Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Münazara (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=287)
-   -   Münazara Ligi Takım Başvurusu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=13530)

EpiVaTeS 11-10-2007 12:17

Münazara Ligi Takım Başvurusu

eee hadi bakalım görecez elmi yaman beymi yaman....

mavera 11-10-2007 12:36

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı
eee hadi bakalım görecez elmi yaman beymi yaman....

abicim bu ne güven böyle..sen zaten kafanda yarisi kazanmissin :)..böyle istekli olman cok güzel kardes ;)

EpiVaTeS 11-10-2007 12:40

çok istersen ve çalışırsan kazanırsın özgüvenin olacak ki bir şeyler yapabilesin... değil... mi..

mavera 11-10-2007 12:43

Alıntı:

çok istersen ve çalışırsan kazanırsın özgüvenin olacak ki bir şeyler yapabilesin... değil... mi..

haklisin kardesim..ama gözlemledigim kadariyla burada tecrübe konusuyor..;)..inanmak zaten basarmanin yarisidir sen yolu yarilamissin kaldi diger yarisi...

EpiVaTeS 11-10-2007 12:45

öyle zaten haftada en az bir kez ben munazara yapıyorum bizim dernekte....onun için böyle tartışma yarışmalarında tecrubeliyim...

mavera 11-10-2007 12:46

el elden üstündür kardesim ;)..bakacagiz surada ne kaldi ki yarismaya..en az 10 takim cikmaliki yarisma tam anlamiyla cekismeli olsun ;)

EpiVaTeS 11-10-2007 12:51

bekliyoruz ama pekde gayretli görmüyorum çoğu arkadaşı çekiniyorlarmı ne benim gibi bir "EFSANE" ye rakip olmaktan...... ;D ;D

mavera 11-10-2007 13:02

Alıntı:

bekliyoruz ama pekde gayretli görmüyorum çoğu arkadaşı çekiniyorlarmı ne benim gibi bir "EFSANE" ye rakip olmaktan...... ;D ;D

ah be simdi sana rakip olmak vardi ya artik bir dahaki sefere..daha arkadaslar ekip kurma asamasinda sonra sana disli rakipler cikacaktir bundan emin olabilrisin ;)..

EpiVaTeS 11-10-2007 13:05

bekliyorum bakalım dişli rakipleri.... ;D

ak_mavish 11-10-2007 13:08

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
takimlar yavas yavas cikiyor ama daha istenilen seviyede degil anlasilan..normaldir arkadaslar birbirlerini tanimiyorlar ve burada birbirini tamamlayan üyelerin bir takimda olmasi daha mantikli..
mesela ak_saliha ve ak_mavish bana göre cok uyumlu takim olacak tabiki diger takimlarda uyumlu ama bu iki arkadasin özellikleri birbirini tamamliyor o acidan uyumlu bir takim olacagini düsünüyorum ;)
zamanla oturacak insallah..bu arada samet meydan okuma mesajini aldim, bir ara hatirlatta hesabini göreyim 8) ;)..
bütün arkadaslarin böyle kendine güvenmeleri beni jüri olarak zorlayacak gibi görünüyor..ne diyelim hakeden kazansin, ki ondan hic süphemiz yok ;)

sağol abi güzel düşüncelerin için..mutlu ettin bizi :)

bu münazara işi çok güzel oldu inşallah katılımlar artar...

All times are GMT +3. The time now is 18:20.