim yok 8-Tercih ettiğin rakam ?özellikle birakam tercih etmem(batıl inanç bana göre) 9-Sevdiğin müzik türü? etnik müzikler(enstürmantel) 10-En sevdiğin çiçek ? gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? geyik muhabbeti(ne olduğunu hala anlıyabilmiş değilim?) 12-Sevdiğin renkLer? siyah ve gri 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? geleceği sadece ALLAH cc bilir,işallah güzel yerlerde sağlıklı,başarılı ve mutlu bihayatım olur 14-A$ıkmısın? hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? ailemle 16-Tuttuğun takım ? beşiktaş 17-OLmazsa oLmazın ? dürüstlük ve disiplin 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? YOK 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? hayatım boyunca bazen iyi bazende kötü günler yaşadım ama hiç bi zaman keşke şuda olmasaydı demedim,hayat bi yap bozun parçaları gibidir bence bi parça değişirse hepsinin değişmesi gerekir o yüzden ALLAH cc hakkımızda ne hüküm verdiyse ona razıyız 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey?uyandığımda ilk olarak o gün yapmam gereken şeyleri düşünürüm ve daha yataktan kalkmadan o günün programını kafamda yaparım 21-En nefret ettiğin hareket? riyakarlık ve yalancılık 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? fatih sultan mehmet 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? öle biri yokki 24-Takma adın ? HAFIZ 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? utangaçım fakat sölemek istediğim bişeyide çekinmeden sölerim bukonuda cesurumdur 27-Konu$tuğun diLLer? türkçe,çerkezce,biraz ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? ALLAHA ŞÜKÜR 29-$imdi saat kaç? 22:00 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? AÇIKÖĞRETİM ÜNİ/İKTİSAT 2. SINIF |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
şimdi ne gerek var böyle sorulara. saime çetin çanakkale ak parti il özel kalemi, ayrıca il gençlik kolları yönetim kurulu üyesi bu kadar bilgi yeterlimi acaba
|
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
1.10.30
2.eray 3.1987 akrep 4.hayır 5.hayır 6.cola turca 7.boş 8.5 9.rack 10.kasımpatı 11.kim daha güçlü muhabbetleri 12.siyah,beyaz,kırmızı 13.kahpe kötü bir dünyanın içinde 14.hayır 15.ailemle 16.beşiktaş 17.beşiktaşın maçları 18.can(mersin) 19.kötülükleri 20.yinemi okul ya 21.el şakaları 22.ben halimden memnunum 23.defol başımdan 24.sefek 25.futbol 26.utangacım 27.türkçe,ingilizce,çerkezce 28.ooolllmmmaaazzz 29.11.00 30.şişli endüstri meslek lisesi |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? - 21.00
2-İsim? - Elif 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? - 1991,İkizler 4-Dövmen varmı ? - Hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak - Hayır kadar a$ık oLdugun oLdumu? 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? - Hiçbiri 8-Tercih ettiğin rakam ? - Çift sayılara ayrı bir sempatim vardır. 9-Sevdiğin müzik türü? - :-\ 10-En sevdiğin çiçek ? - Kardelen (Asi olduğu için) 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? - :-\ 12-Sevdiğin renkLer? - Başta siyah eflatun. mor 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? - :-\ 14-A$ıkmısın? - Hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? - Aile 16-Tuttuğun takım ? - Takım tutmuyorum. Ama Anadolu takımlarıyla aram iyidir. :) 17-OLmazsa oLmazın ? - :-\ 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? -Yok 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? - :-\ 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? - Hiç bir şey düşünmediğim. 21-En nefret ettiğin hareket? - :-\ 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? - :-\ 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? - Birşey söyLemek istiyorum ama söyleyemiyorum. 24-Takma adın ? - Yok 25-En sevdiğin spor? - Yok 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? - Ortamına göre değişir. 27-Konu$tuğun diLLer? - Sadece ana dilim ki o da Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? - :-\ 29-$imdi saat kaç? - 23.33 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? - İmam Hatip Lisesi |
Daha İyi Tanıyalım...
1-11.48
2-Fatma 3-09.09-başak 4-hayır 5-hayır 6-ikisinede hayır:) 7- 8-9 9-arabesk ve rap dışında hepsi,ruh halime göre. 10-kırçiçekleri 11-aşk-meşk muhabbetleri 12-mavi,kırmızı,siyah,kahverengi 13-... 14-hayır 15-yerine ve zamanına göre tek ama genelde ailem 16-GS 17-kitaplar 18- 19-değiştirmek istediğim birşey yok, herşey için çok şükür 20-saat kaç? :) 21-yalancılık ve cıvıklık 22-bu bana kalsın... 23-yok ki. 24-yok 25-voleybol 26-yerine göre değişir 27-ing. ve türkçe:):) 28-... 29-12.02 30-Fatih üni/dış ticaret |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç -- 00:41
2-İsim:HALİT ÇETİN 3-Doğum tarihin ve burcun ne : BALIK 1987 4-Dövmen varmı :HAYIR 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumU:AZ AGLADIM :) 6-Pepsi mi Coca coLa mı :İKİSİNE DE HAYIR 8-Tercih ettiğin rakam :AKLIMDA YOK 9-Sevdiğin müzik türü:AREBESK POP KULAGIMA HOS GELEN 10-En sevdiğin çiçek :GÜL NERGİS 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı: AŞK KONULARI 12-Sevdiğin renkLer :MOR VE SİYAH 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun:NE İYİ NE KÖTÜ 14-A$ıkmısın:HAYIR 15-AiLeiLen mi tek mi: AİLEMLE YASIYORUM 16-Tuttuğun takım : GS 17-OLmazsa oLmazın :TELEFONUM 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın:EDİP 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin :İNSANLARI 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey:DEGİSİYOR 21-En nefret ettiğin hareket :EL KOL HAREKETLERİ 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin:ERKAN PETEKKAYA 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin:SENDEN COK HOSLANIYORUM 24-Takma adın :DEVRAN 25-En sevdiğin spor:FUTBOL 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü:HEMDE COK UTANGACIM 27-Konu$tuğun diLLer :ARAPCA & TÜRKCE 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük:SEBEP NE SÖZCÜGÜ 29-$imdi saat kaç:00:47 30-hangi okulda/lise de okuyorsun:MEZUN OLDUM DERSHANEYE GİDİYORUM |
Daha İyi Tanıyalım...
ben eski bir ülkücüydüm ama şimdi daha akıllı davranarak ak parti gençlik kolları saflarına katılmaktan gurur duyuyorum her şey bu millet için her şey türkiye için beni siteye üyü kabül etmenizden dolayı sonsuz şükranlarımı sunarım ben hatay/reyhanlı dan,üye oldum başarılarınızın devamını diler saygılae sunarım tüm değerli üyelere ve arkafaşlara
|
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-15:01
2-Esra 3-Doğum tarihin ve burcun ne :22.12.86-oğlak 4-Dövmen varmı :HAYIR 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumU:evet oldumm 6-Pepsi mi Coca coLa mı :hiç biri 8-Tercih ettiğin rakam :15 9-Sevdiğin müzik türü:türkü 10-En sevdiğin çiçek :GÜL 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı:para muhabbeti 12-Sevdiğin renkLer :MOR-yeşil 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun:göremiyorum :) 14-A$ıkmısın:hayır 15-AiLeiLen mi tek mi: AİLEMLE YASIYORUM 16-Tuttuğun takım :trabzonspor 17-OLmazsa oLmazın :tesbih :) 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın:Sebil 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin :Babamı 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey:kahvaltı :) 21-En nefret ettiğin hareket :işime karışılması 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin:bende kalsın 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin:Gözlerimle söylerdim 24-Takma adın :yok 25-En sevdiğin spor:bisiklet 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü:açık sözlüyümdür 27-Konu$tuğun diLLer :Türkçe-ingilizce-almanca 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük:"gayriihtiyari" 29-$imdi saat kaç:15:10 30-hangi okulda/lise de okuyorsun.karadeniz teknik üni._işletme |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
canım güzel olmuş ;) hoş geldin :D |
Daha İyi Tanıyalım...
18:42
Esma Nur 25 nisan 1984 tabiki yok :) Bir insana değil Hiçbiri (ayran) 3 İlahi/ Klasik Papatya Gevezeliğin her türü ve küfürlü konuşmalar siyah yeşil Hayır Aile Yok Ailem namazım kitaplarım ve su Hatice Rumeysam Hiçbirşeyi Elhamdülilah Uyandığımı düşünürüm Küfür, hasetçilik, inançlara saygısızlık Kimseyi İnanmadan laik olunmaz hocam demek isterdim bir öğretmenime PS Yüzme Fazla açık sözlü İngilizce, Rusça, İspanyolca, Okulda kapatmasalar Arapçada olacaktı başkent sağolsun İnşallah 18:51 Başkent Üniversitesi |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
1- 01:04
2-Ubeydullah BAYINDIR 3-22 Mart 1991 KOÇ 4- YOK 5- EVET şuanki aşkım hemde 6-Açıkçası coca cola 8-9 9-Rap/Pop 10-GÜL 11- DEDİKODU 12-SARI KIRMIZI 13-Aileme we dinime layık biri olarak inş. 14-Evettttttttttt 15-AİLEMLE 16-GALATASARAY 17-AİLEM 18-YOK 19-HAYATIMDAN OLDUKÇA MEMNUNUM 20-Sevgilim 21-YALANNN sölenmesi 22-Kimseyi Allah beni böle yaratmış böle kalmak isterdim 23-Öle bi durum yok açıkçası 24-Ubeyt 25-Futbol 26-AÇIKSÖZLÜYÜM 27-İNGİLİZCE,TÜRKÇE 28-O ANKİ DURUM GÖRE... 29-01:09 30-Liseyi dışardan okuyorum malesef |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 09:38
2-İsim? SALİH 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 1984 - YENGEÇ 4-Dövmen varmı ? YOK 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? EVET 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? KOLANIN HAMMADDESİNİN BÖCEK OLDUĞUNU ÖĞRENDİM ÖĞRENELİ TİKSİNİYORUM. 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 9-Sevdiğin müzik türü? FARKETMEZ 10-En sevdiğin çiçek ? GÜL 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? SEVİYESİZ SOHBETLER SOHBETİNDE BİR AĞIRLIĞI OLMALI 12-Sevdiğin renkLer? MAVİ 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? PEK GÖREMİYORUM 14-A$ıkmısın? MALESEF HAYIR 15-AiLeiLen mi tek mi? AİLEMLE 16-Tuttuğun takım ? BEŞİKTAŞ 17-OLmazsa oLmazın ? BEN BİR ŞEYE BAĞIMLI KALAMIYORUM BAĞIMLILIK YAPARIM :) 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? ANKARADA CAVİT KARDEŞİM 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? HİÇ BİR ŞEYİ HERŞEYİM ÇOK ŞÜKÜR İYİ 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? YİNE Mİ İŞ 21-En nefret ettiğin hareket? LAUBALİ HAREKETLERİN HEPSİ SEVİYE ÇOK ÖNEMLİ 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? R.TAYYİP ERDOĞAN 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? YOK 25-En sevdiğin spor? DOĞA SPORLARI 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? İKİSİNİN ARASI 27-Konu$tuğun diLLer? OOOOOO ÇOK AMA BİRİNİ SÖYLEYEYİM TÜRKÇE :) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? CANIM (AMA BAZEN YANLIŞ ANLAŞILIYOR) 29-$imdi saat kaç? 09:44 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? TİCARET LİSESİ 2001 DE BİTTİ BİTTİ |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
bence candan aklılar herzaman iyidir
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç =21.17
2-İsim?=Kaan 3-Doğum tarihin ve burcun ne ?11 Ekim, TERAZİ 4-Dövmen varmı ?Evet.Sağ kolumda "Hedef Turan" yazıyor. 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu?Evet :( 6-Pepsi mi Coca coLa mı ?Bir bardak su :D 8-Tercih ettiğin rakam ?6 9-Sevdiğin müzik türü?Rap 10-En sevdiğin çiçek ?Orkide 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı?Belden aşağı sohbetler 12-Sevdiğin renkLer?Mavi ve siyah 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun?Brüksel'de bir diplomat olarak 8) 14-A$ıkmısın?Eevet :) 15-AiLeiLen mi tek mi?AiLeiLen :D 16-Tuttuğun takım ?Fenerbahçe 17-OLmazsa oLmazın ?Akıl 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın?? 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ?Herşey aynı kalsın 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey?Özel :) 21-En nefret ettiğin hareket?Deniz Baykal'ın el kol hareketleri :D 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin?Kendim :) 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin?Durmak yok, yola devam :) 24-Takma adın ?AGA 25-En sevdiğin spor?Boks 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü?karışık 27-Konu$tuğun diLLer?Türk oğlu Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük?Bilmem 29-$imdi saat kaç?21.33 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??Kayseri Kocasnan And. Lisesi |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 21:27
2-İsim? Mehmet 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 2988,koç 4-Dövmen varmı ? yok,yaptırmam asla :) 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? evet 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? hiç biri 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 9-Sevdiğin müzik türü? rap ve 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? yamuk ağızla konuşan Türkçeyi kateden tipler 12-Sevdiğin renkLer? sarı,kırmızı 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? çok güzel görüyorum :D 14-A$ıkmısın? evet 15-AiLeiLen mi tek mi? aile 16-Tuttuğun takım ? GALATASARAY 17-OLmazsa oLmazın ? telefonum ve bilgisayar 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? var :) 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? Türkiyenin rejimini :D:D:D 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? kahve ve internet 21-En nefret ettiğin hareket? yere tükürenler 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Şamil Basayev 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? öyle biri yok açık sözlüyümdür :) 24-Takma adın ? MEHO ve MEMO 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? yüz yüze olunca utangaç,internette açık sözlü :D ortama bağlı bide 27-Konu$tuğun diLLer? lepşürce,Türkçe :D 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Ahde Vefa,Gubar-ı Gam 29-$imdi saat kaç? 21:33 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? hayat okulu :D |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 21.31
2-İsim? Rıdvan 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 29.10.1988 - Akrep 4-Dövmen varmı ? Hayır yok.. 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? EVET ama APTALLIK boşa gitti 5 yılım.. 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? cola turca :D 8-Tercih ettiğin rakam ? 1,3,5,7,9 yani tek rakamlar :D 9-Sevdiğin müzik türü? Rap genelde, eskilerden, nadir yabancı 10-En sevdiğin çiçek ? Gül, lale 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Kız muhabbetleri, boş boş otobüsteki yüksek sesli konuşmalar.. 12-Sevdiğin renkLer? Sarı, lacivert :D mavi.. 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Karmaşık, bazen umutlu öle bişi :) 14-A$ıkmısın? HAYIR değilim olacağımıda sanmıyorum bu zamanda sevebilceğim bi kız göremiyorum helde İstanbul gibi biyerde.. 15-AiLeiLen mi tek mi?Ailemle hep.. 16-Tuttuğun takım ? FENERBAHÇEM 17-OLmazsa oLmazın ? cep telefonum :D flash belleğim :D pasom :D 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? yok 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? Huzurlu,sağlıklı güzel bir hayat olmasını sağlardım 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? bugun günlerden ney lan :D :D 21-En nefret ettiğin hareket? el şakaları >:( 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Bediüzzaman 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Ben seni görünce konuşamıyorum acayip bişi oluyor seni görünce.. 24-Takma adın ? Rıdo :D 25-En sevdiğin spor? Yüzme, Futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? ortası :D 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe çat pat :D 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Hmm Ok :D 29-$imdi saat kaç? 21.40 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? YTÜ'de okuyorum.. |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç? 22.22 :) 2-İsim? Şeyda 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 28.01.1989, yani kova burcuyum..;) 4-Dövmen varmı ? hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? evet..:( 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? ikisinide sevmem .........7. soru nerde..:P 8-Tercih ettiğin rakam ? tercih ettiğim Şeye bağlı. 9-Sevdiğin müzik türü? rock ve bazen slow 10-En sevdiğin çiçek ? papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? yılıŞık sohbet >:( 12-Sevdiğin renkLer? gri, lacivert, siyah.. 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? İyi... :P 14-A$ıkmısın? olmak yada olmamak bütün problem bu..:) 15-AiLeiLen mi tek mi? ailemle 16-Tuttuğun takım ? GS 17-OLmazsa oLmazın ? Çikolata (albeni) 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? çoğu uzakta, Şehir dıŞına gittiler hep.. 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin? hayatımdan memnunum hiç biŞeyi deiŞmez istemem.. 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? sanırım yine geç kaldım...:S 21-En nefret ettiğin hareket? yılıŞıklık.. 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? ahmedinejad..:) 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? kendini çok beenmiŞsin biliyosun dimi... :D 24-Takma adın ? fizikci 25-En sevdiğin spor? sporla pek ilgilenmem ama yüzme. 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? çok fazla açık sözlüyüm aklımdan geçen herŞeyi sölerim karŞımdakine..:D 27-Konu$tuğun diLLer? İngilizce bide Türkçe.. :P 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? herŞeye rağmen hayat yaŞamaya değer.. ;) 29-$imdi saat kaç? 22.33 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Ankara üniversitesi. |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? o kadar ayrıntı vermem
2-İsim? Murat 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 22 Ekim 1985 Terazi 4-Dövmen varmı ? İğrençsin moderatör 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? No Problem 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Kesinlikle hayır! Ayran - Çay - Salep 8-Rakam? Rakamlara Karşı Laikim 9-Sevdiğin müzik türü? Klasik - Ezgi 10-En sevdiğin çiçek ? Manolya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? KAHVE AĞZIYLA SİYASET 12-Sevdiğin renkLer? Bordo Turuncu 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Allah Kerim derim 14-A$ıkmısın? :-) 15-AiLeiLen mi tek mi? Aile 16-Tuttuğun takım yöremin takımı TRABZONSPOR 17-OLmazsa oLmazın? Gözlüğüm 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? İskender 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin? ... 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? Memleket 21-En nefret ettiğin hareket? Faşist Düşünce 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Şükürler olsun 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? düşünüyorum 24-Takma adın ? isterdim 25-En sevdiğin spor? Futbol - Açık Tenis 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Açıksözlü - Sade (Janjanlı mekanları sevmem) 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe - Rumca (Kürtçeyi bilmek isterdim) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? inanılır gibi değil 29-$imdi saat kaç? çok ısrar ettin 15:30 gibi 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Aöf Lisans 2.sınıf |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? burda zaman yok...
2-İsim? selinay 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 22 şubat83 balık burcuyum.. 4-Dövmen varmı ? oda ne :)) 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? ağladığım doğruda aşık oldummu bilmem.. 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? onlar bende boykotlu :) 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 9-Sevdiğin müzik türü?pop slow 10-En sevdiğin çiçek ? beyaz gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? ukalaca olan!! 12-Sevdiğin renkLer? mavi kırmızı ençokta siyah.. 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? bendaha bugündeyim :) 14-A$ıkmısın? :o bilmem... 15-AiLeiLen mi tek mi? yalnız yaşanmaz.. 16-Tuttuğun takım ?galatasaray.. 17-OLmazsa oLmazın ? patetes kızartması ;D 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? :'( 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? hiçbirşeyi.. 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? yeni bir gün yeni umutlar :D 21-En nefret ettiğin hareket? bencilliklik >:( 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? hiçkimseyi.. 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? burda söyliyemem :'( 24-Takma adın ? _kartanesi_ 25-En sevdiğin spor? valeybol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? her ikiside 27-Konu$tuğun diLLer? atürkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? daima seni yaradanı hatırla ve şükret.. 29-$imdi saat kaç? ben hala zamansızım ;) 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??emekli olalı çok oldu :D |
Daha İyi Tanıyalım...
Sidaam
20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? sanırım yine geç kaldım...:S : :-))) 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? kendini çok beenmiŞsin biliyosun dimi... :-( :-) |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
içimden geldi toprağım al sana +1 ;D benden |
Daha İyi Tanıyalım...
Eyvallah toprak. Ancak ben +1'i sadece kaliteli yorumlara veriyorum. Kızma hemen buluruz orta yolunu..
|
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 18:10
2-İsim? GÜLSÜM 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 23.11.1990 4-Dövmen varmı ? 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? HAYIR 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? HİÇBİRİ 8-Tercih ettiğin rakam ? FARKETMEZ 9-Sevdiğin müzik türü? TÜRK SANAT MÜZİĞİ 10-En sevdiğin çiçek ? HEPSİ 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? YILIŞIK 12-Sevdiğin renkLer? YEŞİL,TURUNCU,MOR 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? YÜKSEK İLİM SAHİBİ HERKESİN SAYGI DUYDUĞU VESORULARA CVP VEREN 14-A$ıkmısın? HAYIR 15-AiLeiLen mi tek mi? AİLEM 16-Tuttuğun takım ? YOK 17-OLmazsa oLmazın ? AİLEM 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? YOK 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? KAHVALTI YAPMAK 21-En nefret ettiğin hareket? SOKAKTA YAPILAN EL ŞAKALARI 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? HZ.AİŞE 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? İÇİNİN GÜZELLİĞİ YÜZÜNE YANSIMIŞ BENİMLE EVLENİRMİSİN? ;D 24-Takma adın ? GÜLSİMA BİRTANE AYSİMA 25-En sevdiğin spor? VALEYBOL 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? YERİNE GÖRE DEĞİŞİR 27-Konu$tuğun diLLer? ÇOK AZ ARAPÇA ÇOK AZ İNGİLİZCE EEEE BİDE TÜRKÇE DİLİMİZİN DÖNDÜĞÜ KADAR 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? 29-$imdi saat kaç? 18:17 ;D 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? EYÜP AND İMAM HATİP LİSESİ SON SINIF |
| All times are GMT +3. The time now is 13:24. |