![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Türk Milleti üst kimliği yanlış değildir. Türkiye'de milletimiz için kullanılan kelime Türk Milleti'dir. Türk Milleti kavramını bazı solcular Türk Ulusu kelimeleriyle ifade ediyorlar. Türk Milleti kavramını ben tanımlamadım, ben icat etmedim ki! Anladığım kadarıyla Türk Milleti kavramı üzerinde anlaşmazlık var. Mesajlarımda yazdığım gibi, madem Türk Milleti kavramı bazı kardeşlerimizde rahatsızlık oluşturuyor; oturulur, konuşulur, tartışılır, miletimizin adı için başka bir kelime bulunabilir.http://img413.imageshack.us/img413/8...iyensmiley.gif |
Alıntı:
Matematikçiye sormama gerek yok. Sizin verdiğiniz rakamın doğru olduğunu kabul etsek bile, % 21 civarında Kürt ve Zaza etnik kimliğinden, % 75 civarında ise Türk etnik kimliğinden vatandaşımız vardır demektir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Vuslata Hasret kardeşim, "Bu arada zazalar ve kürtleri toplarsak bu ülkede 15 milyon nüfüsa sahipler...Ki bunu tek göze alırsak dahi ülkede Türk nüfusu %85 diyorsanız bir matematikçiye soru olarak götürün derim..." dedi. Ben de onun yorumuna cevap olarak onun verdiği rakama göre matematiksel hesabı yaptım. Olay budur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 20:41. |