Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Hakkında (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Daha İyi Bir Forum İçin Neler Yapalım Ak Gençlik ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=105)

yolcu44 12-21-2008 00:48

Alıntı:

akgençlk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466924)
Yeni başlık açmaktansa, dikkatimi çeken bir şeyi bu başlıktan yönetime arz etmek istiyorum.

Akpartiforum'u google'dan aratınca eskiden ilk başta çıkıyordu şimdi ise hiç çıkmıyor, neden acaba???? Bu durum geçici olur umarım.

Evet geçici inşaAllah. Sunucu çökünce sorunlar üst üste geldi, kısa bir süre googlede yokuz. Ve yakında yerimizi alacağız tabi ki :) Şimdilik sık kullanılanlar listenize forumu ekleyebilirsiniz.
Her şeyde bir hayır vardır.

Kadim Sevgiler..

hilal 01-08-2009 01:10

neden eklenti yükleme yetkimiz yok acaba? bilgi verirseniz seviniriz.......

Üç mevsim 01-08-2009 03:38

Alıntı:

hilal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 490392)
neden eklenti yükleme yetkimiz yok acaba? bilgi verirseniz seviniriz.......

Sorunuzu biraz açabilir misiniz.. Eklenti yüklemek derken.. ???

hilal 01-15-2009 01:33

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 490416)
Sorunuzu biraz açabilir misiniz.. Eklenti yüklemek derken.. ???

dosya vs..... ayrıca resim ve fotolarda içinde

akgençlk 01-15-2009 01:56

Resim yada foto yüklenebiliyor. Herhangibir dosyayı rapide upload edip linkini buraya eklemen gerekiyor. Burası upload sitesi değil, forum sitesidir.

ulas eryurek 02-01-2009 17:58

bir kaç arkadaş belirtmiş ama bende yazmak istedim forum açılışına müzik konursa güzel olur

tek_hece 02-08-2009 17:35

Alıntı:

ulas eryurek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502426)
bir kaç arkadaş belirtmiş ama bende yazmak istedim forum açılışına müzik konursa güzel olur

Bu dedigin öneri guzeldir fakat her üye girişinde bu müzigi dinlemeye kalkarsa server aşırı kasma yapar ve biz burda konulara bakmaya çalışırken sayfaların açılmasını bayagı bi zaman beklemek zorunda kalırız. Sistemin hızlı işlemesi açısından bu tür multimedya eklentiler iyi olmaz.

Necip Fazıl 02-08-2009 17:37

Alıntı:

tek_hece Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 507007)
Bu dedigin öneri guzeldir fakat her üye girişinde bu müzigi dinlemeye kalkarsa server aşırı kasma yapar ve biz burda konulara bakmaya çalışırken sayfaların açılmasını bayagı bi zaman beklemek zorunda kalırız. Sistemin hızlı işlemesi açısından bu tür multimedya eklentiler iyi olmaz.

benim üye olduğum bir sitede çalıyo ama hiç sorun olmuyo yaff... ;;)

tek_hece 02-08-2009 18:20

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 507011)
benim üye olduğum bir sitede çalıyo ama hiç sorun olmuyo yaff... ;;)

dogrudur olmayabilir fakat şu şekilde bir durum var.. daha once de soyledigim gibi bu tur icerikler sunucuyu kasar. kasmaması icin cok iyi bir sunucu kullanmak gerekir. orta sınıf sunucular bu dediginizi belli bir yerden sonra kaldırmaz. bahsettiginiz site buyuk ihtimalle ya kullanıcısı az olan bir sitedir ya da cok iyi bir sunucuda barınıyordur. kullanıcıların yogunlugu bu tur icerik olmayan sistemleri bile olumsuz olarak cok etkiler ..

Necip Fazıl 02-08-2009 23:18

Alıntı:

tek_hece Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 507050)
dogrudur olmayabilir fakat şu şekilde bir durum var.. daha once de soyledigim gibi bu tur icerikler sunucuyu kasar. kasmaması icin cok iyi bir sunucu kullanmak gerekir. orta sınıf sunucular bu dediginizi belli bir yerden sonra kaldırmaz. bahsettiginiz site buyuk ihtimalle ya kullanıcısı az olan bir sitedir ya da cok iyi bir sunucuda barınıyordur. kullanıcıların yogunlugu bu tur icerik olmayan sistemleri bile olumsuz olarak cok etkiler ..

o sitenin yanlış hatırlamıyosam 27 bin üyesi var... ama sunucunun durumunu bilemem...

All times are GMT +3. The time now is 08:01.