![]() |
Çok önceden üye olmuştum ama işimden dolayı toplantilara katilamiyodum tekrardan katıldım
|
İsmim bereket Şırnaklıyım Akpartinin büyük bir hayranı ve destekçisiyim başta Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere kendisine olan sevgim küçük yaştan beri en son Şırnak'ta bir spor salonu açılışına gelmişti orda görmüştüm sarılmıştım ve diyorum keşke bir daha görüp sarılsam
|
Baya bi akparti sevdalısı ve takipçisiyim burayıda nasıl üye olurum nasıl aralarına katılırım ye baktım ve bu siteyi bulup üye oldum inşallah daha çok üye olunacak bütün çevremiz be arkadaşlarımızla
|
Kayıt Şırnak ama istanbulda ikamet ediyorum yaşıyorum
|
Bu konu hakkında bizim ne yapacağımız hakkında bilgi verilebilirse çünkü siteye Yen'i üye oldum
|
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan 16. AK Parti kuruluş yıl dönümünde üye sayısını 2 katına çıkartılmalıyla ilgili konuşunca AK Partiye nasıl üye olunuru araştırırken gördüm siteyi hemen üye oldum.AK Partiye de üye olucam.
|
Ben araştırma yaptım buldum
|
Ak parti wep sitesinde keşfettim
|
Ak partiye nasil üye olurum diyebaktim bu siteyi gordum yeni kayit oldum bu siteye
|
Alıntı:
|
Araştırdım
|
Ben kendim buldum araştırırken
|
Ben kıbrısta yaşıyorum ve ak parti kadın kollarına üye olmak istiyorum onun için üyelik başvurusu ararken bu siteyi buldum ve üye oldum
|
kimseden duymadım kendi isteğimle araştırdım
|
Ak parti ile daha fazla nasıl yakın olurum diye araştırırken buldum
|
Ak parti ile daha yakın nasıl olabilirim diye araştırırken buldum
|
öncelikle merhaba. internette araştırma yaprak haberdar oldum
|
İnternette
|
Foruma birisinin tavsiyesiyle üye olmuyorum Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdğanın sanatına ve siyasetine olan merakım sayesinde keşfettim sizleri tanımak dost olmak isterim
|
her şeyin bir formu vardır düşüncesiyle ak gençlik üyelik yazdım google ye
|
Merhaba, internetten araştırma yaparken karşılaştım ve destek vermek için üye oldum.
|
Uzun zamandır Ak gençlik kollarına üye olmak istemekteydim kendimi bildim bileli siyasi Görüşüm cevrem tarafından kabul edilmesede ben kendimi Reisin bu kutlu yoluna adamış bulunmaktaydı ve Yerimi almak istemekteydim Ak Parti il genel merkezine giderek üye olmaya cekindigimden dolayı uzun arayışlar sonucu kendimi burada buldum ve yakin zamanda aktiv rolda yer almak istiyorum inancım tam Uzun Adam Var Olsun yeter
|
Zaten üye olmak istiyorumdum kendim üye arkadaşlarım var bende olmak istiyorum dedim anlattılar bende oldum teşekkürler 😊
|
Yakın akrabam burhan türk akp üyesi kendisinden duydum
|
Ak sevdasına 😎
|
AK PARTİ
İnternet sayesinde bu kutlu davaya adanan insanlarla birlikte ölmeye geldim HER ZAMAN HAZIRIM REISIN IZINDE
|
internetten
|
İnternetten araştırma yaparken karşılaştım ve destek vermek için üye oldum. Aranızda bulunmaktan çok mutluyum.
|
Alıntı:
|
Akparti genclik kolu formunu arkadaşım uygun söyledi ve bende kaçırmak istemedim
|
Akp her zaman yanımızda çok çalışan bir parti en güçlü parti durmak yok yola devam diyoruz bizde her zamanda yanında olacağız başkanım büyüksün
|
Uzun zamandır üye olmak istiyordum bu gün fırsat oldu bana
|
İnternetten haberdar oldum
|
Selam in aleykum Allah mubarek etsin yar ve yardimcimiz olsun. Aktif olarak hizmet etmek için uyelik ariyordum. Buradan uyelik yaparak Ak hizmette hizmet olacagimi dusuncesi oluştu.
|
Çok eşlik yasal olma tehlikesi var söylemlerini araştırırken forum ile karşılaştım
|
Ak parti frumdan nasıl haberdar oldunuz?
İnternet aracıliği ile akparti faliyetlerine merakım sonucu keşf etmiş oldum.
|
Akimi arastirirken
|
Hersey ak parti icin
|
Kendim internet adresinden buldum 😊
|
İnternet aracıliği ile okuduğum ildeki ak partinin faaliyetleri hakkında bilgi edinmek için...
Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
| All times are GMT +3. The time now is 00:38. |