Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Darbeler ve Darbe Girişimleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=387)
-   -   Hizbullah bağlantısı Ergenekon iddianamesinde (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=152055)

Mavera 07-31-2011 03:30

BİR GECEDE SENİN GİBİ YÜZ TANE ÖKÜZLE KONUŞUYOR MAZLUM MİZGİNN

bunu diyen arkadasa el sallayabilirsiniz.. iste böyle kendini hakaret olmadan ifade edemeyen tipler inandiklari davaya zarar veriyorlar!..
yazisinda elle tutulur birsey yok. irkcilik, hakaret ve demogoji yok bu adam hizbullahi savunuyorsa hizbullah adina üzülürüm..;)

Mavera 07-31-2011 03:33

Alıntı:

cafermelek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 924011)
ben daima "mazlum"lardan yanayım :hihi2::hihi2::hihi2:

o zaman bu terbiyesizin hakaretlerinide kabulleniyorsun öylemi ;)

Mavera 07-31-2011 03:37

Alıntı:

cafermelek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 924020)
bi üstünü oku . o yazdığyla hiç bir alakası yok. senden önce tepki verdim. bide eliniz ne hızlıdır maşallah siz sürekli yönetim panelindesiniz. en çok kullanılan paneldir eminim " üye yasakla "

evet o panel kenarda acikdir.. yok o hakaret üstüne birde arkadasa cay, kahve ikram etmemizi beklemiyorsun..
gerci arkadasi gecen aksamki hakaretlerden sonra uzaklastirmak gerekirdi ama yinede orali olmadik bugün ise kendini asti!

Mavera 07-31-2011 03:42

arkadasin ilk vukuati degilki sonda olmayacak oda belli.. buyursun, gelsin adabiyla yazdiktan sonra bir sorun olmaz ne zamanki hakaret eder sonra yine gider :)..
bu arada sen niye onun adina özür diliyorsun ki sen velisimi oluyorsun daha anlayamadim bu arkadas kac yasinda..

Mavera 07-31-2011 03:48

bence bu arkadas daha cocuk cünkü tartisma üslubunu bilmiyor hemen hakarete variyor..
dünden beri okyanus ötesi, ajan, mossad diye diye kafayi siyirdi :)

cafermelek 07-31-2011 03:51

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 924044)
bence bu arkadas daha cocuk cünkü tartisma üslubunu bilmiyor hemen hakarete variyor..
dünden beri okyanus ötesi, ajan, mossad diye diye kafayi siyirdi :)

yaşını bilmiyorum ama kızgınlığına veriyorum. yoksa çokta kötü değil.

Yıldırım 07-31-2011 04:30

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 924000)
aha mazlum gelmis :).. ne yapiyorsun hewalim.. o yaziyi sen mi yazdin yoksa kopyaladin mi bakayim :D

Adamda haklı...Türkçesi sıfır ne yapsın.
Ama ne kadar kaçamak olduklarını gördük.Benim bir derdim var diyorum ki şu konu üzerine eğilelim biraz
Alıntı:

HİZBULLAH'TAN ÇİFTÇİ'YE
EMNİYET Genel Müdürlüğü'nün "Bomba Bilgi Merkezi İrtibat Raporu" adı altında şemasında Ergenekon bombaları ile kardeş olan bombaların İbrahim Çiftçi'nin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı, Cumhuriyet'e atılan el bombası ve Şırnak'ta 1999 yılında gerçekleştirilen Hizbullah operayonunda ele geçen el bombaları ile aynı özelliklere sahip olduğu vurgulandı. Bomba Bilgi Merkezi'nin tespitine Ergenekon bombalarıyla aynı özellikte olan bombalar ve eylemler şöyle:

ÜMRANİYE-ŞIRNAK (25 Mart 1999): 41 kişinin tutuklandığı Hizbullah terör örgütüne yönelik operasyonlarda 6 el bombası yakalandı. Bombalardan birinin MKE savunma tipi el bombası olduğu fünye grubunda MKE MOD 45 KF MKE-1-25 10-92 ibareleri vardı. Ümraniye'deki bombaların da fünye grubunda MKE MOD 45 KF MKE-1-25 10-92 ibaresi var.

Ahmet Yasin 07-31-2011 04:36

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 924071)
[FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=red]
Ama ne kadar kaçamak olduklarını gördük.Benim bir derdim var diyorum ki şu konu üzerine eğilelim biraz

Eğilelim kardeş buyur kafandaki soru işaretleri sayabilirsin ama bana iddianameden bahsetme

unnamed 07-31-2011 04:39

işin bokunuda suyunuda çıkardınız he..
la geliyorum şu foruma ya cemaat ya hizbullah ya başka şey...
agalar açıkca söylüyorum hiçbir cemaate bağlı biri değilim...
buraya gelmemdeki sebep sevdiğim insanların olması ve Ak Partili olmam...
adam akıllı ya siyaset yapmaya gelin yada gelmeyin..
özellikle cemaat muhabbeti yapacak adam hiç gelmesin..
burası birşeyleri aklama yada karalama yeri değil...
madem çok haklı görüyorsunuz kendinizi gidin başka yerde savunun hakkınızı..

Ahmet Yasin 07-31-2011 04:41

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 924075)
işin bokunuda suyunuda çıkardınız he..
la geliyorum şu foruma ya cemaat ya hizbullah ya başka şey...
agalar açıkca söylüyorum hiçbir cemaate bağlı biri değilim...
buraya gelmemdeki sebep sevdiğim insanların olması ve Ak Partili olmam...
adam akıllı ya siyaset yapmaya gelin yada gelmeyin..
özellikle cemaat muhabbeti yapacak adam hiç gelmesin..
burası birşeyleri aklama yada karalama yeri değil...
madem çok haklı görüyorsunuz kendinizi gidin başka yerde savunun hakkınızı..

Haklısın Özür dilerim...

All times are GMT +3. The time now is 22:04.