Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Nisan Ay'ı İçin Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=126790)

CeVHeR 04-11-2010 21:25

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731225)
eyvALLAH abim o konuda saf değildi kinli bakışları görünce öfkeleniyorum.Ya birinin ayağı kayarsa nasıl veririm hesabını daha kendi hesabımı veremiyecek acizlikteyken birde kullar yakama yapışırsa.:(:(

Eyvallah kardeşim...
Allah korusun ;)

unnamed 04-12-2010 00:27

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731218)
El Emin, Unnamed ve Noktaların Efendisine verdim oylarımı...

El Emin; özellikle dini konularda bazen sinirlerine hakim olamasada efendiliği ve yaptığı yormlarla dikkatimi çekiyor...
Unnamed; özellikle tartışma içeren konularda yaptığı mantıklı ve düşündürücü yorumları ile çok aktf olması sebebi ile dikkatimi çekiyor. Oda biraz sinirli ;)
Noktaların Efendisi; neredeyse 24 saat aktif forumda ve forumu sürekli hayatta tutuyor. Forumun ölü zamanlarında bile forumu canlandırabiliyor. Noktaların efendiside biraz sinirli ;)

Üçüde biraz sinirli arkadaşlar, sanırım ben sinirlileri seviyorum :)

Abim düşüncelerin için gerçekten çok teşekkür ederim, acaba bizide anlayan varmı diye düşünürken forumda yaptğınız yorumlar gönlümüze su serpiyor....
Vesselam....

redyellow 04-12-2010 00:34

Alıntı:

Bugüne kadar sayın nusret'den gördüğüm en mükemlel, en doğru tespit:)

ÜMİT-AK 04-12-2010 09:28

Bende oyumu kullandım.
Hayırlısı olsun arkadaşlar...

Ukbâ 04-12-2010 13:54

Alıntı:

El Emin, Unnamed ve Noktaların Efendisine verdim oylarımı...

El Emin; özellikle dini konularda bazen sinirlerine hakim olamasada efendiliği ve yaptığı yormlarla dikkatimi çekiyor...
Unnamed; özellikle tartışma içeren konularda yaptığı mantıklı ve düşündürücü yorumları ile çok aktf olması sebebi ile dikkatimi çekiyor. Oda biraz sinirli ;)
Noktaların Efendisi; neredeyse 24 saat aktif forumda ve forumu sürekli hayatta tutuyor. Forumun ölü zamanlarında bile forumu canlandırabiliyor. Noktaların efendiside biraz sinirli ;)

Sinirli olanlara prim vermeyelim arkadaşlar.:)

Beylerbeyi 04-12-2010 18:13

bana oy verenler el kaldırsın..

uzun süredir forumda olmamama rağmen ilk 5 e girmiş olmayı başarılı buluyorum. en geç iki ay sonra açık ara 1. yim :)

EpiVaTeS 04-12-2010 18:17

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731633)

uzun süredir forumda olmamama rağmen ilk 5 e girmiş olmayı başarılı buluyorum. en geç iki ay sonra açık ara 1. yim :)

Bak hele...:hihi2::hihi2:

Erhan KARACA 04-12-2010 18:39

Çok iddalı laflar bunlar (: Bravo (:

Ukbâ 04-12-2010 19:41

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731633)

Erhan kardeş Murat kardeşimizin öngörüsü doğru yorumları ve etkinliği ile gözleri dolduruyor. Noktaların efendisi hem güçlü yorumları ile hemde cemaati ile şimdilik etkili hayırlısı artık.:)

EpiVaTeS 04-12-2010 20:13

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 731681)
Erhan kardeş Murat kardeşimizin öngörüsü doğru yorumları ve etkinliği ile gözleri dolduruyor. Noktaların efendisi hem güçlü yorumları ile hemde cemaati ile şimdilik etkili hayırlısı artık.:)

Cemaat derken...;D
Abi ben cemaatlere üye değilim ki...
herkese eşit mesafedeyim...:neki:

Toprağım Sende ha...;D

All times are GMT +3. The time now is 13:25.