![]() |
bende cok kötü bir Ferdi Hayraniyimdir
Basta Mechul olmak üzere sonrasinda Ümmü Selemeye Ferdi Tayfurdan herkesin bildigi "Emmoglu"yu armagan ediyorummm afiyetle dinleyin hehe |
Alıntı:
çok teşekkür ediyorum komşiiii bende sana SABAHÇI KAHVESİ'ni gönderiyorum tepe tepe kullan... :w: :utandım: |
Alıntı:
ferdi tayfur ve ben :utandım: teşekkürler:saygılar: |
Alıntı:
umduğunla değil bulduğunla yetin... :w: |
Sagopa Kajmer- Bir pesimistin gözyaşları..
Kaç tabut gömülecek yer altına ya da kaç kişi gidecek habersiz uzaklara kaç yalan yıkacak güvenleri kaç satır yazılacak kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına kaç damla gözyaşı dökeceksin uğruna.. kaç yarın bekleyeceksin sonralara kaç damla gözyaşı.. Herkese gelsin özellikle benim gibi dertli olan Meçhul kardeşime :) |
Alıntı:
Aslında hiç sevmem ama gönderen kişiye göre kabul ediyorum :hihi2: ve az önce ÜMMÜ ye dediğim gibi umduğununla değil bulduğunala yetinmeyi bilmeliyiz... :w: teşekkür ederim kardeşim... sanada sgopa dan en sevdiğin şarkısı ğelsin kusura bakma ben hiçbir şarkısını bilmiyorum daa... :utandım: ;D :utangaç: |
Nostalji takılıyorum Raj Kapoor Avare bana armağan etmeyen herkese armağan ediyorum bu demektir ki herkese armağan ediyorum....
|
Ahmet Baydaroğlu'ndan Gençliğim
Gençler severim sizi, Şahlandır sevgimizi,gençliğim. El ele vermeliyiz, bölmek isterler bizi, gençliğim. Bölünme parçalanma, Eller sözüne kanma. Sevgiyi rehber eyle, yorulma usanma, gençliğim Varolsun Türk ulusu, bu millet berrak bir su. Kenetlenmemiz lazım ,dört taraf kurmuş pusu, gençliğim. Bölünme parçalanma ,eller sözüne kanma Sevgiyi rehber eyle yorulma usanma, gençliğim. Önkuzu meler gider, her derde güler gider. Anası dursun demiş, dağları deler gider, gençliğim. Bölünme parçalanma, eller sözüne kanma Sevgiyi rehber eyle ,yorulma usanma, gençliğim. Tüm AK gençliğe armağan olsun |
Selçuk Küpçük Sarabilmezsin
Bu da sevenlere gelsin :))) |
Yine bir nostalji Çoşkun Sabah Anılar bu gece saatinde uykusuzluk nöbeti tutmuş siteyi mekan tutmuşlara armağan ediyorum
|
Alıntı:
|
Nurettin Rençber --- Eski Yara
Herkese Gelsin :) |
Iki Alyans - Yücel Arzen & Devrim Gürenc
Ümmü Seleme Bacim bakalim bunu begenecekmisin |
Her günün ardında senden bir ümit var
Hep gelecekmiş gibisin İçimde bir duygu gözümde bir hayal Sanki sevecekmiş gibisin Sevmek acı dolu sevmek çile dolu Çektirecekmiş gibisin Aklımı başımdan beni şu canımdan Sanki edecekmiş gibisin Ne sevdim diyorsun nede seviyorsun Açmayan bir çiçek gibisin Ne senle ne sensiz geçmez oldu hayat Vazgeçilmez tesellisin İçimde bir duygu gözümde bir hayal Sanki sevecekmiş gibisin Her sözün ardında gizli bir davet var Gel diyecekmiş gibisin Aşkın kanununu kaderinin yolunu Sanki çizecekmiş gibisin Gönül toprağına dert yağmurlarını yağdıracakmış gibisin Yeşeren ümidimi kendi ellerinde sanki koparacak gibisin Ne sevdim diyorsun nede seviyorsun Kokmayan bir çiçek gibisin Ne senle ne sensiz geçmez oldu hayat Vazgeçilmez tesellisin Aklımı başımdan beni şu canımdan Sanki edecekmiş gibisin sevecekmiş gibisin orhan gencebay uzun oldu ama paylaşmak istedim çok güzel sözler |
yaşamak adı için yaşamak.
ve düşmek sevdasıyla toprağa.. ömer karaoğlu.. |
Toygar ışıklı Kalbimdeki sancı
akparti forum ailesine gelsin... |
uğur ışılak beşikten mezara kadar herkese
|
erkan oğur
dersim dört dağ İçinde.bencillik yapıyorum kendime |
Osman Öztunç Kafkas Kartalı. Herkese gelsin benden. Yeni keşfettim.
Dinlemek isteyenler için: http://video.google.com/videosearch?...um=4&ct=title# |
ebru gündeş...evet....
aşkı ilahi...islam...feyza...mehmetmert...bu arkadaşlara gelsin:) |
Hande Yener --- Evlilik Sandalı
Bir zamanlar radyoda ısrarla bu parçayı isteyen Ümmü_Seleme'ye gelsin... :) |
Zeynep Sağdaş-Yarım kalanlara rağmen..
Tüm yarım kalanlara ve yarım bırakılmışlara gelsin. |
Alıntı:
bende eğer yanlış hatırlamıyorsam sende serdar ortaç sana değmez şarkısını seviyordun....yanlışsa yanlışde telafi edek:) |
ferdi tayfurdan taleal bedru aleyna
mechul e sevgilerle :) .... |
bu dünyanın derdi bitmez
ferdi tayfur ferdikoliklere gelsin |
sezen aksu gidiyorum feyza ve ümit ak a gelsin
|
Ebru Gündes - Dert Fasli
|
ak rap tüm ak gençliğe
|
Mustafa Öcal, Gök Girsin Kızıl Çıksın...
Sözünü tutamayanlara gelsin. |
Akon Right Now
|
NE BİLİRDİMKİ
ferdi tayfur hepinize gelsin |
Kürşat-ver elini
Siyah gülüm,dilekim,birgülüm,cananım,duygum,nur_efsan,çi lik,ümmü_seleme,neşe,eva,ve tüm foruma :) |
ebru polat_çetin ceviz:evet:
|
ceza- bombaplak
usttekı uyeye armagan edeyım ..... |
gelin olmuş gidiyorsun tüm ak gençliğine
|
Alişan-Seni senii ÇOk seviyor kalbimmm
KElebek ablama,Siyah Gül ablama,Duyguseli,ümit_ak,Seleme ablama,Ömer faruk abiye Birde "O"NA gelsin:) |
YİĞİDİ GÜL AĞLATIR
deli yürek tüm deli yürek hayranlarına gelsin |
Adil Avaz - İntifada
Tüm intifadaya destek veren Gönüllere armağan ediyorum |
ak kelebek ablam;1 çilikim:)
teşekkürler sizde olmasanız:utangaç::ağla: |
Sagopa Kajmer - Ateşten Gömlek
(...) İlahi merhamet sarayı; Ya Hannan! Sensin Rana, sensin Mana, sensin Rahman, sensin Canan! Ruhum işgalden kurtulmaz, vatan infilak eder alev ateş volkan, hislerim kırık var. Püskürüyor üstüme lav! Kıvılcım korlar! Elimdeki bir avuç dolusu su ile sönmez bu yangınlar. Ben bir sırra sahibim, hayat uykusuna yatmış. Ben çok dosta sahiptim, güvensizlik içine batmış. Şahit oldum birileri mutluluğu parayla kapmış!.. Ateşten gömlekler Topraktan çömlekler Ne maymundan geldin Ne de seni getirdi leylekler Sagoya kulak ver İki sıfır sıfır sekiz elveda eder Ben böyle güzel bir şarkı gönlü güzel ak üyelere armağan ediyorum ;) |
All times are GMT +3. The time now is 03:55. |