Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   TKP'den referandum açıklaması (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=132270)

Terennüm 07-17-2010 11:29

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769975)
sen tkp bildirisinide okumamışsın belliki.
cunta anayasasına tkp tabiki karşı ancak akpartinin nin degiştirdigi maddelerin cunta anayasasına karşı olmadıgını soyluyor tkp tam tersine devamı oldugunu soyluyor.

ne hikmetse aynısını mhpde savunuyor..ama bu millet referanduma hayır diyenleri boykot edenlere öyle bir ders verecekkki sesi dünyada yankılanacak..
darbe goygoycuları postal yalayıcılar bir olmuş...statükonun vuvuzelalığını yapıyorlar...

Ahmet Yasin 07-17-2010 11:37

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769978)
Komunizmde demokrasi ne arar? %1lik kesime hitap eden parti hayır veya evet dese ne olur?

Kuru fasülye hesabı bunlarda kendilerini nimetten sayıyorlar.İnternet ortamında bu gomunistleri akpartiforum kadar ciddiye alan başka yer varmı? baksana noveek kendi sosyalist forumunda bile barınamamış kendileri bile inanmıyor anlatttıklarına illa başkalarınıda inandırırı derdinde.

novek 07-17-2010 11:46

Alıntı:

Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770266)
ne hikmetse aynısını mhpde savunuyor..ama bu millet referanduma hayır diyenleri boykot edenlere öyle bir ders verecekkki sesi dünyada yankılanacak..
darbe goygoycuları postal yalayıcılar bir olmuş...statükonun vuvuzelalığını yapıyorlar...

ak partili olmuşsun siyasetçi olmuşsunda sen bile referanduma oyu takım tutarr mantıgıyla atıcaksın bak.

mhp de hayır demiş olabilir ama neden hayır demiş asıl mesele bu?
hayır deme sebebini soyle bize.

Terennüm 07-17-2010 12:03

Bu millete deli gömleği gibi giydirilmis olan 12eylul darbesinin ürünü sivil iradeyi hiçe sayan bir anayasada kutsal bir delik açılmasına evet diyeceğim.peki siz neye hayır diyeceksiniz?

redyellow 07-17-2010 13:03

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769975)
sen tkp bildirisinide okumamışsın belliki.
cunta anayasasına tkp tabiki karşı ancak akpartinin nin degiştirdigi maddelerin cunta anayasasına karşı olmadıgını soyluyor tkp tam tersine devamı oldugunu soyluyor.

Okumama gerek var mı?

Yazılardaki, açıklamalarda ana fikir AMA (fakat, ancak vs.) dan sonra gelen fikirdir.

Tipik şeyler bunlar:

cunta anayasasına karşıyaz ama..... felana bizde karşıyız fakat....

Sonra HAYIr.

Cunta anayasasına karşıysan buyur evet de!

Yapılan değişikliğin cunta anayasasının devamı olduğunu söylüyormuş:)

Hadi buyur madde madde hangileri cunta anayasasının devamı anlat bende sizin gibi hayır diyeyim!

lütfün buyrun, madde madde yazın.

Eski haline, yazın yeni halini yazın biz de karşılaştıralım!

novek 07-17-2010 13:28

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770285)
Okumama gerek var mı?

harbiden okumamışsın ee kardeşim senin gibi bir yazıyı okumaktan aciz birine ben artık ne anlatsam boş.

novek 07-17-2010 13:29

Alıntı:

Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770273)
Bu millete deli gömleği gibi giydirilmis olan 12eylul darbesinin ürünü sivil iradeyi hiçe sayan bir anayasada kutsal bir delik açılmasına evet diyeceğim.peki siz neye hayır diyeceksiniz?

bize anlattta aydınlanalım 12 eylül cunta anayasasında olan o darbeci hangi maddeler yok sizin anayasasında.

Ahmet Yasin 07-17-2010 13:31

Alıntı:

novek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770300)
harbiden okumamışsın ee kardeşim senin gibi bir yazıyı okumaktan aciz birine ben artık ne anlatsam boş.

Senden kimse bişey anlatmanı istemiyor sadece susmanı istiyor boş işler anlatacağına sus

müslüman sosyalist nasıl olunur onumu anlatıyorsun;D:hihi2:

EpiVaTeS 07-17-2010 13:34

Alıntı:

Okumaktan acizmiş...

Bana bak...
Burada millete bir şeyler anlatmak zorunda değilsin...
Sen Komunizmi burada şirin göstermeye çalıştıkça nefretimiz artıyor...

Ayağını denk al...
Yoksa Şuting olacaksın...

redyellow 07-17-2010 13:35

Alıntı:

acizlik ayrı bir şeydir, bilerek okumamak ayrı bir şeydir:)

Okumama gerek yok diyorum, OKUYAMIYORUM demiyorum sayın arkadaşım.

Ama senin yazını okuyacağım söz:)

Buyur anlat bana: Bu yapılan değişiklik maddelerinden hangileri cunta anayasasının devamı?

Varsa cevabın yaz,okuyacağımdan emin olabilirsin:)

All times are GMT +3. The time now is 22:26.