Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Saadet'de Kongre olayları (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=132078)

Ertuğrul ÖZGÜL 07-13-2010 21:07

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768323)
:)

İyi de silinen yazıda saadet kongresiyle ilgili olarak sizin partinin suçlanması varmış:)

Mgf yönetimi de böyle bir yazıyı silmiş.

Tahammül etmeleri mi lazımdı böyle bir yazıya sizce?

İyi etmişler silmekle, bu tür gereksiz suçlamalar hiç bir camiaya bi şey kazandırmaz.

Abin banlana üyeler bizim forumdada bulunan arkadaşlarmış...

Mavera 07-13-2010 21:09

Alıntı:

Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768355)
Abin banlana üyeler bizim forumdada bulunan arkadaşlarmış...

evet beni bile banladilar hemde üyelik tarihim 2007 hic bir hakaret, karalama, camur yok sadece fikirlerimizi seviye sinirlarinda beyan ettik..
ama klasik milli görüscüler iste kendileri baskalarini hakarete varacak sekilde elestirir ama en ufak elestiriye tahammül edemezler!

Terennüm 07-13-2010 21:12

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768357)
evet beni bile banladilar hemde üyelik tarihim 2007 hic bir hakaret, karalama, camur yok sadece fikirlerimizi seviye sinirlarinda beyan ettik..
ama klasik milli görüscüler iste kendileri baskalarini hakarete varacak sekilde elestirir ama en ufak elestiriye tahammül edemezler!

sevgili galevera onların deyimiyle fark var...

Ertuğrul ÖZGÜL 07-13-2010 21:13

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768357)

İşte o yüzden onlar orda biz iktidardayız....

El Emin 07-13-2010 21:17

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768350)
mgf kadar despot, fikirlere karsi, aciz bir forum görmedim!.. dün ben dahil 4-5 arkadasi banladilar hemde hic bir hakaret, karalama, yalan, propaganda olmadigi halde..
ben solcu forumlarada üye oldum ama milli görüs forumu kadar despotizm yoktu..
banlanmamizin sebebi kralin ciplak oldugunu dile getirmek, dogrulari söylemek, kendi düsüncelerimizi dile getirmek..
kongre hakkinda baslik acilmasina bile izin vermiyorlar, farkli görüslere tahammül edemiyorlar cünkü sp kongresindeki acziyeti ancak böyle sansürle kapayabiliyorlar..
oysaki siz olun, uranum olsun, zilzal olsun, elif zeynep olsun burada en aykiri yorumlar yapiyor, ak partiyi elestirebiliyorsunuz, fikirlerinize pranga vurulmuyor..
iste ak partiyle, diger partiler arasindaki özgürlük farki burada birileri sözde özgürlükten yanayken biz özde özgürlük diyoruz..
bu arada siz her zaman süphecisiniz söylediklerimize itibar etmeyebilirsiniz benim rumuzum "muamma" ydi bir bakin bakalim yazilarimda ne gibi sakinca varki beni sebebsiz sekilde banladilar!

:saygılar::saygılar::saygılar:

Abi birde siz gerçekleri söylemişsiniz diye banlanmışsınız hadi onuda anladım onuda geçtim...
Ben selamun aleykum dedim arkadaşlarımı niye banladınız benide banladılar..:D

Hatta ban sebebim yavuzun üye adı idi ...:w::w::w::w:

Öyle bir forum daha hayatımda görmedim görmemde herhalde....:w::w:

Beylerbeyi 07-13-2010 21:18

mgf foruma bir ara ben de girdim, ağzıma geleni söylüyordum ama banlamadılar heralde yönetimi değişmiştir.

ayrıca malum kongreyle Saadet bitmiştir. Erbakan Hoca da artık evine gidip dinlensin. bu yaştan sonra siyaset fazlasıyla yoruyor kendisini, bazen ağzından çıkanları kulakları bile duymuyor. Kurtulmuş'u beğendiğini de sanmıyorum, halbuki Saadette iş yapabilecek tek isim Numan Kurtulmuştur. 70- 80 yaşlarında eski Refahçı üyeleri listesinde yazmaması gayet normal. herkes gençlere yöneliyor bazıları eski kafalarla devam..

İntifada 07-13-2010 21:23

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768350)
mgf kadar despot, fikirlere karsi, aciz bir forum görmedim!.. dün ben dahil 4-5 arkadasi banladilar hemde hic bir hakaret, karalama, yalan, propaganda olmadigi halde..
ben solcu forumlarada üye oldum ama milli görüs forumu kadar despotizm yoktu..
banlanmamizin sebebi kralin ciplak oldugunu dile getirmek, dogrulari söylemek, kendi düsüncelerimizi dile getirmek..
kongre hakkinda baslik acilmasina bile izin vermiyorlar, farkli görüslere tahammül edemiyorlar cünkü sp kongresindeki acziyeti ancak böyle sansürle kapayabiliyorlar..
oysaki siz olun, uranum olsun, zilzal olsun, elif zeynep olsun burada en aykiri yorumlar yapiyor, ak partiyi elestirebiliyorsunuz, fikirlerinize pranga vurulmuyor..
iste ak partiyle, diger partiler arasindaki özgürlük farki burada birileri sözde özgürlükten yanayken biz özde özgürlük diyoruz..
bu arada siz her zaman süphecisiniz söylediklerimize itibar etmeyebilirsiniz benim rumuzum "muamma" ydi bir bakin bakalim yazilarimda ne gibi sakinca varki beni sebebsiz sekilde banladilar!

muamma senmiydin abi :)

Bende helal olsun kim bu diyordum :)
Laki bizide banladılar hemde bissürü teşekkürüm vardı...
Adamlar neyi eleştireceklerini şaşırmışlar...
Vakiti çöpe atıyorlmış baksanıza ;D;D
neyse 10 gün ban yazdılar zaten sınavalrdan dolayı giremicem gelene kadar açılır...

El Emin 07-13-2010 21:24

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768365)
mgf foruma bir ara ben de girdim, ağzıma geleni söylüyordum ama banlamadılar heralde yönetimi değişmiştir.

ayrıca malum kongreyle Saadet bitmiştir. Erbakan Hoca da artık evine gidip dinlensin. bu yaştan sonra siyaset fazlasıyla yoruyor kendisini, bazen ağzından çıkanları kulakları bile duymuyor. Kurtulmuş'u beğendiğini de sanmıyorum, halbuki Saadette iş yapabilecek tek isim Numan Kurtulmuştur. 70- 80 yaşlarında eski Refahçı üyeleri listesinde yazmaması gayet normal. herkes gençlere yöneliyor bazıları eski kafalarla devam..

Bence de artık her gelene geçene kılıç çekmeyi bırakmış olur aklımıza iyi siyasetçi yetiştiren bir hoca olarak kalsın bizde onca dediklerini unutalım yaşına hürmeten fakat bırakacak gibi de gözükmüyor...

Beylerbeyi 07-13-2010 21:27

deniz baykal bile bıraktı erbakan hasta haliyle, tekerli sandalye de oturmasına rağmen bırakmadı gitti (:

bir de deniz baykala kızıyorduk, daha beterleri varmış..!

El Emin 07-13-2010 21:34

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768368)

muamma senmiydin abi :)

Bende helal olsun kim bu diyordum :)
Laki bizide banladılar hemde bissürü teşekkürüm vardı...
Adamlar neyi eleştireceklerini şaşırmışlar...
Vakiti çöpe atıyorlmış baksanıza ;D;D
neyse 10 gün ban yazdılar zaten sınavalrdan dolayı giremicem gelene kadar açılır...

Bende süre bile vermemişler ya...:w::w::w:

All times are GMT +3. The time now is 20:08.