![]() |
Ben facebook ta gezerken gördüm gençlik kollarını dedim nasıl üye olabilirim Dedim ve öğrendim
|
Benim bir hedefim var Cumhurbaşkanımız gibi büyük bir insan olmak bu vatana bu millete tüm mazlumlara hizmet etmek artık Cefa bize Sefa milletimizin olsun Ya ALLAH BİSMİLLAH
|
Birim baskanliklariyla alakalı bilgi arayışı içindeyken forumu tesadüfen buldum fakat bu yola davaya verdiğim gönülden dolayı hemen foruma üye oldum
Saygılarımla Sadik ahmet pirgaip |
Google'da Ak Partiye nasıl üye olabileceğimi araştırırken arama sonuçlarından bularak forumumuzdan haberdar oldum.
|
Kendim araştırma yaptım 😊
|
Uzun zaman once siirt akparti binasina uye formu doldurdum yalaniz bana ne yanit nede cevap geldi 9 yildir bende sadece cumhurbaskanimizin izinden gittim burdanda oylesiye bakinca dikkatimi cekti burdan uye oliyim dedim
|
Alıntı:
Partiye üyeliğiniz varmı yokmu diye https://vatandassipar.yargitaycb.gov...baslangic.uyap adresinden sorgulayabilirsiniz. üyeliğiniz varsa telefonunuza mesaj gelmiyorsa telefon numaranız güncel değildir. üye olduğunuz ilçe teşkilatına güncelletirebilirsiniz. |
google
|
İnternetten gençlik kolları sayfasından haberdar oldum
|
Kendim araştırdım
|
Vallahi ben internette Ak Parti ile ilgili bir şeylere bakarken haberdar oldum.
|
Daha önceden de düşünüyordum katılmayı
Tavsiye eden olmadı :) |
Tesadüf gezinirken gördüm ve üye oldum.
|
Ben hep siyasetle ilgilenmisimdir.hep dusuncelerimi ve arkadaslarimin dusuncelerini ogrenmek istemisimdir bu yuzden sonuna kadar savasan hicbir zorlukta pes etmeyen ak parti forum ailesine katildim ve iyiki de katilmisim ...
|
Igdır ak parti genlik kolları başkanı Rıdvan yeşil sayesinde haberdar oldum ve üye olmaya karar verdim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
internetten buldum
|
Selamin aleykum arkadaslar Kimseden ne gördüm nede duydum kendim ettim kendim buldum geziniyordum karsima cikti uye oldum
|
İnternet sitesi gençlik kolları vesilesiyle bir süredir aklımdaydı bugün nasip oldu saygılar
|
İnternette takılıyordum, birde baktım AK forum!
|
Tv den
|
Internetten
|
Google'da dolaşırken :))
|
yeni üyeniz
gençlik kollarından haberdar oldum ve yeni üyeniz ve aranızda olmaktan gurur duyuyorum umarım bir çok şey öğrenir ve bu yolda devam ederim...:gül:
|
Ak Parti Gençlik Kollarına ait proje araştırmaları yaparken, google aracılığıyla buldum.
|
akparti sevdalısı
internet aracıyla
|
Sayfaya nasıl ulaştım
Partimizle alakalı araştırmalarım sonucu internette forumunuza rastladım üye olmak istedim
|
insan hakları birimi görev ve faaliyetleri hakkinda bilgi almak için internette araştırma yaparken tesadüf eseri buldum.
|
tamamiyle tesadüf. internette gezinirken buldum ve hemen üye oldum.
|
ak parti sitesinden buldum
|
ben koyu ak partili oldugum için ak partiyle ilgili resimlere bakıyodum kenardan geçti ak parti gençlik forum diye hemen kayıt olayım dedim çok seviyorum ak gençlik :w::çiçek:
|
Açıkçası ben kımseden bu sayfayı duymadım. Biraz araştırdım ve bu sayfayı gördüm. Üye olayım dedim AKP'li arkadaşlarla sohbet edeyım dedım :)
|
internette akgençlik forum u olup olmadığını ararken :)
|
Haberim vardı arkadaşlarımdan duymustum
|
Bende yeni üye oldum memnunum
|
Bende yeni üye oldum memnunum mutluyum
|
internette araştırma yaparken rastladım ve üye oldum
|
Ak parti gençlik kollarının bir üyesinin yaptığı sosyal medya paylaşımından esinlenerekten başvurumu yaptım
|
youtube'daki önerilenler mevzusunu gündeme getirmek için google yazdım burası çıktı, fakat şu hoşuma gitmedi neden vbulletin, hiç mi bize özgü veya bizim yapabilecegimiz bir forum altyapımız yok.
|
| All times are GMT +3. The time now is 13:13. |