![]() |
BEKİR COŞKUN'u KINIYORUZ!!!
Alıntı:
|
valla ya çok komik...bugün 150 kiş yürürüz yarın 5 milyon oluruz diyor......komedi :D
|
Alıntı:
|
arkadaşlar hadi bu sayfayı boş bırakmıyoruz..içinizi dökün bekir coşkunla ilgili ;)
|
Bekir Coşkun seçimlerden önce halkçı numaralarına yatıyodu ve bütün yazdıkları halkçılık adınaydı ama seçimlerden sonra halka ''aptal'' ,''cahil'' ve koyun gibi laflar etti...Bidon Kafa lafınıda ya Yılmaz Özdil yada o söylemişti...
Bu kadar karaktersiz ve halktan kopuk olduklarını görmek iyi oldu aslında! Bunuda kovarlar yakında bence:) |
ne oldu kaç maildeyiz şimdi?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
en son 360lardaydı onu tunahan hesaplıyordu sabah günceller herhalde
|
Alıntı:
|
heyyy!! nerdesiniz gene kaybolmuşsunuz!!! siteyi terketmeden önce mutlaka buraya bi msj!!!lütfen...
|
tamam attayımda ne söyleyeyim..
arkadaşlar lütfen bekire mail atın adamı boş bırakmaya gelmiyo..sonra azıtıyo adam yahuuuuuu ;D |
ben buradayım 3-5 nöbetçisi
|
aklıma kınamak kelimesinden kına yakmak geldi.şu bekire bide kına yakalım müsait yer varsa ;)
|
ben çıkıyorum...nöbet senin aksa....iyi geceler...
|
tamam.. allah rahatlık versin
|
toplantıdan çok sonuç aldık 43 gencimiz daha mail attı +43
|
en son 361 idik...akgençlikkilis'in dün 126+43 maili daha oldu ve saat 09.36 itibariyle mail sayımız 361+169: 530'a ulaşmıştır.
Akgençlikkilis böylece 500.mailin sahibi olmuş ve +8 beğeniye hak kazanmıştır.+1'ini ben veriyorum.Diğerlerini de paylaşalım arkadaşlar.Ayrıca bugün saat 12.00'a kadar akgençlikkilis'i geçen olmazsa en çok mail atan üye olarak +10 beğeni daha kazanacaktır... |
1 de ben verdim akgenclikkilis ' e . neyse mail atayım bos durmayayim ayni adreslerden bi 70 tane civarı yolliyalim ne yapalim Bu arada günaydın
|
bekir çoşkun benim mailleri hackledi galiba giremyorum msne :D :D
+1 verilmiştir akgençlikkilis |
metni hazırlayın bütün gazete tv radyo mail adreslerine yolliyaylim protostomuzu
|
Benim metnim hazır...Birkaç tane daha olsun istiyoruz..Tek çeşit olmasın;)
|
metni yayınlarmısınız sabırsızlıkla bekliyorum
|
53 adet mail daha gönderildi
|
530+53: 583!
Ngerekliinsan teşekkürler... |
BALÇOVADAN 77 MAİL DAHA EKLEYİN...
BU ARADA AKTUNAHAN,TASLAK BİRAZDAN ELİNDE OLACAK... |
583+77=660 tşk sahill35 |
Gönderildi.
|
helal beee bize.....maşşallah yaa bayagı göndermişiz...hadi arkadaşlar durmak yok maillere devam............
|
Gerçekten bu olayın bu kadar olcanı tahmin etmiyodum ama helal olsun...İlk başta 2 tane yolladığım için seviniyodum fazladan yolladım diye ama şimdi baktımda 120 tane yollayan bile var:)
|
ugur34 arkadaşımızın da mailiyle sayım kampanyamıza son verelim arkadaşlar.
24 saat içinde 661 adet mail yollandı Bekir Coşkun'a. Mutlaka görmüştür durumu,bugün köşesine de almamış zaten.Bu demek oluyor ki zoruna gitti mailler ve deşifre etmek istemiyor.Yani amacımıza ulaştık arkadaşlar... Herkesten Allah razı olsun.Akpartiforum olarak çok iyi işler başarabileceğimizin teminatı olsun bu kampanya. İsteyen devam edebilir tabi mail atmaya;ama sayım işlemi bitmiştir. Yoruldum dünden beri (: Hem dün de bugün sona ereceğini söylemiştik zaten... Teşekkürler AkGençlik |
herkese teşekkürler ediyorum.....bir günde çok güzel bir iş yaptık....bu işlerle ugraşan aktunahan ak saliha vuslat 19 a canı gönülden tebrik ediyorum....hepinize + begeni vererek ödüllendirmek istiyorum... ;D ;)
|
bende meil atan herkeze teşekkür etmek istiyorum var olduğumuzu görmeyen iki çift göze gösterdiğiniz için
artık bizim hakkımızda daha dikkatli konuşur eeee isterse konuşmasın artık tepkisiz kalmıycağımızı biliyo :) teşekürler AKgençlik |
Arkadaşlar güzel bir grup çalışması oldu tşkler
|
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.GÜCÜMÜZÜ ,FİKRİMİZİ MÜDAFAAYI,GERÇEKLERE PARMAK BASMAYI,GİZLİ DEĞİL HALKIN TA KENDİSİ OLDUĞUMUZU KANITLAMAYI GÖSTERMEK İÇİN YAPTIĞIMIZ BU ÇALIŞMA İNŞALLAH AMACINA ULAŞACAK.
|
Çok teşekkürler arkadaşlar böyle birlikte hareket edelim hep..
|
Evet arkadaşlar,bu başlangıç olsun bizim için...Daha yapılacak çok iş var biliyorsunuz ki...Büyüklerimiz Ankara'da,biz ise burada çalışalım...
Türkiye için, Durmak Yok,Yola Devam! |
bu calısmadan dolayı sizleri tebrik ediyorum degerli akgenlik arkadaslarım..
Durmak yok yola devam! |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 14:09. |