Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Ankara Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=73)
-   -   Ankara Gençlik Kolları (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=225)

ankara_bjk 12-25-2008 16:07

bende varım

dadaşakıncı 01-20-2009 02:37

Alıntı:

xxakifxx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 294061)
YAHU ARKADAŞLAR PARTİ PARTİ PARTİ DİYOSUNUZ AMA İL GENÇ. KOLLARI BAŞKANINIZ HAKKINDA SÖYLENEN LAFLARA BAKMIYOSUNUZ...HAKAN HAN ÖZCAN İÇİN GENEL MERKEZİNİZDE BU ADAM SİYASETİN S SİNİ TEŞKİLATIN T SİNİ BİLE BİLMEZ DİYORLAR...Kİ HAKSIZDA DEĞİLLER GÖRDÜĞÜM KADARI İLE...YENİMAHALLEYMİŞ ÇANKAYAYMIŞ FALANMIŞ FELAN MIŞ...HADİ BAKALIM EĞER GÜCÜNÜZ VARSA YEREL SEÇİMLERDE HER İLÇEDEN BİRER TANE MECLİS ÜYESİ ÇIKARIN GENÇLİK OLARAK TA SİZİ TAKTİR EDELİM....AMA BAŞINIZ BAŞ DEĞİL SİZDE HAKLISINIZ ...BENİM BU DEDİĞİMİ ORHAN YEGİN DIŞINDA Bİ ALLAHIN KULU YAPAMAZ...TEŞKİLATTAKİ KOLTUKLARI İŞGAL ETMEKTEN BAŞKA BİŞEY YAPTIĞINIZ YOK...NE KENDİNİZE NEDE Bİ BAŞKASINA FAYDANIZ YOK...İL VE İLÇELERDE İÇİNDE SİYASET SEVDASI OLAN, SİYASİ HEDEFİ OLAN HİÇ KİMSE YOK..SADECE MUHABBETİNE TEŞKİLATA GİDİYOSUNUZ...

SİZ ÖNCE OTURUN Bİ BUNU TARTIŞIN YAHU.

Arkadaşım daha önce teşkilat başkanlığını dört dörtlük yapmış birinden bahsediyorsun.Gölbaşı ilçesini adam eden birinden bahsediyorsun.Ama tam tanımadığın çok belli.İnş. Yerel Seçimlerde sen de göreceksin Hakan Başkan'ın kim olduğunu.

yasmn26 04-02-2009 15:00

arkadaşlar bende mamakta oturuyorum gençlik kollarına üye olmak istiorum.mamakta nerdedir ilçe teşkilatı bilmiyorum.gençlik kollarındakiler ne yaparfaliyetleri neler.cevap yaarsanız sevininrim

Necip Fazıl 04-02-2009 15:20

Bende girmeyi düşünüyorum fakat askerden sonra girmek daha iyi olacaktır sanırım...

kahtalı 04-03-2009 17:11

selam
ya yeniyim de kiminle nasıl görüşeceğimi bilmiyorum
bilen biri yönlendirirse ii olur
şimdiden teşekkür ederim
yeri nere onu nasıl örenecem
onu da bilmiyorum

ferhatxyz 04-26-2009 22:01

kocatepe camisinin yanında il başkanlığı var oraya gidersen bişeyler yapabilirsin

Raider84 04-29-2009 15:53

Merhaba arkadaşlar.
Bende Ankaradan uzun zamandır gençlik kollarında siyasete başlamayı düşünen bir gencim.
Ama bazı soru işaretleri mevzut kafamda.
Çankaya da oturuyorum çankaya gençlik kollarına gitmeyi düşünüyrum ama burada çankaya hakkında bilgisi olan varmı acaba tavsiye edermi sıcak karşılarlarmı başarılı bir gençlik teşkilatı varmı acaba gidp de gençlik bumuymuş deyip soğumaktan korkuyorum.

ishakyilmaz 04-29-2009 16:10

Merhaba aramıza hoşgeldiniz.Değerli arkadaşlar gençlik kollarına üye olmak için bulunduğunuz ilçenin AK Parti teşkilatına uğramanız kafidir.

ATmaCA53 04-30-2009 02:14

Alıntı:

Raider84 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 596048)
Merhaba arkadaşlar.
Bende Ankaradan uzun zamandır gençlik kollarında siyasete başlamayı düşünen bir gencim.
Ama bazı soru işaretleri mevzut kafamda.
Çankaya da oturuyorum çankaya gençlik kollarına gitmeyi düşünüyrum ama burada çankaya hakkında bilgisi olan varmı acaba tavsiye edermi sıcak karşılarlarmı başarılı bir gençlik teşkilatı varmı acaba gidp de gençlik bumuymuş deyip soğumaktan korkuyorum.

raider aramıza hoş geldin... ;)

karademir 05-18-2009 11:55

slm arkadaşlar ben afyonlu ayhan.............???????

All times are GMT +3. The time now is 07:23.