![]() |
Ümit ediyorum ki La/Sonsuzluk Hecesi seçilecek ve ben de büyük bir keyifle okuyacağım bunca sıkıştırılmış anlarımın arasında...
|
ne oldu yahu bir türlü sonuç çıkmamış,kaç gündür giremiyordum ama değişen birşey yokmuş...artık başlasak diyorum arkadaşlar kardeşler can dostlarım...;1
|
:) şubatın 10 unda son bulacak anketimiz... sık giremeyenleri göz önünde bulundurarak bu kadar uzun sürüyır... bizlerde 4 gözle bekliyoruz zamanın dolmasını
|
ben kapansın 10 tanesini bekleyelim 10 şubata kadar derim... zaten topu topu 26 kişiciğiz :(
|
Yöneticilerimden ricâm, şunlardan oluşan anketi tekrar açmaları :)
Sonsuzluk Hecesi (Lâ) / Nazan Bekiroğlu Ruhsal Zeka / Muhammed Bozdağ Risale-i Nur Külliyatından Sözler Hazret-i Ali / Necip Fazıl Son İmparatorluk Osmanlı / İlber Ortaylı Sükûtun Çığlıkları / M. Fethullah Gülen Fikir Atlası / Fethullah Gülen Sadece (1) oy kullanılabilsin bu sefer :) |
Ne okuyacağız Şimcik...=))
|
Alıntı:
|
Kitap okumak için Demokrasi...;D
Neyse bekliyorum artık...=)) Belirtmeden geçeyim...Şu kullandığımız yöntemi yani usülü hiç bir kurum ve kuruluş kullanmıyor... Sanki Rus Parlementosunun alt kanadı Dumaya üye seçip oradan parlementoya transfer edecekmiş gibi bir hisse kapıldım yaf...;D |
Oh şükürler olsun kavuşturana...En kısa zamanda oy kullanıp bitirelim şu faslı da başlayalım artık.Sabırsızlanıyorum LA/Sonsuzluk hecesi için :)
|
Oy kullanamıyorum?
|
All times are GMT +3. The time now is 07:28. |