Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Erbakan: Biz olmazsak ‘one minute’ diyemezdi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=127253)

milletinadami 04-23-2010 19:55

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738191)
28 Şubata bizim gibi bakmadıklarından dolayı öyle söylemem gerektiğini düşündüm..

biz o günlerin acısından bahsediyoruz onlar ise sanki hiç bi şey olmamış gibi davranıyorlar..

herkesten daha fazla onların bilmesi lazım değilmi.. bilmiyor değiller çok iyi biliyorlar

ama demekki milletin çektiklerine kulak tıkıyorlar ..illede erbakan diye ağlayıp sızlıyorlar..

değilmi..

katılıyorum...

fütüvvet 04-23-2010 19:56

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738190)
söylediklerinize katılıyorum.. fakat diyorum ki bu dedikleriniz hep darbe sayesinde oldu.. Erbakan'a yapılan darbe öncesinde Başbakanımızın sözlerini okudunuz mu? sert sayılabilecek çok sayıda ifadesi bulunuyor.. Darbe olmasaydı da Erdoğan iktidara gelseydi yine darbenin acısını yaşamamış olacağından yine aynı sert ifadeleri kullanacaktı. darbenin olması erdoğanın dikkatli davranmasını sağladı.

erdoğanın sert olması ekibini bir arada tutmaya yaradı..
eğer o bu kadar disiplinli ve iradeli lider olmasaydı ekibini 5 parçaya bölerdi o ergenekoncular..

o sertlik düşmana korku saldı..dostada güven verdi..

böyle bir ses bekliyordu millet...yürekli ama yürekten..o seste o var..

millette o beklediği yürekli yüreği o sesle tanıdı ..

Beylerbeyi 04-23-2010 19:56

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738191)
biz o günlerin acısından bahsediyoruz.

darbenin acısından mı bahsediyordunuz, o yumruk sözleri felan sizin acı çektiğinizin göstergesi miydi :)

fütüvvet 04-23-2010 19:57

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738192)
katılıyorum...

teşekkürler milletinadamı..milletin adamındanda bu beklenir :)

Cihan_ŞümuL 04-23-2010 19:57

28 subatı en fazla basörtümle ve suanki örtüsüzlügümle ben yasadım.10 yıl beklemk nedir bilir misiniz. (belki ben yanlış düşünüyorum)

neye kulak tıkamısız .

Sadece siz "suclu erbakan ve taraftarlarıdır diyorsunuz"

Ben hayır bu süreci başlatan karar ta amerikalardan geliyordu diyorum.

fütüvvet 04-23-2010 19:57

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738194)
darbenin acısından mı bahsediyordunuz, o yumruk sözleri felan sizin acı çektiğinizin göstergesi miydi :)

yanlış anlamak vardır bide yanlış anlatmak..heralde burda iki durumda var..

Cihan_ŞümuL 04-23-2010 19:59

Alıntı:

.illede erbakan diye ağlayıp sızlıyorlar..
Allah Allah.

Hiç görmedim.

Link verin de ağlayanları sızlayanları seyredelim.

fütüvvet 04-23-2010 19:59

Alıntı:

uranyum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738196)
28 subatı en fazla basörtümle ve suanki örtüsüzlügümle ben yasadım.10 yıl beklemk nedir bilir misiniz. (belki ben yanlış düşünüyorum)

neye kulak tıkamısız .

efendim..biz erbakanı cuntanın başına koymuyoruz..darbeyi yapan ekibin lideri erbakan demiyoruz..cunta erbakanın işi de demiyoruz..

fütüvvet 04-23-2010 20:01

Alıntı:

uranyum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738198)
Allah Allah.

Hiç görmedim.

Link verin de ağlayanları sızlayanları seyredelim.

28 şubatı bir hafta öncesinden ve bir hafta sonrasına kadar gazetelerden medyadan takip edin ve sadece izleyin bakın bakalım kimler neden bahsediyor..28 şubat milletin başın ainen bir darbedir diyenler kim iktidardan koltuktan bahsedenler kim..başbakanımız liderimiz demek bi açıdan bu manaya gelir..

fütüvvet 04-23-2010 20:05

Alıntı:

uranyum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738196)

neye kulak tıkamısız .

elbette kalplerde olanı bilemeyiz..erbakanmı erdoğanmı daha halis niyetli bunu bilemeyiz..biz sadece neticeye bakıyoruzz..biri onlarca darbeyi atlatmış..yüzlerce çetenin kolunu kanadını kırmış..darbecileri içeri tıkmış diğeri ise bir tanesine bile direnememiş..hemen düşmüş kucaklarına..milleti onların eline teslim etmiş..
değilmi..

All times are GMT +3. The time now is 18:50.