![]() |
Kendim akp partisini tutuyordum arkdaşım bi yakını üyeliği gösterdi bende hemen oldum 😊
|
AK PARTİYE BAGLİLİGİMDAN DOLAYI UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM GAZETEDEN OLSUN HABERLERDEN OLSUN FORUMU YENİ ÖĞRENDİM VE COK İYİ BİR DÜŞÜNCE OLMUŞ EMEKLERİ GEÇENLERİN ELLERİNE SAĞLIK.
|
Bİ ARKADAŞTAN
|
arkadaşım önerdi
|
Kardeş ben kendim araştırdım ve üye oldum ülkemizde hak yolunda olan tek parti ak partiye o kadar çok muhalefet değil o kadar çok düşman varki başta emperyalist uzantilar ve masaları bunlara karşılık birlik olmak lazim dedim ve araştırdım iyikide bu forumu kurmussunuz Allah razı olsun ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkaran parti ak parti ilel ebed var olsun ve rabbim saygı değer baskanimiza uzun sağlıklı ömürler versin inşallah cumlenizden razı olsun rabbim arkadaşlar bir konuda yardımınızı isterim yaşadığım ilden gaziantepten il ve ilçe baskanligin da nasıl geçtik kollarına üye olunur bir sakıncası yoksa yardımcı olurmusunuz şart lari neler üye olmak icin
|
Selam aleykum
|
Kendim araştırırken formu buldum ülkemizi ve milletimizi karanlıktan aydınlığa çıkaran parti ak parti alnımızın akı 💡💡💡
|
Akp gaziantep gençlik kolları baskanindan
|
ak parti gençlik kollarından haberdar olduk tşkler paylaşımlarınız için
|
Kendimi bildim bileli Ak partiye karşı sempati duydum. Tabiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın bunda katkısı çok fazla. Allah ona uzun ömürler versin. Bu Forum sitesini internet üzerinden buldum. Çok meraklı olan yapıma ve anında öğrenme isteğime yine dayanamadım hemen üye oldum :)
|
Kendim araştırarak buldum
SM-J105F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Merhaba internette arama yaparken sitenizi buldum.
|
Merhaba
Uzun zamandır AKP sevdalısıyım fakat internet üzerinde tesadüfen fark ettim hemen üyelik için başvuru yaptım.
|
Merhabalar tüm AKP yoldaşlar
|
Ak Partide aktif görev almama rağmen İnternet üzerinden iş başvurularında bulunurken keşfettim :)
|
babam sağolsun o söyledi biraz geç oldu ama
|
Arkadaşlarım söyledi bende artık gençlik kollarına üye olup benmde bi katkımın olmasını istedim 😊
|
eş dost akrabalardan medyadan
|
babalarımız atalarımız tabiki dünyaya sesini duyuran cumhurbaşkanımız recep tayip erdoğandan
|
Geç bile kaldığımı düşünüyorum
|
Alıntı:
|
İnternet aracılığıyla haberdar oldum umarım hep beraber davamiz adına mutlu ve huzurlu yarınlara koşmak dileğiyle
|
Biçok kere ilçe binasına gitmek istedim üyelik için fakat bi türlü nasip olmadı internet üzerinden üyelik yaptım inşaallah ilçe binasında da olacak artık Ak genlikte bende olmak istiyorum
|
İnternet vasıtasıyla haberdar oldum tesadüfen yanii
|
Ailem sayesinde ozelliklede dayılarım sağolsun
|
Kendim çok araştırdım ve kendi iradem ile
|
Ak partiye üye olmak istiyordum ki burada buldum kendimi
|
Ak partinin internet üzerinde sayfası var mı die ararken kesfettim hemen üye oldum
|
Ben uzun süredir üye olmayı düşünüyordum ama ilçe binası ne yazıkki bana uzaktı daha sonra bunun elbet baska yolu olmalı diye düşündüm ve araştırmak istedim daha snra forumu gördüm və üye oldum və hatta numaramı bırakmak isterim toplantılardan haberdar olmak adına
|
Reisimle vatanımız miletimle gurur duyuyorum.
|
Kendim araştırdım buldum hizmetler.
|
Seviyorum akp yi
İnternete geziyordum akp üye olmak istiyordum öyle buldum iyi günler
|
Ben gurbetçi bi insanım benim de memleketim iyi olsun isterim kim istemez ki ama bırakmıyorlar akp elinden geleni yapıyor emegi gecen abilerden tesekür ederim insllh iyi olur hersey birlikte daha iyiye gitmek için elimizden geleni yapalım birimiz hepiniz için hepimiz birimiz için yaşasın AKP YAŞASIN SYN:RECEP TAYİP ERDOGAN
|
İnternet üzerinden her şeye ulaşabileceğimiz bir çağdayız 'AKP ÜYE OL' yazdım ve direk üye oldum. Üzgünüm asla geri kalamazdım :)
|
Ak Parti adına kullanıcıların söz sahibi olduğu forum varmı diye baktım ve üye işlemini gerçekleştirdim.Iyi forumlar.
|
İnternetten araştırdım.
|
Ak parti
|
İnternette rastladım.
|
Aktif üyelik için araştırma yaparken internet üzerinden haberdar oldum.
|
| All times are GMT +3. The time now is 06:57. |