![]() |
Alıntı:
darbe goygoycuları postal yalayıcılar bir olmuş...statükonun vuvuzelalığını yapıyorlar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
mhp de hayır demiş olabilir ama neden hayır demiş asıl mesele bu? hayır deme sebebini soyle bize. |
Bu millete deli gömleği gibi giydirilmis olan 12eylul darbesinin ürünü sivil iradeyi hiçe sayan bir anayasada kutsal bir delik açılmasına evet diyeceğim.peki siz neye hayır diyeceksiniz?
|
Alıntı:
Yazılardaki, açıklamalarda ana fikir AMA (fakat, ancak vs.) dan sonra gelen fikirdir. Tipik şeyler bunlar: cunta anayasasına karşıyaz ama..... felana bizde karşıyız fakat.... Sonra HAYIr. Cunta anayasasına karşıysan buyur evet de! Yapılan değişikliğin cunta anayasasının devamı olduğunu söylüyormuş:) Hadi buyur madde madde hangileri cunta anayasasının devamı anlat bende sizin gibi hayır diyeyim! lütfün buyrun, madde madde yazın. Eski haline, yazın yeni halini yazın biz de karşılaştıralım! |
Alıntı:
harbiden okumamışsın ee kardeşim senin gibi bir yazıyı okumaktan aciz birine ben artık ne anlatsam boş. |
Alıntı:
|
Alıntı:
müslüman sosyalist nasıl olunur onumu anlatıyorsun;D:hihi2: |
Alıntı:
Bana bak... Burada millete bir şeyler anlatmak zorunda değilsin... Sen Komunizmi burada şirin göstermeye çalıştıkça nefretimiz artıyor... Ayağını denk al... Yoksa Şuting olacaksın... |
Alıntı:
Okumama gerek yok diyorum, OKUYAMIYORUM demiyorum sayın arkadaşım. Ama senin yazını okuyacağım söz:) Buyur anlat bana: Bu yapılan değişiklik maddelerinden hangileri cunta anayasasının devamı? Varsa cevabın yaz,okuyacağımdan emin olabilirsin:) |
All times are GMT +3. The time now is 22:26. |