Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   İslam'da Kadın & Tesettür (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=313)
-   -   Hz. Fatıma'yı 'Anma ve Anlama' Etkinlikleri (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=149963)

ibocan 06-20-2011 02:29

fitneye yol açıyorsun kürdistan diye diye .dediğim tek şey bu. yukarda senin GAF ınıda yazdım. hem kürdistan diyip kimin zoruna giderse gitsin diyorsun, öte yandan kürdistan aşığı değilim diyorsun.senin içindeki kürdistan almış başını gidiyor.eminim herkes beni anlamıştır..ben buradaki insanların selameti için konuştum.taraflı konuştuğunu sezdim ve söyledim.bundan sonra ne yorum yaparsanız yapın.

El Emin 06-20-2011 02:32

Aslında herkes aynı şeyi söylüyor ama galiba farkında değil kimse :)

Ammar 06-20-2011 02:33

Alıntı:

ibocan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904110)
fitneye yol açıyorsun kürdistan diye diye .dediğim tek şey bu. yukarda senin GAF ınıda yazdım. hem kürdistan diyip kimin zoruna giderse gitsin diyorsun, öte yandan kürdistan aşığı değilim diyorsun.senin içindeki kürdistan almış başını gidiyor.eminim herkes beni anlamıştır..ben buradaki insanların selameti için konuştum.taraflı konuştuğunu sezdim ve söyledim.bundan sonra ne yorum yaparsanız yapın.

kürdistan kelimesini duyunca kırmızı boğaya dönenlere karşı tarafım bunu inkar etmiyorum. ORASI KÜR DİS TAN DIR. isteyen istediğini düşünsün niyetimi belli etmedi niyetim zaten belli.

BeldeiTAYYIBe 06-20-2011 02:33

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904109)
çakal deyince yüzün kızarmadı mı merak ettim ?

PKK cakalina cakal denir ...
Fakat bizi PKK matigi ile itham ederken sizin yüzünüz kizarmadimi kardesim.?

Ahmet Yasin 06-20-2011 02:34

La Kurdistan kuruldu kurulacak Kürtlerin haberi yk :)

El Emin 06-20-2011 02:35

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904118)
La Kurdistan kuruldu kurulacak Kürtlerin haberi yk :)

ortada sadece bir kavram kargaşası var yoksa hepsinin dediği aynı..

Ammar 06-20-2011 02:36

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904116)
PKK cakalina cakal denir ...
Fakat bizi PKK matigi ile itham ederken sizin yüzünüz kizarmadimi kardesim.?

burda benim niyetim üzerine konuşuldu PKK niyeti üzerine değil. evet nenim gibi düşünmeyen karşımdadır. matığı aynen PKK mantığı. nerdeyse beni PKK lı ilan ettiniz.

Ahmet Yasin 06-20-2011 02:37

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904119)

Farkındayım ona takılıyorum bende belki ortam biraz yumuşar ;D
Forum bayadır kapalı ya herkes performans gösterisi yapıyor :)

El Emin 06-20-2011 02:37

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904120)
burda benim niyetim üzerine konuşuldu PKK niyeti üzerine değil. evet nenim gibi düşünmeyen karşımdadır. matığı aynen PKK mantığı. nerdeyse beni PKK lı ilan ettiniz.

Herşeyde edebiyat derdine düşersen atıflarda bulunacağım diye kendini kasarsan başına böyle olur olmadık tartışma açarsın..Sakin ol...Gülen cemaatide sana neden bu kadar dokunuyor bilmiyorum ama bir soda aç iyi gelir..Yoksa ilaç tavsiyesinde de bulunabilirim güzelim...:)

Ammar 06-20-2011 02:38

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 904119)

kavram kargaşası yok aslında değerli kardeşim Kürdistan kelimesini duydularmı gerisini okumaya gerek bile duymuyorlar direk karşı çıkma psikolojisi devreye giriyor.

All times are GMT +3. The time now is 18:43.