Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Eğlenceler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Kim Bu Ufaklık (38) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=135814)

Hüdaverdi 09-03-2010 11:21

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795338)

Ne beğenisi :V

Beğeni vermezsen olacakları bir düşün :w:

http://img830.imageshack.us/img830/7...09593734sn.gif

Ak_Kelebek 09-03-2010 11:25

:şaşkın::şaşkın::şaşkın: Aman Allahım tehdit ediliyorum :hmm vermicez mi dedik artılarını :V

depare 09-04-2010 12:48

Buda bir şeymi beni askere uğurlarken yorum yazan bazı arkadaşlar aylar sonra konuşurken erkek olduğumu öğrenince şaşa kalmıştı :hihi2:

Yalçın üstad ile Tayyibleyiz ayrı kişiler bunu zaten biliyordum Şimdi Ukba Yalçın Karaca ise yine bir şok geçirmekle beraber atlatırım ama Yalçın üstad(!) Ukba olupta Yalçın Karaca farklı kişiyse o zaman sağlam balata kalmaz bende :(

Ayrıca aynı dertten bende muzdaribim en az 5 tane bayan sandığım erkek yine o kadar erkek sandığım bayan çıktı hala da çıkıyor belli edici bir özellik olsada aydınlansak çok iyi olacak :)

Hüdaverdi 09-04-2010 13:25

Alıntı:

depare Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795799)
Buda bir şeymi beni askere uğurlarken yorum yazan bazı arkadaşlar aylar sonra konuşurken erkek olduğumu öğrenince şaşa kalmıştı :hihi2:

Yalçın üstad ile Tayyibleyiz ayrı kişiler bunu zaten biliyordum Şimdi Ukba Yalçın Karaca ise yine bir şok geçirmekle beraber atlatırım ama Yalçın üstad(!) Ukba olupta Yalçın Karaca farklı kişiyse o zaman sağlam balata kalmaz bende :(

Ayrıca aynı dertten bende muzdaribim en az 5 tane bayan sandığım erkek yine o kadar erkek sandığım bayan çıktı hala da çıkıyor belli edici bir özellik olsada aydınlansak çok iyi olacak :)

Hahah ilk başta anlattığın manyak bişi :w:

Hacı ben artık kim bayan kim erkek bakmıyorum daha beter karışıyor yoksa:w:

Ukbâ 09-04-2010 13:26

Alıntı:

:utangaç::utangaç: Başta mavera sonrasında Nun bütün her şeyi karma karışık yapan bu ikisi . Depare bende düğümlendim bu konuda suskunluk en güzeli.:)

Gönülden 09-04-2010 15:13

Konuya bak konuya :) Ukba size yazma yasağı getireceğiz en sonunda :)

Bu arada Levent bey demişsiniz onu getirmeyi başarırsanız çok seviniriz kendisi çok değerli bir arkadaşımızdı...yeniden onuda aramızda görmek çok güzel olacak inşallah

El Emin 09-04-2010 21:37

Alıntı:

Bu sözle tüm Türkçe bilgim ve hafızam allak bullak oldu.Başarıyla katlettiniz.. :D Bildiklerimi de unuttum..:D

Bir şey soracağım ben sizi bayan olarak tahmin ediyordum erkek değilsiniz değil mi :D ;D

El Emin 09-04-2010 21:40

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795805)
:utangaç::utangaç: Başta mavera sonrasında Nun bütün her şeyi karma karışık yapan bu ikisi . Depare bende düğümlendim bu konuda suskunluk en güzeli.:)

Ya abi senle ahmet abi ortalığı katlettiniz ya size ne diyeyim ki.Adolf hitlere rakip olacaksınız yakında..Siz insanları zihnen bitiriyorsunuz..:D

Forumda bir konu açıldı 2 aydır forum konunun tesirinden kurtulamadı arap saçına döndü her şey..İpler bir birine karıştı..:D Ben karıştırmamakla birlikte biliyordum da forumdan gelen sorular benim kafamı bulanıklaştırdı...

Hele UKBA'nın bayan zannedilmesi başımdan aşağı kaynar su gibi döküldü..:=) Neye uğradığımı şaşırdım..:D 4*4 ERKEK neresini BAYAN'a benzettiler onu anlamadım...;D

depare 09-04-2010 22:41

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796026)

Bir şey soracağım ben sizi bayan olarak tahmin ediyordum erkek değilsiniz değil mi :D ;D

Şaka yapıyorsun değil mi..? Ağlamak istiyorum :(

Mavera 09-05-2010 00:08

demek ki ben bildiklerimi anlatsam burada yer yerinden oynayacak :)

All times are GMT +3. The time now is 18:49.